чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

99 Bonham

99 Bonham Strand, Sheung Wan, Гонконг Централь/ площа Шеунг Ван, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

99 Bonham Гонконг - Зовнішній вид готелю 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Інтер’єр готелю 99 Bonham Гонконг - Інтер’єр готелю 99 Bonham Гонконг - Вид 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Оточення 99 Bonham Гонконг - Інтер’єр готелю 99 Bonham Гонконг - Фітнес-зал 99 Bonham Гонконг - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Гонконг Централь/ площа Шеунг Ван Кількість номерів: 84
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 687 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,5
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
5,9
Усі відгуки (687)
Відсортувати за:
Grigoriy B. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 січня 2014 р.
был разочарован площадью номера

ничего не понравилось
4,3
забронировал этот отель на агоде только из- за указанной площади 50 кв. м, что редкость для отелей гон конга, по факту номер оказался в половину меньше, и этот факт сильно огорчил и испортил все впечатления.
Ekaterina E. Поїздка вдвох Russia, 11 січня 2014 р.
Непродолжительная остановка

Интерьер, номер, качество
8,3
Один из лучших отелей в котором нам пришлось останавливаться. Все что про него пишут правда. Отличный номер, огромные окна, стильный интерьер, есть все необходимое, даже стиральный порошок. Для Гонконга отличное соотношение цены и качества. Из номера даже не хотелось торопиться уходить. Очень рекомендую!!! Все в пешей доступности. Завтраки мы брали в Cafe de Coral на вынос и завтракали в номере с отличным видом на город. В номере есть кухня, оборудована всем что может понадобиться.
Konstantin L. Індивідуальний мандрівник Russia, 17 листопада 2013 р.
Хорошие аппартаменты

Рядом с Central, удобно весь центр в шаговой доступности, рядом остановка автобуса из аэропорта
8,3
Хорошие апартаменты, чисто, убирают каждый день. Номера для Гонконга большие. Находится напротив пирса в Макао. До Central идти пешком. До Soho мин 10 пешком. Завтраков нет,есть маленькая кухня со всей техникой.
Elena R. Ділова поїздка Russia, 15 квітня 2013 р.
Новые аппартаменты с кухней в стиле хай тек

Хороший дизайн , чистота ,кухня . удобное рабочее место
8,7
Мне понравился отель , удобное расположение , рядом Макао терминал и шопинг IFC mall
Michael B. Ділова поїздка Italy, 29 жовтня 2014 р.
Very Nice place to stay

Location, staff. room size
9
I have stayed here many times. I like being in Sheung wan - the area is still a little like old Hong Kong. Very close to the MTR and Central. The staff is friendly and tries their best to make your stay comfortable. No food just a small kitchenette but enough, to make coffee or heat food and simple meals.
Woon S. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 27 жовтня 2014 р.
Serviced apartment provides great experience

Modern looking with large window,
8,7
Great! Although the lobby is a bit dark, each level has 3 units. There is an iphone dock for me to play my favourite songs. Staying in Level 26, I could see the nightlife view. The Apartment is coming with a wine glass, stoves and microwave. Love the mirroring design of sanitary design. There is gym in Level 1.
Woon S. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 27 жовтня 2014 р.
Modern apartment with great facilities

Gym, Iphone dock (4th gen), large window
8
My little oasis in busy, buzzling Hong Kong. From a little kitchen to the mirroring washroom. I am loving it. It will be perfect if the drainage system can be faster.
Yongyi L. Поїздка вдвох China, 26 жовтня 2014 р.
fantastic experience

service, privacy, good design
9,3
Haeyoung P. Поїздка вдвох Canada, 26 жовтня 2014 р.
I loved the hotel. It was a great location.

The room was very modern, clean, quiet and comfortable. I loved it!
8,7
Everything was great! I strongly recommend it. I will go back to 99 Bonham again for sure!
Mi L. Індивідуальний мандрівник China, 25 жовтня 2014 р.
Big room, good location

Spacious room, good location, friendly staff
9,3
99 Bonham hotel is in shueng huan, which just couple minutes away from the shueng huan station A2 exit. The room is big, it is kind of suprised can get such a big room in HK. Hotel staff is friendly and helpfull

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

99 Bonham Гонконг99 Bonham Гонконг - Зовнішній вид готелю 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Інтер’єр готелю99 Bonham Гонконг - Інтер’єр готелю99 Bonham Гонконг - Вид99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Оточення99 Bonham Гонконг - Інтер’єр готелю99 Bonham Гонконг - Фітнес-зал99 Bonham Гонконг - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3B07