чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Abion Spreebogen Waterside Hotel

Alt Moabit 99, Тіргартен, Берлін, Німеччина 10559 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : ABION
Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Вітальня Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Вхід Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Фойє Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Фойє Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Фітнес-зал Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Конференц-зал Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Конференц-зал Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Конференц-зал Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Конференц-зал Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Інтер’єр готелю Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Ресторан Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Ресторан Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Ресторан
Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Ресторан Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Ресторан Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Ресторан Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Ресторан Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Ресторан Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Вид Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Ресторан Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Ресторан Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Ресторан Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Ресторан
Місцезнаходження Тіргартен Кількість номерів: 224
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,1

із 74 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
8,0
Робота персоналу:
8,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
7,5
Усі відгуки (74)
Відсортувати за:
Vladimir K. Група Germany, 29 грудня 2013 р.
Es war gut

Komfort, Lage, Freundlichkeit
9
Ivan N. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 13 серпня 2013 р.
Отличный отель в красивом месте

Хорошие комнаты, толковый персонал, красивое место
9,7
Останавливались в отеле всего на одну ночь перед вылетом домой. С удовольствием пожили бы в нём подольше. Современное здание у реки рядом с комплексом зданий МВД. Парковка рядом, подземная, 17 евро в сутки. Говорят, что рядом на улице можно найти бесплатное место, но у нас не было времени на поиски. 5 минут пешком до станции S-bahn Bellevue (1 остановка от центрального вокзала). Отличный вид на Шпрее из номеров. Комнаты большие, красивые, опрятные. Удобная мебель.
Ho C. Група Hong Kong, 9 серпня 2014 р.
Good Environment

Good Environment, Good staffs, Location near metro stations
7,7
Everything quite good, but wifi signals very weak at room.
Yi Z. Ділова поїздка China, 2 травня 2014 р.
Great

service,breakfast,bed
10
Nice experience
Paul S. Індивідуальний мандрівник United States of America, 17 березня 2014 р.
Beautiful water views

views of water from room, easy access from airport and walking distance to central railway station.
10
Had a restful and pleasant stay, very quiet room with fantastic views of the Spree River. Highly recommended.
Padraic S. Ділова поїздка Philippines, 27 грудня 2013 р.
I did nto relal ylike the hotel

it was way too far from the train station
2
it wasnt really convinient for me and the maps used to locate it was not easy at all
Wei S. Поїздка вдвох China, 29 липня 2013 р.
A QUIET HOTEL

QUIET,CLEAN, FREE INTERNET
5
I was staying in the hotel just for one night. The aircon was not working and it was very hot and humid.The hotel staff changed the room for us, the air con for the whole hotel was not working properly. And hotel is old and really needs to be renovated. The rooms are clean and comfortable otherwise. Especially there is a complimentary internet, which helps.
Chun N. Поїздка вдвох Hong Kong, 28 липня 2013 р.
A little bit far away from the main train station.

Good Bed and Environment. Good breakfast
7,3
It was about 37 degree celsius when I entered this Hotel. I ask the helpdesk is there any air condition in my room (my room is the riverside room) and they say yes. Finally I get there and the air condition is out of order. The room is too hot and I get back to help desk to change the room. They say the riverside room with functioning air condition is all occupied. Finally I got the basic room. Everything is okay and I get an extra breakfast for compensation. I am upset that the helpdesk obvious know my room's air condition is not working and still put me in even it is 37 degree hot.
Claire A. Поїздка вдвох Australia, 4 червня 2013 р.
Lovely

Excellent location, great staff, very comfortable
8,7
Great stay over five nights in Berlin. Our room was comfortable, quiet and wonderful after big sightseeing days. The location was brilliant on the river, close to the train and metro and a ten minute walk to beautiful Tiergarten. Great facilities. Would stay again.
Ganbold T. Поїздка вдвох Mongolia, 28 квітня 2013 р.
Clean hotel but very old stylish

Good breakfast, Clean room, good location
6,3
Hotel was good but it is a 3 star Hotel. For us who visits allways 5 star hotels was not the right one. But location was ok and we liked the breakfast. There was no slippers and also no possibility to make a tea.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Abion Spreebogen Waterside Hotel БерлінAbion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - ВітальняAbion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - ВхідAbion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - ФойєAbion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - ФойєAbion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Фітнес-залAbion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Конференц-залAbion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Конференц-залAbion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Конференц-залAbion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Конференц-залAbion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Інтер’єр готелюAbion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - РесторанAbion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - РесторанAbion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - РесторанAbion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - РесторанAbion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - РесторанAbion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - РесторанAbion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - РесторанAbion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - РесторанAbion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - ВидAbion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - РесторанAbion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - РесторанAbion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - РесторанAbion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Abion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - РесторанAbion Spreebogen Waterside Hotel Берлін - Вітальня


AS-AGWEB-3B03