Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie

Krausenstrasse 35-36, Мітте, Берлін, Німеччина 10117

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,8

із 136 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
9,0
Розташування
8,8
Робота персоналу:
9,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,4
Комфортність номерів/Стандарт:
9,4
Страви/Організація харчування:
7,3
Усі відгуки (136)
Відсортувати за:
Kolesnik E. Поїздка вдвох Russia, 19 жовтня 2014 р.
Достойный отель недалеко от центра города

Наличие микроволновой печки и чайника в номере, недалеко от метро
7
Отель находится в центре города, недалеко от метро и супермаркета, где можно купить продукты и воду. По прибытия дали номер для инвалидов. Вроде бы все нормально, но есть специфические особенности. Во время заселения попросили кредитную карту, на которой, без согласования со мной, заблокировали сумму в 150 евро, хотя оплату за номер произвела ранее. Обещали разблокировать через 2 суток после выселения из отеля. К сожалению, через 4 дня пришлось самой звонить в мой банк, чтобы снять блокировку денег. Это произвело очень неприятное впечатление, так как я не поняла, зачем это было сделано. Номер убирали нормально. Удобно, что есть электрочайник и микроволновая печь. Размер номера около 30 кв.м, достаточно свободно.
Sergii M. Поїздка вдвох Ukraine, 19 серпня 2013 р.
Комфортный отель в тихом районе

Чистота, хорошая работа горничной, размеры и комфорт номера
8,3
Отель понравился чистотой, отличным кондиционированием, прекрасно оборудованным номером. Что касается места расположения - для Берлина неплохо, но до всех достопримечательностей нужно идти довольно приличное расстояние или ехать. Сервис в отеле оставил противоречивое впечатление. С одной стороны - прекрасная уборка, горничная даже включала посудомойку, если мы не успевали. С другой стороны - приехали, паркинг занят, хотя заказывали заранее. Рекомендовали на рецепции спрашивать на следующий день. Спрашивали - занято. На третий день муж не поленился и пошел в гараж. Свободные места есть, хотя на рецепции продолжали настаивать, что мест нет! После долгих переговоров машину таки поставили. При заезде сняли депозита 150 евро. При выезде вычли за минибар и пользование Интернетом 55. Остальные (прошло больше двух недель)не вернули! Кстати, платный и очень дорогой Интернет (14,50 евро в сутки) и для не худых людей маловата кровать.
Andrzej G. Група Poland, 8 червня 2014 р.
Hotel godny polecenia

Fajne polozenie, blisko najwazniejszych atrakcji w miescie, dogodne polaczenie UB
9
Hotel bardzo sympatyczny, bardzo ladnie urzadzony, pokoje duze i bardzo czyste. Jest miejsce zeby posiedziec w wiekszym gronie. Wszystkie ciekawe miejsca do zwiedzania w zasiegu przyjemnego spaceru. Przy nastepnej podrozy chetnie skorzystam z oferty tego hotelu.
Andrzej G. Група Poland, 8 червня 2014 р.
Sympatyczny hotel

Fajnie polozony, blisko najwazniejszych atrakcji miasta, ciche otoczenie
9
Pokoje przestronne, bardzo ciekawie urzadzone. Dobrze wyposazony aneks kuchenny, znalazla sie rowniez pralka i suszarka do ubran.Czysto i bardzo sympatycznie.Wszystkie najwazniejsze atrakcje w poblizu.
Osama E. Ділова поїздка United States of America, 21 травня 2016 р.
nice but WIFI
5,3
The apartment is very big and nice, every thing was ok apart from WIFI in the room you have to pay for it, although the payment for the room was quite expensive so WIFI should be included
David C. Поїздка вдвох United Kingdom, 21 квітня 2016 р.
Perfect 2 night stay
6,7
Great location, free upgrade, great staff!
Rasmus J. Поїздка вдвох Denmark, 26 березня 2016 р.
Great apartment
5,7
Very nice staff and all
Marie L. Поїздка вдвох Denmark, 24 березня 2016 р.
Great hotel with central location
6
Clean and equipped appartment, quiet area at night. Great location with Potsdamerplatz and Alexanderplatz within walking distance. On the downside, parking was EUR 18 per day and only free WiFi in the lobby area.
Wai L. Сім"я зі старшими дітьми Hong Kong, 27 грудня 2015 р.
Nice place to stay

Room is clean, big. Staffs are helpful
8
Benjamin T. Поїздка вдвох Australia, 17 грудня 2015 р.
Decent hotel

Well appointed; great staff; centrally located
7,3
We arrived mid week for a City Break. We stayed in a studio type apartment which had a well appointed kitchenette. There's also a supermarket about 2 minutes walk away which meant we could easily grab some things for meals as we didn't plan on eating out for breakfasts etc (breakfast costs approx 19€ pp in the hotel otherwise). The location is central but it doesn't feel like you're in a 'posh' area as the hotel is surrounded by cold war era apartment buildings and on a cold grey day the surrounding area can look a bit depressing. Our apartment was a great size. The ensuite was also large and had great water pressure. Our king bed had 2 single quilts though rather than a large king sized one and the pillows were so soft it was like they didn't exist. The heating took us a little to get used to and we ended up overheating on the first night. My advice is not to touch the dial and leave the bedroom door open so it doesn't get hot or stuffy. We used the sauna twice which was a nice touch and great way to wind down after a cold day sightseeing. There's a gym too which looks to have most things but we never used it. Overall, we enjoyed our stay at the hotel. We didn't try the restaurant so can't comment on that though.
1 з 1 відгука
Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie БерлінAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - Балкон/ТерасаAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - Зовнішній вид готелю Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - Інтер’єр готелюAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - Інтер’єр готелюAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - ФойєAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - Інтер’єр готелюAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - Інтер’єр готелюAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - БасейнAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - РесторанAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - Балкон/ТерасаAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - Балкон/ТерасаAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - Інтер’єр готелюAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - БасейнAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - Бізнес ЦентрAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - Інтер’єр готелюAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - Інтер’єр готелюAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - Інтер’єр готелюAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - Інтер’єр готелюAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - Фітнес-залAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - Інтер’єр готелюAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - БасейнAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - Інтер’єр готелюAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - Інтер’єр готелюAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - Інтер’єр готелюAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - Ванна кімнатаAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - Інтер’єр готелюAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - БасейнAdina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Берлін - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B05