чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

99 Bonham

99 Bonham Strand, Sheung Wan, Гонконг Централь/ площа Шеунг Ван, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

99 Bonham Гонконг - Зовнішній вид готелю 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Інтер’єр готелю 99 Bonham Гонконг - Інтер’єр готелю 99 Bonham Гонконг - Вид 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс 99 Bonham Гонконг - Оточення 99 Bonham Гонконг - Інтер’єр готелю 99 Bonham Гонконг - Фітнес-зал 99 Bonham Гонконг - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Гонконг Централь/ площа Шеунг Ван Кількість номерів: 84
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 639 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,5
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,8
Страви/Організація харчування:
5,9
Усі відгуки (639)
Відсортувати за:
Grigoriy B. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 січня 2014 р.
был разочарован площадью номера

ничего не понравилось
4,3
забронировал этот отель на агоде только из- за указанной площади 50 кв. м, что редкость для отелей гон конга, по факту номер оказался в половину меньше, и этот факт сильно огорчил и испортил все впечатления.
Ekaterina E. Поїздка вдвох Russia, 11 січня 2014 р.
Непродолжительная остановка

Интерьер, номер, качество
8,3
Один из лучших отелей в котором нам пришлось останавливаться. Все что про него пишут правда. Отличный номер, огромные окна, стильный интерьер, есть все необходимое, даже стиральный порошок. Для Гонконга отличное соотношение цены и качества. Из номера даже не хотелось торопиться уходить. Очень рекомендую!!! Все в пешей доступности. Завтраки мы брали в Cafe de Coral на вынос и завтракали в номере с отличным видом на город. В номере есть кухня, оборудована всем что может понадобиться.
Konstantin L. Індивідуальний мандрівник Russia, 17 листопада 2013 р.
Хорошие аппартаменты

Рядом с Central, удобно весь центр в шаговой доступности, рядом остановка автобуса из аэропорта
8,3
Хорошие апартаменты, чисто, убирают каждый день. Номера для Гонконга большие. Находится напротив пирса в Макао. До Central идти пешком. До Soho мин 10 пешком. Завтраков нет,есть маленькая кухня со всей техникой.
Elena R. Ділова поїздка Russia, 15 квітня 2013 р.
Новые аппартаменты с кухней в стиле хай тек

Хороший дизайн , чистота ,кухня . удобное рабочее место
8,7
Мне понравился отель , удобное расположение , рядом Макао терминал и шопинг IFC mall
Daniel H. Ділова поїздка United States of America, 18 вересня 2014 р.
Great location to feel like a local, good views

View, Modern style, Location
7,7
I come to Hong Kong at least 5 times a year. I've stayed at so many hotels there I cannot recall them all. This one however surprised me. I really enjoyed the "service apartment approach". Location was excellent in Sheung wan right around the corner from the MTR, and all the local type business right in the area. Dry cleaners, cafes, shops, restaurants etc... This is the type of place that can help you feel local... or at least expat local. Amazing high floor views and an on floor laundry. Good wifi, nice simple kitchen in suite. I will be back to make this place more of a home away from home.
Lemoy H. Ділова поїздка United States of America, 14 вересня 2014 р.
My Fav place to stay in HK

Great location, modern spacious by HK standards, WIFI and business center access, close to everything, short walk to MTR
9,3
My stay was great. I will definitely stay there again.
Kanjana W. Ділова поїздка Thailand, 14 вересня 2014 р.
ฺBest Location closed to Soho area

Location Staff Clean room
8,3
Soobin O. Група South Korea, 13 вересня 2014 р.
The best stay in Hong Kong

Condition of the hotel. Nice Place and convenient with Eng-speaking staffs in Chinese speaking country.
10
It was nice ever in HongKong. Must visit this awesome hotel.
Tang Y. Ділова поїздка Hong Kong, 12 вересня 2014 р.
WIll come back for another stay

Location, clean and professional
7,3
good location, clean place, but view is blocked by nearby building, not the perfect view
Ho Y. Поїздка вдвох Hong Kong, 12 вересня 2014 р.
good location for wedding at grand stage

location, staff and room size
10
Great.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

99 Bonham Гонконг99 Bonham Гонконг - Зовнішній вид готелю 99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Інтер’єр готелю99 Bonham Гонконг - Інтер’єр готелю99 Bonham Гонконг - Вид99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Номер Люкс99 Bonham Гонконг - Оточення99 Bonham Гонконг - Інтер’єр готелю99 Bonham Гонконг - Фітнес-зал99 Bonham Гонконг - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3A05