чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

aletto Kudamm Hotel & Hostel

Hardenbergstrasse 21, Шарлоттенбург, Берлін, Німеччина 10623 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Зовнішній вид готелю aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Зовнішній вид готелю aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальня aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальня aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальня aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальня aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальня aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальня aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальня aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальня aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальня aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальня aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальня aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальня aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальня aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Ванна кімната
aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Ванна кімната aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Паб/Коктейль-бар aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Буфет/Кафе aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Паб/Коктейль-бар aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Паб/Коктейль-бар aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Буфет aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Ресторан aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Ресторан aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Інтер’єр готелю aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Поле для гри в гольф aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Місця відпочинку та розваги aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Оточення
Місцезнаходження Шарлоттенбург Кількість номерів: 231
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,7

із 76 відгуків

Ціна-якість:
8,7
Розташування
9,3
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,5
Страви/Організація харчування:
8,0
Усі відгуки (76)
Відсортувати за:
Nurbolat K. Сім"я зі старшими дітьми Kazakhstan, 12 січня 2013 р.
Хорошее расположение, но маленькие номера"

Рядом с метро,электричкой и продуктовым магазином.
9,3
Выбирали отель по отзывам в инете. Отель расположен возле станции U и S-банов,автобусной остановки и Зоологического сада.Рядом большой продуктовый магазин,все в пределах 100-300 метров.В пешей доступности основные торговые центры зап.Берлина.Номера чистые,но для 3-х человек тесноваты.В этом отеле в подвальном этаже, так-же есть комнаты с двух-ярусными кроватями для молодежи.Завтраки обычные: яица,омлет,тосты,колбасы,сыры,салаты,мандарины,яблоки,соки,чай и кофе.
Hotel Feature Tip: По дороге в отель,возле выхода из S-бана и продуктового магазина под мостом,по вечерам стоят местные алкаши и молодые бомжи.Никого не трогают,просто шумно пьют своё пиво и бормотуху.Полицай всегда присматривают за толпой,и когда их собирается слишком много,или есть буйные,вежливо просят разоитись.
Piotr B. Ділова поїздка Poland, 23 листопада 2014 р.
Zadowalajaca ocena ceny do jakosci

polozenie hotelu, dobre i tanie sniadania, stan i czystosc
8
pobyt byl krotki i skoncentrowany na biznes. hotel spelnil swoja role noclegu i sniadania. Brak parkingu jest niekorzystny. Pokoj troche za maly.
Sebastian G. Сім"я з малими дітьми Poland, 13 липня 2014 р.
Kolejny raz w tym hotelu i nadal bdb

Lokalizacja, stan hotelu, dobre śniadania
9,3
Dariusz P. Сім"я зі старшими дітьми Poland, 22 серпня 2013 р.
Swietna lokalizacja, dobre śniadania

Swietna lokalizacja - 5 minut do ZOO i KDW, dobre śniadania, czysty, fajny taras na dachu
9,7
Swietna lokalizacja - 5 minut do ZOO i KDW, 2 minuty do metra, dobre śniadania, czysty, fajny taras na dachu. Parking i internet w pokoju dodatkowo płatny 13eu doba. Obsługa bez języka polskiego.
Yan C. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 27 березня 2015 р.
Everything is good, but wifi and shower

Location, staff, reasonable price
8,7
Overall is good, but i don't really like hot and cold shower and the wifi speed has disappointed me
Hui Y. Ділова поїздка Malaysia, 8 березня 2015 р.
Great location

Location, comfortable, best service
8
It was great and pleasant stay
June L. Поїздка вдвох Malaysia, 5 березня 2015 р.
Location is excellent

Location,staff very helpful and hotel very clean
8
It was ok. The only thing I don't like the internet connection is too slow. Our room heater is not working properly for the 1st 2 days. We got flu due to that. The safe deposit didn't work also. We did inform the staff but it seems on the 3rd nite if was fix. They should provide mug or glass in the room. We have to get down to the kitchen every time we want to drink. The kitchen is too cramp and the smell from every cooking didn't ventilate properly.
Kam Y. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 16 грудня 2014 р.
nice hostel

atmosphere, clean enough, location alright
6,7
Only stayed there for two nights,but I enjoyed it very much. WiFi cannot be complained, it is quiet enough. Everything all right except the attitude of one of the staff was bad. He gave me a too rough direction to my dorm..
Niels P. Поїздка вдвох Denmark, 14 грудня 2014 р.
Nice place to stay in December

Location, Service and athmosfere
9,3
Realy good place, every thing Works, service is realy good. Staff always smiling and feels like they love to be there too. We will return next December.
Kovilan N. Індивідуальний мандрівник South Africa, 25 серпня 2014 р.
Great Hotel close to the train station

booked a private room which was amazing
10
hotel rooms are perfect, basic but clean with all the amenities one needs, my room seemed like it was very new. The bed was comfy, bedding was of a good quality. The bathroom was a bit on the small side but functional. The hotels location is great, the train station is a very short walk down the street and from here you can catch a train to almost anywhere in Berlin. Not to mention the aiport bus stops right there a well!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлінaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Зовнішній вид готелю aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Зовнішній вид готелю aletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальняaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальняaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальняaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальняaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальняaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальняaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальняaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальняaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальняaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальняaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальняaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальняaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальняaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Ванна кімнатаaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Ванна кімнатаaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Паб/Коктейль-барaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Буфет/Кафеaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Паб/Коктейль-барaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Паб/Коктейль-барaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Буфетaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Ресторанaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Ресторанaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Інтер’єр готелюaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Поле для гри в гольфaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Місця відпочинку та розвагиaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Оточенняaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Буфетaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальняaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Буфетaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Буфетaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Конференц-залaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Конференц-залaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Садaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Балкон/Терасаaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Балкон/Терасаaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Балкон/Терасаaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Ванна кімнатаaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальняaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальняaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальняaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальняaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Вітальняaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Інтер’єр готелюaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Балкон/Терасаaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Інтер’єр готелюaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Інтер’єр готелюaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Інтер’єр готелюaletto Kudamm Hotel & Hostel Берлін - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3A02