Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

99 Bonham

99 Bonham Strand, Sheung Wan, Гонконг Централь/ площа Шеунг Ван, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

99 Bonham Гонконг - Зовнішній вид готелю 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Інтер’єр готелю 99 Bonham Гонконг - Інтер’єр готелю 99 Bonham Гонконг - Вид 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Оточення 99 Bonham Гонконг - Інтер’єр готелю 99 Bonham Гонконг - Фітнес-зал 99 Bonham Гонконг - Зовнішній вид готелю
Розміщення: Гонконг Централь/ площа Шеунг Ван Кількість номерів: 84
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 448 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,8
Страви/Організація харчування:
6,0
Усі відгуки (448)
Grigoriy B. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 січня 2014 р.
был разочарован площадью номера

ничего не понравилось
4,3
забронировал этот отель на агоде только из- за указанной площади 50 кв. м, что редкость для отелей гон конга, по факту номер оказался в половину меньше, и этот факт сильно огорчил и испортил все впечатления.
Ekaterina E. Поїздка вдвох Russia, 11 січня 2014 р.
Непродолжительная остановка

Интерьер, номер, качество
8,3
Один из лучших отелей в котором нам пришлось останавливаться. Все что про него пишут правда. Отличный номер, огромные окна, стильный интерьер, есть все необходимое, даже стиральный порошок. Для Гонконга отличное соотношение цены и качества. Из номера даже не хотелось торопиться уходить. Очень рекомендую!!! Все в пешей доступности. Завтраки мы брали в Cafe de Coral на вынос и завтракали в номере с отличным видом на город. В номере есть кухня, оборудована всем что может понадобиться.
Konstantin L. Індивідуальний мандрівник Russia, 17 листопада 2013 р.
Хорошие аппартаменты

Рядом с Central, удобно весь центр в шаговой доступности, рядом остановка автобуса из аэропорта
8,3
Хорошие апартаменты, чисто, убирают каждый день. Номера для Гонконга большие. Находится напротив пирса в Макао. До Central идти пешком. До Soho мин 10 пешком. Завтраков нет,есть маленькая кухня со всей техникой.
Elena R. Ділова поїздка Russia, 15 квітня 2013 р.
Новые аппартаменты с кухней в стиле хай тек

Хороший дизайн , чистота ,кухня . удобное рабочее место
8,7
Мне понравился отель , удобное расположение , рядом Макао терминал и шопинг IFC mall
Karin G. Сім"я зі старшими дітьми Sweden, 19 квітня 2014 р.
fulfilled my requirements

excellant standard, placed close to a lot of restaurant, close to public transportation
9,3
satisfied, like the design, will come back when I come back ti Hong kong. Taxidriver did have little problem to find the address. mixed the Bonham street with Bonham strand
Fui S. Ділова поїздка Malaysia, 17 квітня 2014 р.
spacious room

Good size, good location and not expensive
7
Generally good
Huang S. Ділова поїздка Taiwan, 15 квітня 2014 р.
near MT station

near MRT station
8,7
Huang S. Ділова поїздка Taiwan, 15 квітня 2014 р.
near station

near station
8,3
Wu P. Ділова поїздка United States of America, 13 квітня 2014 р.
This is a outstand hotel with confortable room

nice view, clean room, like mirror in the room
9,7
Big space is what this hotel impress me. Modern decoration and very clean. Staffs are very friendly and I will choose this hotel for my next visit for sure. Actually already book for my next trip. XD
Yee T. Поїздка вдвох Malaysia, 13 квітня 2014 р.
worth to stay

value for money & close to MTR
7
location of the apartment is ok , 10mins walk to central where all the famous restaurants and shopping located. But you may choose to walk to shuengwan MTR station in 2mins ( 1 station away from central ), free shuttle to airport express is just a stone throw away . Considering the amount we paid, the room is very big and comfortable for HK standard. We get a living area with sofa and even a small kitchen with all the equipments needed to make a simple meal. The toilet is big too , and the water pressure is good. Overall it was a pleasant stay !

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

99 Bonham Гонконг99 Bonham Гонконг - Зовнішній вид готелю 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Інтер’єр готелю99 Bonham Гонконг - Інтер’єр готелю99 Bonham Гонконг - Вид99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Оточення99 Bonham Гонконг - Інтер’єр готелю99 Bonham Гонконг - Фітнес-зал99 Bonham Гонконг - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3A08