ya da

Bir Agoda müşterisi bir otelden check out yaptırdığında, kendisine oteldeki konaklaması ile ilgili bir değerlendirme yazmasını isteyen bir e-posta yollarız.Değerlendirmelerin gönderilebilmesinin tek yolu budur.Her değerlendirme, Agoda internet sitesinde yayınlanmadan önce içerik ekibimiz tarafından onaylanmalıdır.Bu nedenle, diğer seyahat sitelerinin çoğundan farklı olarak, TÜM Agoda değerlendirmeleri onaylı ve gerçektir.
Uygunluğu kontrol edip otelde yer ayırtmak için tarihlerinizi girin

Katathani Phuket Beach Resort

14 Kata Noi Road, Muang, Kata, Phuket, Tayland 83100 (Haritayı göster)

Şimdi ayırtın!

Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Bahçe Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Plaj Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Yüzme havuzu Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Restoran Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Yüzme havuzu Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Konuk Odası Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Konuk Odası Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Konuk Odası Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Konuk Odası Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Konuk Odası Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Konuk Odası Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Konuk Odası Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Konuk Odası Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Konuk Odası Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Konuk Odası
Bölge: Kata Oda sayısı: 480

Yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat Tipini Seçin

 

Kusursuz

8,3

1177 değerlendirme

Parasal Değeri
7,8
Konum
8,4
Personel Performansı
8,3
Otel Koşulları/Temizlik
8,5
Oda Konforu/Standardı
8,4
Yiyecek/Yemek
8,0
Tüm değerlendirmeler (1177)
Şu kritere göre ayır:
Merve C. Büyük çocuklu aileler Turkey, 4 Ağustos 2012
kata beach in en guzel oteli ama cok ticarilesmis

havuzu, restoranlari, bahcesinde yapilan masajlari
9
once olumsuzlari yazmak gerekirse; havasi asiri nemli, denizden surekli gelen nemli hava kapi acmaniza engel oluyor,zira acarsaniz icerideki klimalar yuzunden tum yerleriniz su icinde kaliyor. ayrica kurumus sandiginiz(balkona astiginiz mayolar vs) seyler iceri aldiginizda tekrar islaniyor. cok sinir bozucu otelin taksileri tam bir karaborsa olmus. havaalindan uzerinde taxi yazan sari kirmizi taksilerle 650 baht a otele geldik ama donuste 1100 baht odedik. cunku otelin onundeki taksiciler fix fiyat yapmislar. kata town 200 baht, patong 500 baht gibi. otelin wifi si sadece lobide ucretsiz. diger yerler icin saatlik 200 baht gibi bir fiyat istiyorlar. cok sacma o kadar luks bir otele geliyorsunuz ve size interneti bile parayla veriyorlar otelin plaji halka acik, dolayisiyla sezlonglar icin para odemeniz gerekiyor. sadece havuz kenarinda oturmak isterseniz o bedava iste olumlu yanlar ise; restoranlari cok guzel yemekler yapiyor,hem dunya mutfagi hem de yerel yemekler cok leziz. acik bufe kahvaltisi cok cesitli ve guzel havuz kenarinda, cimende, sezlonglarda istediginiz zaman masaj yaptirabiliyorsunuz, fiyatlar disaridaki masaj salonlari gibi. ama gun batiminda yaptrmak tabiki de baska guzel
Erdal K. İş için seyahat edenler Turkey, 6 Mart 2011
konumu guzel

,,,
5,3
ben genelde cok gezen ve cok tatil yapan birisi olarak otel konum olarak iyi ve guzel ama odalari kesinlikle ve kesinlikle bir 5 yildizli otel odasi degil mefrusatlar cok eski odalar cok rutubet kokuyor konakladigim en kotu otel bence siradan sehir otel odalari gibi bu paralara bu otele gitmeyi kimseye tavsiye etmem birde ben deluxe bhuri wing odada kaldim obur odalari dusunmek bile istemiyorum
Erin B. Yalnız seyahat edenler Australia, 18 Haziran 2014
Peaceful and relaxing

Location is beautiful and is slightly set away from busier Kata Beach but still close enough to access bars and restaurants in that area.
9,3
excellent
Samantha W. Gruplar Australia, 12 Haziran 2014
Relaxing, fun and yum!

Pools and poolside activities Staff , helpful and friendly Beach
6,7
We were a big group and we found the hotel very accommodating. We loved the poolside service , massage and cocktails.
Bijan R. Gruplar Switzerland, 1 Haziran 2014
Very disappointing stay not fabulous at all..,

Nice location, the beach, and the friendliness of the staff
4,7
A five stars property which is barely a three stars. A so called junior suite which was a very ordinary room,needing upgrading furthermore... Storage place inadequate. 5 restaurants but only 2 working one of which 5 minutes away on the main road. Empty minibar you have to fill up yourself. Exhorbitant prices for the level of confort and service provided.
Susan L. Gruplar United Kingdom, 1 Haziran 2014
Very relaxing

Room comfort swimming pools cleanness
9
Fantastic would recommend a well kept hotel good food good staff swimming pools nice beach very close
Deborah W. Gruplar Australia, 29 Mayıs 2014
beautiful quiet part of Phuket

Ideal wedding venue, quiet place to relax , lovely room
9,7
my stay was short , I attended a wedding which was beautiful & well organized the hair & make-up went well
Ivan F. Gruplar France, 25 Mayıs 2014
Nice beach but would really not stay again

I was very disappointed by this hotel. It is twice the price of other hotels so I was expecting something nice. The hotel doesn't even own their own chairs by the beach and the hotel was old looking..
6
Very average stay and would not stay again because it was much more expensive than other hotels and did not offer anything more... I rented a junior suite in the Katha wing and for that price they didn't even offer the internet... The rooms were old looking and the hotel didn't have their own beach chairs... I'm not really a person who cares that much about service but if you do I would definitely not recommend this place... Staff did not recommend anything to visit and by the time we started looking for a day tour it was too late too book them. I picked this hotel because I thought it was luxurious classy clean and modern but it was absolutely NOT. I hope this review is helpful for anyone looking into this hotel.
Jennifer O. Gruplar New Zealand, 17 Mayıs 2014
Lovely resort but rooms overlook others too much

Wonderful location on gorgeous quiet beach. Friendly, helpful staff and beautiful surrounds. Loved the tranquility after the hustle and bustle of Patong.
6
Beautiful location and lovely resort grounds & pools; however I would not recommend any of the rooms in our wing directly behind Cinnamon restaurant. The rooms are quite small and directly overlook each other and are very close together. Beware leaving your lights on and curtains open! We saw some sights which cannot be unseen! Lol..We stayed in room 7210. That being said, if within budget an upgrade to a larger room with a view on the beachside wing I'm sure would be fabulous.
Ryan P. Gruplar Australia, 13 Mayıs 2014
A lovely resort destination

Pre/post check,in/,out facilities Staff Pools
8,7
Great location, staff and facilities made our stay very enjoyable. We stayed in the Bhuri Wing but had access to all areas of the resort. The only downside was it got a bit noisy at night outside our room as it backed onto trees full of cicadas!

Şimdi ayırtın!

Bu fırsat kaçmak üzere!

Katathani Phuket Beach Resort PhuketKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BahçeKatathani Phuket Beach Resort Phuket - PlajKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Yüzme havuzuKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestoranKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Yüzme havuzuKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Konuk OdasıKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Konuk OdasıKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Konuk OdasıKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Konuk OdasıKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Konuk OdasıKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Konuk OdasıKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Konuk OdasıKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Konuk OdasıKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Konuk OdasıKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Konuk Odası


AS-AGWEB-3A01