чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

99 Bonham

99 Bonham Strand, Sheung Wan, Гонконг Централь/ площа Шеунг Ван, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Фойє 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Вид 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Фітнес-зал 99 Bonham Гонконг - Зовнішній вид готелю 99 Bonham Гонконг - Оточення 99 Bonham Гонконг - Зручності 99 Bonham Гонконг - Зручності
99 Bonham Гонконг - Фойє 99 Bonham Гонконг - Вхід
Місцезнаходження Гонконг Централь/ площа Шеунг Ван Кількість номерів: 84
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 790 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,8
Страви/Організація харчування:
5,9
Усі відгуки (790)
Відсортувати за:
Grigoriy B. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 січня 2014 р.
был разочарован площадью номера

ничего не понравилось
4,3
забронировал этот отель на агоде только из- за указанной площади 50 кв. м, что редкость для отелей гон конга, по факту номер оказался в половину меньше, и этот факт сильно огорчил и испортил все впечатления.
Ekaterina E. Поїздка вдвох Russia, 11 січня 2014 р.
Непродолжительная остановка

Интерьер, номер, качество
8,3
Один из лучших отелей в котором нам пришлось останавливаться. Все что про него пишут правда. Отличный номер, огромные окна, стильный интерьер, есть все необходимое, даже стиральный порошок. Для Гонконга отличное соотношение цены и качества. Из номера даже не хотелось торопиться уходить. Очень рекомендую!!! Все в пешей доступности. Завтраки мы брали в Cafe de Coral на вынос и завтракали в номере с отличным видом на город. В номере есть кухня, оборудована всем что может понадобиться.
Konstantin L. Індивідуальний мандрівник Russia, 17 листопада 2013 р.
Хорошие аппартаменты

Рядом с Central, удобно весь центр в шаговой доступности, рядом остановка автобуса из аэропорта
8,3
Хорошие апартаменты, чисто, убирают каждый день. Номера для Гонконга большие. Находится напротив пирса в Макао. До Central идти пешком. До Soho мин 10 пешком. Завтраков нет,есть маленькая кухня со всей техникой.
Elena R. Ділова поїздка Russia, 15 квітня 2013 р.
Новые аппартаменты с кухней в стиле хай тек

Хороший дизайн , чистота ,кухня . удобное рабочее место
8,7
Мне понравился отель , удобное расположение , рядом Макао терминал и шопинг IFC mall
Tang C. Ділова поїздка Singapore, 22 січня 2015 р.
Good location, cosy and comfortable room...

The room is very comfortable and just 2 minutes walk away from the MTR.
6,3
Stay was close to perfect. Consider a service apartment.. With no breakfast but is fine as surrounding is with good foods. Reception was like a security desk and I was shocked initially.. given a lift access card and a traditional key... not sure which year we live in. Nevertheless my stay has been comfortable and I enjoy it.
Bala M. Ділова поїздка Singapore, 20 січня 2015 р.
Spacious and clean room

Location, spacious room, privacy
7
Yuk-Yin S. Ділова поїздка United Kingdom, 20 січня 2015 р.
Needs a breakfast room and lounge

Large room, fantastic shower, luxurious bed linen
6,3
The room itself was fantastic and very comfortable (although hanger rails and crockery cupboards were set too high). The lobby was not impressive - too dark, cold and unwelcoming -not what I would call a proper lounge or lobby where you can meet friends or visitors. Also, no breakfast room - for a business traveller, this is most inconvenient.
Chan H. Поїздка вдвох Hong Kong, 16 січня 2015 р.
Very nice & countable

It is a very nice hotel with good location
9,7
Stephen L. Поїздка вдвох Australia, 14 січня 2015 р.
Old World Charm

location, friendly and helpful staff, convenience
7,3
Stay at the hotel from 7th Jan till 14th Jan. the location is ideal: close to MTR and restaurants/cafes both Chinese and Western. I particularly like the free self serviced laundry. We stayed at the higher level and it was quiet with some seaview. There is no restaurant on site but it doesn't really matter as there are many restaurants within walking distances. The room is reasonable large for Hong Kong standard and clean. There is daily room service. I like the old world charm of the area. Will stay there again next visit
Dante A. Поїздка вдвох Philippines, 12 січня 2015 р.
Spacious room

Location, size of room, cleanliness
8,7
I chose this hotel because of its location. We entered Hong Kong from Macau. It's a walking distance from the Hong Kong - Macau ferry terminal. It is also very near the Sheung Wan MTR station. There are restaurants nearby. The only downside on its location is the stores selling dried sea foods and herbs. It's like Ongpin and Divisoria in Manila. The website says no room cleaning is done on Sundays and holidays but the room was already cleaned when we returned that Sunday afternoon.The room is big compared to other hotels in the vicinity.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

99 Bonham Гонконг99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Фойє99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Вид99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Фітнес-зал99 Bonham Гонконг - Зовнішній вид готелю 99 Bonham Гонконг - Оточення99 Bonham Гонконг - Зручності99 Bonham Гонконг - Зручності99 Bonham Гонконг - Фойє99 Bonham Гонконг - Вхід


AS-AGWEB-3C02