чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Airport Motor Lodge

Corner Broadway & Hobart Street, Miramar, аеропорт Веллінгтон, Веллінгтон, Нова Зеландія 6033 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Airport Motor Lodge Веллінгтон - Вітальня Airport Motor Lodge Веллінгтон - Вітальня Airport Motor Lodge Веллінгтон - Вітальня Airport Motor Lodge Веллінгтон - Оточення Airport Motor Lodge Веллінгтон - Рецепція Airport Motor Lodge Веллінгтон - Вітальня Airport Motor Lodge Веллінгтон - Вітальня Airport Motor Lodge Веллінгтон - Вітальня Airport Motor Lodge Веллінгтон - Вітальня Airport Motor Lodge Веллінгтон - Вітальня Airport Motor Lodge Веллінгтон - Вітальня Airport Motor Lodge Веллінгтон - Ванна кімната Airport Motor Lodge Веллінгтон - Ванна кімната Airport Motor Lodge Веллінгтон - Вітальня Airport Motor Lodge Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Airport Motor Lodge Веллінгтон - Ванна кімната
Airport Motor Lodge Веллінгтон - Вітальня Airport Motor Lodge Веллінгтон - Ванна кімната Airport Motor Lodge Веллінгтон - Вітальня Airport Motor Lodge Веллінгтон - Вітальня Airport Motor Lodge Веллінгтон - Вітальня Airport Motor Lodge Веллінгтон - Ванна кімната Airport Motor Lodge Веллінгтон - Ванна кімната Airport Motor Lodge Веллінгтон - Вітальня Airport Motor Lodge Веллінгтон - Ванна кімната Airport Motor Lodge Веллінгтон - Ванна кімната Airport Motor Lodge Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Airport Motor Lodge Веллінгтон - Вітальня
Місцезнаходження аеропорт Веллінгтон Кількість номерів: 18

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 14 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
9,4
Робота персоналу:
9,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,6
Страви/Організація харчування:
6,3
Усі відгуки (14)
Відсортувати за:
Kenneth L. Сім"я з малими дітьми Australia, 17 травня 2014 р.
Very handy to the Airport

Location, clean great customer service
8,7
Stayed overnight, easy and convenient to the Airport
Laurence D. Поїздка вдвох United Kingdom, 30 березня 2014 р.
Very helpful staff,great location

location,staff,comfort
10
Excellent
Joseph B. Поїздка вдвох Australia, 28 січня 2014 р.
great location to airport

staff,location,quite
9
Great friendly & help full staff. Close to the airport.
David F. Поїздка вдвох United Kingdom, 19 січня 2014 р.
very pleasant

close to airport, and venue for our stay, nice room.
7,3
Gabor M. Поїздка вдвох Australia, 12 січня 2014 р.
overnight stay to catch connecting flight next day

close to airport; airport pick up and drop off
6,7
good - friendly and obliging staff bed could be better- it was a bit like a trampoline. If either my wife or I moved the other bounced
Benny L. Група Singapore, 4 січня 2014 р.
Nearest hotel to airport

Nearest to airport, large and comfortable room
9
We had a large comfortable and quiet room. We checked in late and checked out very early in the morning for our morning flight. There's a free shuttle bus to the airport but we didn't get to use it cos our flight was too early for the shuttle. Anyway, there were no issues as the airport is just a short 10 min walk away. Fortunately, we had wheels on our luggage and the weather was fine.
Graham S. Група Australia, 6 жовтня 2013 р.
Close to airport - friendly staff

2 minutes to the airport
7,7
Excellent stay, good breakfast and nice room.very handy to the airport so no rush to get there.
Geoff E. Поїздка вдвох New Zealand, 21 вересня 2013 р.
Great location close to airport, 5 minutes away.

Location, clean and comfortable
9
The hotel is a very short walk from the airport or if you wish a shuttle pickup. The manager was very courteous and helpful. Highly recommended.
Alfred D. Поїздка вдвох United States of America, 18 вересня 2013 р.
Extremely convenient to Wellington Airport

location; family management was very nice and provided prompt shuttle to airport.
8
Very satisfactory for our purpose: convenience to the airport at a reasonable price.
Phillip C. Індивідуальний мандрівник New Zealand, 12 березня 2013 р.
Close to the airport, excellent!

close to airport, comfy bed and nice staff.
6,7
my stay was great i thought there could have been knifes and forks in the room as there were takaway outlets close by plus the addition of maybe a microwave could have been a great help. but overall enjoyable stay spent two nights there.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Airport Motor Lodge ВеллінгтонAirport Motor Lodge Веллінгтон - ВітальняAirport Motor Lodge Веллінгтон - ВітальняAirport Motor Lodge Веллінгтон - ВітальняAirport Motor Lodge Веллінгтон - ОточенняAirport Motor Lodge Веллінгтон - РецепціяAirport Motor Lodge Веллінгтон - ВітальняAirport Motor Lodge Веллінгтон - ВітальняAirport Motor Lodge Веллінгтон - ВітальняAirport Motor Lodge Веллінгтон - ВітальняAirport Motor Lodge Веллінгтон - ВітальняAirport Motor Lodge Веллінгтон - ВітальняAirport Motor Lodge Веллінгтон - Ванна кімнатаAirport Motor Lodge Веллінгтон - Ванна кімнатаAirport Motor Lodge Веллінгтон - ВітальняAirport Motor Lodge Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Airport Motor Lodge Веллінгтон - Ванна кімнатаAirport Motor Lodge Веллінгтон - ВітальняAirport Motor Lodge Веллінгтон - Ванна кімнатаAirport Motor Lodge Веллінгтон - ВітальняAirport Motor Lodge Веллінгтон - ВітальняAirport Motor Lodge Веллінгтон - ВітальняAirport Motor Lodge Веллінгтон - Ванна кімнатаAirport Motor Lodge Веллінгтон - Ванна кімнатаAirport Motor Lodge Веллінгтон - ВітальняAirport Motor Lodge Веллінгтон - Ванна кімнатаAirport Motor Lodge Веллінгтон - Ванна кімнатаAirport Motor Lodge Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Airport Motor Lodge Веллінгтон - ВітальняAirport Motor Lodge Веллінгтон - ВітальняAirport Motor Lodge Веллінгтон - ВітальняAirport Motor Lodge Веллінгтон - ВітальняAirport Motor Lodge Веллінгтон - ВітальняAirport Motor Lodge Веллінгтон - ВітальняAirport Motor Lodge Веллінгтон - Ванна кімната


AS-AGWEB-3A03