ya da

Bir Agoda müşterisi bir otelden check out yaptırdığında, kendisine oteldeki konaklaması ile ilgili bir değerlendirme yazmasını isteyen bir e-posta yollarız.Değerlendirmelerin gönderilebilmesinin tek yolu budur.Her değerlendirme, Agoda internet sitesinde yayınlanmadan önce içerik ekibimiz tarafından onaylanmalıdır.Bu nedenle, diğer seyahat sitelerinin çoğundan farklı olarak, TÜM Agoda değerlendirmeleri onaylı ve gerçektir.
Uygunluğu kontrol edip otelde yer ayırtmak için tarihlerinizi girin

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Haritayı göster)

Şimdi ayırtın!

Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Otelin İç Görünümü Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Otelin Dış Görünümü Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Konuk Odası Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Resepsiyon Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Resepsiyon Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Konuk Odası Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Konuk Odası Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Konuk Odası Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Konuk Odası Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Konuk Odası Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Konuk Odası Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Konuk Odası Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Konuk Odası Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/Bekleme Salonu Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/Bekleme Salonu Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Fitness Salonu
Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Toplantı Salonu Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Balo Salonu Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/Bekleme Salonu Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran
Bölge: Tsim Sha Tsui Oda sayısı: 347
Ücretsiz Wifi

Yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat Tipini Seçin

 

Çok İyi

7,9

3648 değerlendirme

Parasal Değeri
7,7
Konum
8,7
Personel Performansı
7,9
Otel Koşulları/Temizlik
8,2
Oda Konforu/Standardı
8,0
Yiyecek/Yemek
6,9
Tüm değerlendirmeler (3648)
Şu kritere göre ayır:
Hasan H. İş için seyahat edenler Turkey, 15 Nisan 2010
İyi bir otel

Şehire yakın hatta tam şehrin göbeğinde. Alışveriş yerlerine ve lokantalara çok yakın. Özelliklede Kowloon Camisine çok yakın. Temiz ve güvenli bir otel. Ben özellikle camiye, lokantalara ve alışveriş merkezlerine vede metroya çok yakın olduğundan tercih ediyorum
6
Tavsiye edebilecğeim bir otel ama pahalı bir otelolduğundan da şiddetle tavsiye etmiyorum. Daha uygun fiyata oteller var. Ben fuar zamanı başka yerde oda bulamadığımdan burada kaldım. Mesela Royal Plaza otel bundan daha iyi ve daha ucuz.
Sightseeing/Attractions Tip: Kowloon camisine yakın
Theresa Y. Çiftler Singapore, 28 Ağustos 2014
Location

Location location location
6,7
Natchapa S. İş için seyahat edenler Thailand, 25 Ağustos 2014
convenience, comfort, and friendly staff

convenience, comfort, and friendly staff
9
convenience, comfort, and friendly staff
Natalia T. Büyük çocuklu aileler Indonesia, 19 Ağustos 2014
A very reasonable price with good location

Reasonable price, Good location, Good service
9
The hotel has two entrances, which were one of my favorite. I could go from the other entrance and reached Avenue of Stars very close. Or to the other entrance and strolled around the fashion alleys. You'll get anything you need very easy by staying here. Nathan Road, Canton Road and Avenue of Stars are within walking distance. Tsim Tsa Tshui MTR is only 3 minutes walk and you could go to anywhere in Hong Kong. The room smells nice, relaxing. The towels are soft, the beds are comfortable. The staff are very helpful, especially the concierge staff. They moved very quick to respond to your need. Love my stay here! Should come back for my next visit.
Kian H. İş için seyahat edenler Malaysia, 18 Ağustos 2014
nice hotel

nice, covenient and helpful staff
8
Sheng J. Yalnız seyahat edenler China, 18 Ağustos 2014
Good Choice

Service, Size of the Room, Location
8,3
Trista M. Büyük çocuklu aileler Philippines, 11 Ağustos 2014
Good location

Good location
6,7
Near the MTR station and walking distance to shopping areas. The hotel room isn't spacious, which is quite expected in HK.
Supachai C. Büyük çocuklu aileler Thailand, 11 Ağustos 2014
location is good

location price food
8
hotel stand in good location. Food is so good, the room is clean and friendly stuff.
Jien G. Gruplar Singapore, 11 Ağustos 2014
Would stay again

Comfort with affordability
7
I have no complaints. For the price we paid, it was largely comfortable and self-sufficient. There was everything we needed - from hairdryers to toothbrushes etc. the bed was also comfortable enough, albeit a little bit small. we spent most of the days out so only came back late at night to rest and the hotel served its purpose well. I would recommend it if you're just looking for a decent and comfortable stay without spending too much as I think Park Hotel balances this very well.
Yap C. Gruplar Singapore, 10 Ağustos 2014
Holiday Trip

Near to MRT ,close to shopping and staff are friendly
9,7
We have a happy stay.and for sure we will be back with our family.

Şimdi ayırtın!

Bu fırsat kaçmak üzere!

Park Hotel Hong Kong Hong KongPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Otelin İç GörünümüPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Otelin Dış GörünümüPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Konuk OdasıPark Hotel Hong Kong Hong Kong - ResepsiyonPark Hotel Hong Kong Hong Kong - ResepsiyonPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Konuk OdasıPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Konuk OdasıPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Konuk OdasıPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Konuk OdasıPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Konuk OdasıPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Konuk OdasıPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Konuk OdasıPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Konuk OdasıPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/Bekleme SalonuPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/Bekleme SalonuPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Fitness SalonuPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Toplantı SalonuPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Balo SalonuPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/Bekleme SalonuPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran

Müşteri Değerlendirmeleri - Park Hotel Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3B07