Bir Agoda müşterisi bir otelden check out yaptırdığında, kendisine oteldeki konaklaması ile ilgili bir değerlendirme yazmasını isteyen bir e-posta yollarız.Değerlendirmelerin gönderilebilmesinin tek yolu budur.Her değerlendirme, Agoda internet sitesinde yayınlanmadan önce içerik ekibimiz tarafından onaylanmalıdır.Bu nedenle, diğer seyahat sitelerinin çoğundan farklı olarak, TÜM Agoda değerlendirmeleri onaylı ve gerçektir.
Uygunluğu kontrol edip otelde yer ayırtmak için tarihlerinizi girin

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Chinatown, Singapur 059526 (Haritayı göster)

Şimdi ayırtın!

Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Otelin Dış Görünümü Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Otelin İç Görünümü Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Bahçe Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Otelin Dış Görünümü Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk Odası Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk Odası Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk Odası Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk Odası Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk Odası Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk Odası Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Lobi Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk Odası Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk Odası Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk Odası Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk Odası Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk Odası
Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk Odası Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk Odası Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk Odası Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk Odası Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk Odası Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk Odası Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk Odası Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk Odası Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk Odası Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk Odası Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk Odası Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk Odası
Bölge: Chinatown Oda sayısı: 138
Ücretsiz Wifi

Yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat Tipini Seçin

 

Parasal Değeri
6,7
Konum
8,7
Personel Performansı
6,9
Otel Koşulları/Temizlik
7,5
Oda Konforu/Standardı
7,1
Yiyecek/Yemek
5,7
Tüm değerlendirmeler (7275)
Buna göre sırala:
Kader S. Çiftler Turkey, 30 Mayıs 2015
Porselen otel

Konumu heryere ve metroya yakın Sakin ve sigara içilmiyor olması
6
Güzel sakin ama merkeZi bir konumu var orta sehmentte tercih edilesi bir otel.
Zi Q. Çiftler Singapore, 28 Haziran 2015
Room for inprovement

Easy access, unique design for room and cozy
7
The room was very dusty but the stay was alright
Chanokkon C. Çiftler Thailand, 26 Haziran 2015
The best location

1. Location 2. Service 3. Clean
8
I feel nice this here
Yy C. Yalnız seyahat edenler Malaysia, 25 Haziran 2015
Great location

Central location, easy to move about
6,3
Can't really say as I had to cxl my trip at the last minute but I know the location of the hotel which is very convenient for my business
Isra R. Yalnız seyahat edenler Thailand, 25 Haziran 2015
Nice little hotel in the heart of Chinatown.

Location,surrounding area,easy to find sth to eat
7,3
Nice cozy enough for one or couple stay,not recommended for the family with children.overall satisfied
Suk C. Çiftler Malaysia, 22 Haziran 2015
See Below for my review.

Location & price.
7,7
Just a few concern i have when i visited my parents at the hotel. I feel that they shouldn't give my parents the handicapped room because non of them are disabled/ handicapped. There's no window at all in the guestroom although the door is fire-rated door. If there's really fire, anyone who stays in this room (including the handicapped people) will be trapped inside which is seriously life-threatening. Replenishment of the water bottles are kept strictly at x2 bottles per day for guest who stayed there. When my parents asked for additional bottle, the request was rejected by the front desk. I just feel that you should be more flexible in this. It just water, how much will it costs for a hotel especially when you ordered in bulk? These are a few things i noticed when i was there for an hour or two & i hope you will at least take note and some action into this matter as we are not the first time staying here in Porcelain.
Parinya B. Gruplar Thailand, 22 Haziran 2015
Hotel review

Location, interior design and worthiness
6,7
Kian H. Küçük çocuklu aileler Singapore, 22 Haziran 2015
Nice location and decor

Location, friendly staff and near train station
8,3
This hotel has a nice decor and friendly staff. The room is small (not expecting much because of the high property prices in Singapore). Everything was fine and working. The only downside was that the carpet in the room was slightly sticky. Probably due to previous guests wearing their shoes in the room. Other than that, a great place to stay.
Varatchanan M. Gruplar Thailand, 21 Haziran 2015
Best location.

Best location. Best staff. Best bathroom
8,7
Wuttipat A. Çiftler Thailand, 21 Haziran 2015
Review from couple

Location , Staff and Price
9
its very nice hotel. highly recomend

Şimdi ayırtın!

Bu fırsat kaçmak üzere!

Porcelain Hotel by JL Asia SingapurPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Otelin Dış GörünümüPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Otelin İç GörünümüPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - BahçePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Otelin Dış GörünümüPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - LobiPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Otelin Dış GörünümüPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Otelin Dış GörünümüPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Otelin Dış GörünümüPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Otelin Dış GörünümüPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Otelin Dış GörünümüPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - ResepsiyonPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Otelin Dış GörünümüPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Konuk OdasıPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Spa

Müşteri Değerlendirmeleri - Porcelain Hotel by JL Asia, Singapur

Agoda.com, online konaklama lideri Priceline Group şirketidir.

AS-AGWEB-3B06