Мій акаунт (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

99 Bonham

99 Bonham Strand, Sheung Wan, Гонконг Централь/ площа Шеунг Ван, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

99 Bonham Гонконг - Зовнішній вид готелю 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Інтер’єр готелю 99 Bonham Гонконг - Інтер’єр готелю 99 Bonham Гонконг - Вид 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Оточення 99 Bonham Гонконг - Інтер’єр готелю 99 Bonham Гонконг - Фітнес-зал 99 Bonham Гонконг - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Гонконг Централь/ площа Шеунг Ван Кількість номерів: 84
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 544 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,5
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,8
Страви/Організація харчування:
5,9
Усі відгуки (544)
Відсортувати за:
Grigoriy B. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 січня 2014 р.
был разочарован площадью номера

ничего не понравилось
4,3
забронировал этот отель на агоде только из- за указанной площади 50 кв. м, что редкость для отелей гон конга, по факту номер оказался в половину меньше, и этот факт сильно огорчил и испортил все впечатления.
Ekaterina E. Поїздка вдвох Russia, 11 січня 2014 р.
Непродолжительная остановка

Интерьер, номер, качество
8,3
Один из лучших отелей в котором нам пришлось останавливаться. Все что про него пишут правда. Отличный номер, огромные окна, стильный интерьер, есть все необходимое, даже стиральный порошок. Для Гонконга отличное соотношение цены и качества. Из номера даже не хотелось торопиться уходить. Очень рекомендую!!! Все в пешей доступности. Завтраки мы брали в Cafe de Coral на вынос и завтракали в номере с отличным видом на город. В номере есть кухня, оборудована всем что может понадобиться.
Konstantin L. Індивідуальний мандрівник Russia, 17 листопада 2013 р.
Хорошие аппартаменты

Рядом с Central, удобно весь центр в шаговой доступности, рядом остановка автобуса из аэропорта
8,3
Хорошие апартаменты, чисто, убирают каждый день. Номера для Гонконга большие. Находится напротив пирса в Макао. До Central идти пешком. До Soho мин 10 пешком. Завтраков нет,есть маленькая кухня со всей техникой.
Elena R. Ділова поїздка Russia, 15 квітня 2013 р.
Новые аппартаменты с кухней в стиле хай тек

Хороший дизайн , чистота ,кухня . удобное рабочее место
8,7
Мне понравился отель , удобное расположение , рядом Макао терминал и шопинг IFC mall
King Y. Сім"я з малими дітьми Hong Kong, 7 липня 2014 р.
CLEAN HOTEL

clean room, good location, next to mtr station
7,7
Chi S. Поїздка вдвох Macau, 6 липня 2014 р.
Nice stay with good conditions of room

Room conditions, TV channels, Bathroom amenities
8
The period of time for check-in is acceptable but staff was not attentive enough, seems like the Front Desk agent didn't put on make up and looks tired. She should inform me about the WIFI password instead of waiting for me to ask about it. The Housekeeping staff that I met on floor is nice, actively provide assistance. The room is spacious, clean and love the layout of the room. I requested Suite A since it has bathtub. Bed is comfortable, just the pillows are low/soft to me. The bathroom amenities are superb! Great brand, refreshing smell! There is HBO, ChannelV, Cinemax channels for in-room TV. The male Front Desk Agent during my check-out was very friendly, proactive to offer assistance and great smile.
Glenn D. Група Australia, 28 червня 2014 р.
Comfortable. Great size room. Great location.

Close to everything. Room size. Room comfort and layout.
8,3
Very good. I have stayed twice and would recommend it to friends.
Chai F. Поїздка вдвох Malaysia, 25 червня 2014 р.
Convenience

Centrally located, easy access, comfortable
9,7
The design of the hotel is more to minimalist, clean-cut, ultra-modern and comfortable to stay. Room is spacious and clean. They provide L'Occitane toiletries. Rooftop terrace is having a great view of Hong Kong city. There is a mini kitchenette in the room. Close to Sheung Wan Metro station and loads of local restaurants to offer. Very satisfied with the stay and value for money.
Bradley S. Поїздка вдвох United States of America, 24 червня 2014 р.
Clean, well designed, apt style

not far from Central, clean modern rooms,
6,7
99 Bonham was appropriate for our stay as we were just up the road from friends and had no need for hotel services. Not really a hotel. More of an apartment for rent. Only problem we encountered was that staff on day one kept bringing us adapters intended for HKers to travel abroad rather than for foreigners to stay in HK. On day two someone finally understood and go us what we needed. We might stay again.
Simon T. Група United States of America, 23 червня 2014 р.
Great location and easy to get around.

Clean and big rooms
6
Good good good. Will stay there again. Will like to see if they have a different room layout. Also wish they have a gym somehwere. Would be nice if they do.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

99 Bonham Гонконг99 Bonham Гонконг - Зовнішній вид готелю 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Інтер’єр готелю99 Bonham Гонконг - Інтер’єр готелю99 Bonham Гонконг - Вид99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Оточення99 Bonham Гонконг - Інтер’єр готелю99 Bonham Гонконг - Фітнес-зал99 Bonham Гонконг - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3B01