Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

99 Bonham

99 Bonham Strand, Sheung Wan, Гонконг Централь/ площа Шеунг Ван, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Фойє 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Вид 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Фітнес-зал 99 Bonham Гонконг - Зовнішній вид готелю 99 Bonham Гонконг - Оточення 99 Bonham Гонконг - Зручності 99 Bonham Гонконг - Зручності
99 Bonham Гонконг - Фойє 99 Bonham Гонконг - Вхід
Місцезнаходження Гонконг Централь/ площа Шеунг Ван Кількість номерів: 84
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,9
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,8
Страви/Організація харчування:
5,9
Усі відгуки (857)
Відсортувати за:
Grigoriy B. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 січня 2014 р.
был разочарован площадью номера

ничего не понравилось
4,3
забронировал этот отель на агоде только из- за указанной площади 50 кв. м, что редкость для отелей гон конга, по факту номер оказался в половину меньше, и этот факт сильно огорчил и испортил все впечатления.
Ekaterina E. Поїздка вдвох Russia, 11 січня 2014 р.
Непродолжительная остановка

Интерьер, номер, качество
8,3
Один из лучших отелей в котором нам пришлось останавливаться. Все что про него пишут правда. Отличный номер, огромные окна, стильный интерьер, есть все необходимое, даже стиральный порошок. Для Гонконга отличное соотношение цены и качества. Из номера даже не хотелось торопиться уходить. Очень рекомендую!!! Все в пешей доступности. Завтраки мы брали в Cafe de Coral на вынос и завтракали в номере с отличным видом на город. В номере есть кухня, оборудована всем что может понадобиться.
Konstantin L. Індивідуальний мандрівник Russia, 17 листопада 2013 р.
Хорошие аппартаменты

Рядом с Central, удобно весь центр в шаговой доступности, рядом остановка автобуса из аэропорта
8,3
Хорошие апартаменты, чисто, убирают каждый день. Номера для Гонконга большие. Находится напротив пирса в Макао. До Central идти пешком. До Soho мин 10 пешком. Завтраков нет,есть маленькая кухня со всей техникой.
Elena R. Ділова поїздка Russia, 15 квітня 2013 р.
Новые аппартаменты с кухней в стиле хай тек

Хороший дизайн , чистота ,кухня . удобное рабочее место
8,7
Мне понравился отель , удобное расположение , рядом Макао терминал и шопинг IFC mall
Grace T. Індивідуальний мандрівник Singapore, 24 червня 2015 р.
Love the apartment, spacious, modern and clean.

The cleanliness, spaciousness and homely
9,7
I really enjoyed my stay here and would definitely come back again! It's a place I can imagine staying for long because it feels like how I would have done up my apartment. For a HK hotel, it definitely is spacious. The only thing i would improve is to make the pillows a little more firm.
Oliver D. Індивідуальний мандрівник Switzerland, 13 червня 2015 р.
99 Bonham

Room size, view and very clean. Staff was very friendly and very helpful. Snacks were provided and I felt at home there.
8,3
I stayed there twice in upgraded corner room. loved my room. BIG! With nespresso machine, snacks some complimentary drinks. Staff was always VERY friendly and helpful. Hotel does not have a restaurant - so there is no breakfast or dining option - but there is so much food in HK - so who cares. My stay there was great and I will return.
Batalha L. Ділова поїздка Macau, 11 червня 2015 р.
big room

excellent room size
8,7
love it , always back again to stay
Jason P. Індивідуальний мандрівник United States of America, 10 червня 2015 р.
Felt more like a serviced partment

CLose to Central and very large room for HK
8,7
Enjoyed my stay although i dont think they have a restaurant. Only small problem is that none of the taxi drivers were familiar with the street
Yamazoe T. Ділова поїздка Japan, 29 травня 2015 р.
2nd time stay

Location, spaciousness, facility (Kitchin in the room)
8
I love this place being very convenient -right off MTR Sheung Wan station, 30meters from airport express free shuttle bus(H1 line) drop-off point, and walking access to the ferry terminal to Macau. There are many restaurants around the accommodation. Rooms are part of the service apartment. Very clean, modern and comfortable, with Loccitane amenities. Reception staff are friendly and helpful. Two minis points I experienced were; 1. A room next to the elevator hall was noisy with people chatting in loud voices 2. IPhone/iPad deck attached to the stereo compo was only for old generation iPhones such as iPhone 4!! Please replace. Nevertheless, I will definitely stay at the same place when I visit Hong Kong.
Noelle C. Ділова поїздка Portugal, 28 травня 2015 р.
Nice boutique hotel

Stylish big tidy
8,7
Design is good and stylish. Quite a big room in HK.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

99 Bonham Гонконг99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Фойє99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Вид99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Фітнес-зал99 Bonham Гонконг - Зовнішній вид готелю 99 Bonham Гонконг - Оточення99 Bonham Гонконг - Зручності99 Bonham Гонконг - Зручності99 Bonham Гонконг - Фойє99 Bonham Гонконг - Вхід


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A05