Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

99 Bonham

99 Bonham Strand, Sheung Wan, Гонконг Централ, Гонконг

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 969 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,9
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,8
Страви/Організація харчування:
6,0
Усі відгуки (969)
Відсортувати за:
Olga Y. Поїздка вдвох Russia, 13 січня 2016 р.
Хороший отель с отзывчивым персоналом

Расположение , сервис и комфорт
10
Не сразу заселили, т.к. Номер был не готов из-за позднего отъезда предыдущих клиентов. Ждали два часа. Это единственный минус. В остальном мы очень довольны, как нам старались во всем угодить - адаптеров не было, но уже через пару минут принесли в номер. А утром на ресепшн мы с умилением смотрели, как они закупленную партию адаптеров штамповали своими наклейками. Все для клиентов. Отель современный - даже есть капсюльная кофе-машина. Микроволновка тоже очень кстати - готовили вакуумные завтраки из 7-eleven.
Повідомити про цей вігук
Grigoriy B. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 січня 2014 р.
был разочарован площадью номера

ничего не понравилось
4,3
забронировал этот отель на агоде только из- за указанной площади 50 кв. м, что редкость для отелей гон конга, по факту номер оказался в половину меньше, и этот факт сильно огорчил и испортил все впечатления.
Повідомити про цей вігук
Ekaterina E. Поїздка вдвох Russia, 11 січня 2014 р.
Непродолжительная остановка

Интерьер, номер, качество
8,3
Один из лучших отелей в котором нам пришлось останавливаться. Все что про него пишут правда. Отличный номер, огромные окна, стильный интерьер, есть все необходимое, даже стиральный порошок. Для Гонконга отличное соотношение цены и качества. Из номера даже не хотелось торопиться уходить. Очень рекомендую!!! Все в пешей доступности. Завтраки мы брали в Cafe de Coral на вынос и завтракали в номере с отличным видом на город. В номере есть кухня, оборудована всем что может понадобиться.
Повідомити про цей вігук
Konstantin L. Індивідуальний мандрівник Russia, 17 листопада 2013 р.
Хорошие аппартаменты

Рядом с Central, удобно весь центр в шаговой доступности, рядом остановка автобуса из аэропорта
8,3
Хорошие апартаменты, чисто, убирают каждый день. Номера для Гонконга большие. Находится напротив пирса в Макао. До Central идти пешком. До Soho мин 10 пешком. Завтраков нет,есть маленькая кухня со всей техникой.
Повідомити про цей вігук
Elena R. Ділова поїздка Russia, 15 квітня 2013 р.
Новые аппартаменты с кухней в стиле хай тек

Хороший дизайн , чистота ,кухня . удобное рабочее место
8,7
Мне понравился отель , удобное расположение , рядом Макао терминал и шопинг IFC mall
Повідомити про цей вігук
Noppadon P. Поїздка вдвох Thailand, 2 лютого 2016 р.
Good size room in good location for travellers

Room size and location
7
We spent 4 nights there. The room was large by normal HK standard, which we like. Services were average by hotel of this class. Cleanliness is the area that could be improved. We like the location, good place to shop for Chinese tea and deli. Restaurants around the hotel serve good quality local food. I don't rate it as four stars but don't mind stay there again just for the spacious room and location.
Повідомити про цей вігук
Chin H. Індивідуальний мандрівник Singapore, 26 січня 2016 р.
Superb Stay at 99 Bonham

Near to MTR, Big Cosy Rooms, Near to Shopping Belt
9
Had an extremely comfortable stay at 99 Bonham Strand Hotel for 4 nights. The room is big and cosy, particularly like the wooden working table and the sofa: ideal for me to work on my reports. The hotel is just a stone's throw away from Sheung Wan MTR station, and very near the main shopping areas in Causeway Bay and Central. It's also very near to some very good local foods, which is a refreshing change from the usual tourist areas and restaurants. All in all: a very very comfortable stay and extremely good value for money.
Повідомити про цей вігук
Wayne H. Індивідуальний мандрівник Singapore, 24 січня 2016 р.
Room big for hongkong size

Location, cost worthy n gd service
9,7
It was gd... Location near mtr n surrounding has nice food.. I like the bed n pillow.. If i go hongkong again will stay there n recommend my friends
Повідомити про цей вігук
Masami F. Поїздка вдвох Japan, 17 січня 2016 р.
Hong Kong experience

Location, View, Room
8,7
We had a wonderful stay at the 99 Bonham. For Hong Kong hotel, the room was large and the view from the room was fantastic. I wish our room was on higher floor so that the view could have been even better. The hotel was modern, reminded us the boutique hotel in NYC. The location is in Sheung Wan, where you can experience real Hong Kong at the same time, there are many hip bars and restaurants in the area. We definitely will come back!
Повідомити про цей вігук
Catherine S. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 11 січня 2016 р.
Nice apartment

Rooms are very nice and clean, modern and spaces setting of the room. Gym.
3
I stayed one night only but the service/staff/room is excellent. The only shortcoming is the location. MTR is within short walking distance but the location of the hotel is within an area zone of Hong Kong so it's a bit difficult to get around by yourself.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
99 Bonham Гонконг99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Фойє99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Вид99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Фітнес-зал99 Bonham Гонконг - Зовнішній вид готелю 99 Bonham Гонконг - Оточення99 Bonham Гонконг - Зручності99 Bonham Гонконг - Фойє99 Bonham Гонконг - Вхід


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B01