чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

56 Hotel

Lot 2228 & 2229 Section 64 KTLD Jalan Tun Jugah, Кучінг Центр Міста, Кучінг, Малайзія 93350 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

56 Hotel Кучінг - Вітальня 56 Hotel Кучінг - Вітальня 56 Hotel Кучінг - Вітальня 56 Hotel Кучінг - Вітальня 56 Hotel Кучінг - Вітальня 56 Hotel Кучінг - Вітальня 56 Hotel Кучінг - Вітальня 56 Hotel Кучінг - Ванна кімната 56 Hotel Кучінг - Буфет/Кафе 56 Hotel Кучінг - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Кучінг Центр Міста Кількість номерів: 155
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,7

із 246 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
7,4
Робота персоналу:
7,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (246)
Відсортувати за:
Shao K. Ділова поїздка Singapore, 22 січня 2015 р.
worth recommending

cleanliness
7,7
Thi T. Поїздка вдвох Vietnam, 21 січня 2015 р.
Not worth
4
We stayed there one night enjoying discount so we paid instead of (normal price). And we found out that it was not worth it. Dirty floor. No tooth brush. No toothpaste. No hairdryer. Dirty Soap Holder. Aircon was not functioning well because it worked even when we turned it off.
Ricky C. Ділова поїздка Malaysia, 21 січня 2015 р.
hotel service improvement

location, design and enviroment are good
5,7
counter service, security guard and car park arrangement doesnt meet satisfactory stage. Did give customer the feeling of welcome or relax.
Sue T. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 12 січня 2015 р.
Nice & Comfortable

The king size bed, the room cleanliness, the good service provided.
9,3
Good value for money..
Stanley W. Поїздка вдвох Malaysia, 11 січня 2015 р.
Comfort

Quiet, good location, friendly staff
8,7
Nice
Suhanizan M. Ділова поїздка Malaysia, 10 січня 2015 р.
Satisfactory

Shuttle service very good.
5,7
Everything is OK except water pressure for shower very low and not refill food after its finished during breakfast. Left the food container empty.
Siek L. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 28 грудня 2014 р.
clean hotel

shopping center,near airport,clean
7,3
very clean,good location,easy parking,near airport
Wenqian T. Індивідуальний мандрівник Singapore, 27 грудня 2014 р.
Recommend!

Free WIFI, Shuttle services, Friendly staff
8,3
The stay here has been enjoyable with beautiful Christmas tree decorations. The hotel's shuttle services made the places we wanted to go easily accessible. The bed however was a bit hard for my comfort and there is only one long pillow which is not enough for me. Nonetheless, free wifi is great and easy to use here. This made our lives in the planning of activities so much easier.
Kho N. Поїздка вдвох Malaysia, 23 грудня 2014 р.
clean & quiet

clean & quiet
8,7
Mohd Z. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 23 грудня 2014 р.
it is suitable hotel within the price

the price is value for money, suitable for family and good for staying at the hotel
9,3

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

56 Hotel Кучінг56 Hotel Кучінг - Вітальня56 Hotel Кучінг - Вітальня56 Hotel Кучінг - Вітальня56 Hotel Кучінг - Вітальня56 Hotel Кучінг - Вітальня56 Hotel Кучінг - Вітальня56 Hotel Кучінг - Вітальня56 Hotel Кучінг - Ванна кімната56 Hotel Кучінг - Буфет/Кафе56 Hotel Кучінг - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3C03