Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Abian Kokoro Hotel

Jalan. Cemara beach No. 9 Semawang, Санур, Балі, Індонезія 80228

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,5

із 343 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,7
Розташування
7,6
Робота персоналу:
7,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,3
Страви/Організація харчування:
7,1
Усі відгуки (343)
Відсортувати за:
Igor K. Поїздка вдвох Russia, 12 жовтня 2013 р.
Пара дней

Завтрак,муравьи,вход в номер обслуги без предупреждения
4,7
Повідомити про цей вігук
Vladimir G. Поїздка вдвох Russia, 4 січня 2013 р.
Хороший отель для пребывания на пару дней

Шаговая доступность пляжа, кафе, наличие интернета, аренда байка в отеле
9
До пляжа Санура 3 минуты пешком. Вкусные фреши в баре отеля. Близко к аэропорту (10-15 $ на такси со счетчиком). Тяжело найти отель, таксисты его не знают, указателей нет. Прямо в отеле можно арендовать байк и осматривать соседние города. Завтрак на выбор (фрукты, основное блюдо, чай/кофе). Находится на тихой улице.
Повідомити про цей вігук
Dion G. Індивідуальний мандрівник United States of America, 23 травня 2016 р.
My new favorite spot in Sanur
5,7
Great location, proximal to Sanur Beachwalk shops and eateries, easy access to hotel, great staff
Повідомити про цей вігук
Ibnu B. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 3 травня 2016 р.
Mineral water taste bad and no hot water
5,3
I got two water bottles at my room, but the taste was terrible. Also, eventho with bath up, unfortunately the hot water didn't work. That is my input. The rest is ok.
Повідомити про цей вігук
Ewelina W. Поїздка вдвох Poland, 30 квітня 2016 р.
Good
5
Budget friendly, good location.
Повідомити про цей вігук
Joel W. Поїздка вдвох United States of America, 3 березня 2016 р.
Place was fine, but you can find better

breakfast, staff
6,3
We had an okay stay, but felt like we could have gotten more for our money elsewhere. The hotel seems to have two sections: one nice and one not-that-nice. We were in the not-that-nice section and certainly wouldn't have paid the price we did if we knew we were getting such a crappy room. The location is close to the beach, but is in the very south of town, which makes getting to the night market or other places in town a bit of a trek. Most of the restaurants near the hotel are sub-par and super overpriced. The free breakfast at the hotel was solid and the staff was nice. I wouldn't recommend this place. Look closer to the center of town - you should be able to find something for a comparable rate as this place.
Повідомити про цей вігук
Gregory Q. Індивідуальний мандрівник Australia, 28 січня 2016 р.
Close to beach and restaurants

Fairly good WiFi ; helpful staff; good location
7,3
It was convenient, the food was pleasant and it's close to Sanur beach and many quality restaurants.
Повідомити про цей вігук
Ilkoo H. Індивідуальний мандрівник South Korea, 2 жовтня 2015 р.
good

위치 친절 안락
8,7
Good
Повідомити про цей вігук
Lorenz S. Індивідуальний мандрівник Switzerland, 28 серпня 2015 р.
Good for diving

Friendly staff, Location( beach, dive centers)
8,3
Staff was always very friendly, they even invited me for one of their celebration...
Повідомити про цей вігук
Stefanie B. Поїздка вдвох Canada, 21 серпня 2015 р.
Good

Friendly staff, cheap, comfy
9,3
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Abian Kokoro Hotel БаліAbian Kokoro Hotel Балі - ВітальняAbian Kokoro Hotel Балі - Ванна кімнатаAbian Kokoro Hotel Балі - Їжа та напоїAbian Kokoro Hotel Балі - ВітальняAbian Kokoro Hotel Балі - ВітальняAbian Kokoro Hotel Балі - РесторанAbian Kokoro Hotel Балі - ВітальняAbian Kokoro Hotel Балі - РесторанAbian Kokoro Hotel Балі - ВітальняAbian Kokoro Hotel Балі - РесторанAbian Kokoro Hotel Балі - РесторанAbian Kokoro Hotel Балі - ВітальняAbian Kokoro Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Abian Kokoro Hotel Балі - РесторанAbian Kokoro Hotel Балі - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C07