Bir Agoda müşterisi bir otelden check out yaptırdığında, kendisine oteldeki konaklaması ile ilgili bir değerlendirme yazmasını isteyen bir e-posta yollarız.Değerlendirmelerin gönderilebilmesinin tek yolu budur.Her değerlendirme, Agoda internet sitesinde yayınlanmadan önce içerik ekibimiz tarafından onaylanmalıdır.Bu nedenle, diğer seyahat sitelerinin çoğundan farklı olarak, TÜM Agoda değerlendirmeleri onaylı ve gerçektir.
Uygunluğu kontrol edip otelde yer ayırtmak için tarihlerinizi girin

Pacific Pensionne

313-A Osmena Blvd , Fuente Osmena, Cebu City, Filipinler 6000 (Haritayı göster)

Şimdi ayırtın!

Pacific Pensionne Cebu City - Konuk Odası Pacific Pensionne Cebu City - Otelin İç Görünümü Pacific Pensionne Cebu City - Otelin İç Görünümü Pacific Pensionne Cebu City - Restoran Pacific Pensionne Cebu City - Otelin Dış Görünümü Pacific Pensionne Cebu City - İş Merkezi Pacific Pensionne Cebu City - Resepsiyon Pacific Pensionne Cebu City - Restoran Pacific Pensionne Cebu City - Restoran Pacific Pensionne Cebu City - Otelin İç Görünümü Pacific Pensionne Cebu City - Otelin İç Görünümü Pacific Pensionne Cebu City - Yiyecek ve İçecekler Pacific Pensionne Cebu City - Restoran
Bölge: Fuente Osmena Oda sayısı: 72

Yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat Tipini Seçin

 

Memnuniyet verici
Parasal Değeri
6,7
Konum
7,3
Personel Performansı
5,8
Otel Koşulları/Temizlik
6,1
Oda Konforu/Standardı
6,7
Yiyecek/Yemek
5,8
Tüm değerlendirmeler (175)
Buna göre sırala:
Janelene G. Yalnız seyahat edenler Philippines, 1 Ağustos 2015
So..So...

only near the center
4,3
Everything was old and they don't maintain the rooms well.
Bu değerlendirmeyi rapor et
Yosuke K. Yalnız seyahat edenler Japan, 29 Temmuz 2015
non-smoking

they only have non-smoking rooms
4,3
Bu değerlendirmeyi rapor et
Jan M. Yalnız seyahat edenler Philippines, 19 Temmuz 2015
Good

Location safety
7
Better
Bu değerlendirmeyi rapor et
Melvie A. Gruplar Philippines, 7 Temmuz 2015
WORST STAY!
2,7
I had stayed at three hotels during my 7-day visit in Cebu and by far this hotel is the worst! Bed bugs! Shower hose leaking! Bathroom mirror stained! Key card doesn't work! Small TV! Smelly room! and worst? I felt like I didn't get the best value for my money. Never will I stay here again and NEVER will I recommend this pensionne to other travellers! Should I say Agoda should not include it on the search list!
Bu değerlendirmeyi rapor et
Mark R. Yalnız seyahat edenler Australia, 4 Temmuz 2015
Second stay

Location close to my needs
8
Comfortable. The room fitment is very basic, but it suffices for a solo traveler on a short stay
Bu değerlendirmeyi rapor et
Sachin A. Çiftler United States of America, 31 Mayıs 2015
It's OK old motel
4
Lobby stinked, bugs in room, bed was very comfortable but too small for couple old stingy bath room but surprisingly hot water was working. old deteriorating room bed furniture No Internet. Not enough value for money.
Bu değerlendirmeyi rapor et
Fely C. Büyük çocuklu aileler Australia, 7 Mayıs 2015
need to repaint the room, up date the bathroom

comfy bed, great location
5,7
average, but the one thing is close to the cbd area
Bu değerlendirmeyi rapor et
Cenin M. Çiftler Philippines, 1 Mart 2015
just very unsatisfactory.

location to the city
4,3
i specified an "early arrival" when i made my reservation thru agoda, but surprised to know when it charged me a P250.00 for early arrival.there was no free drinking water at the room, not even a complimentary coffee.
Bu değerlendirmeyi rapor et
Jukka H. Yalnız seyahat edenler Finland, 22 Şubat 2015
How anyone can rated that hotel 3 star?
2,7
Room is very dirty...furniture maybe from 70'. I think that hotel doesnt have any star rating. Not value for money. Never stay again.
Bu değerlendirmeyi rapor et
Tiffany D. Çiftler France, 2 Ocak 2015
Dont go
3
Bu müşteri yalnızca bu otele puan verdi ve yorum göndermedi.
Bu değerlendirmeyi rapor et

Şimdi ayırtın!

Bu fırsat kaçmak üzere!

Pacific Pensionne Cebu CityPacific Pensionne Cebu City - Konuk OdasıPacific Pensionne Cebu City - Otelin İç GörünümüPacific Pensionne Cebu City - Otelin İç GörünümüPacific Pensionne Cebu City - RestoranPacific Pensionne Cebu City - Otelin Dış GörünümüPacific Pensionne Cebu City - İş MerkeziPacific Pensionne Cebu City - ResepsiyonPacific Pensionne Cebu City - RestoranPacific Pensionne Cebu City - RestoranPacific Pensionne Cebu City - Otelin İç GörünümüPacific Pensionne Cebu City - Otelin İç GörünümüPacific Pensionne Cebu City - Yiyecek ve İçeceklerPacific Pensionne Cebu City - Restoran


Agoda.com, online konaklama lideri Priceline Group şirketidir.

AS-AGWEB-3B07