чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Alpa City Suites Hotel

Hernan Cortes Street corner, F. Cabahug Street, Мандаує Сіті, Себу, Філіппіни 6014 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Alpa City Suites Hotel Себу - Ресторан Alpa City Suites Hotel Себу - Бізнес Центр Alpa City Suites Hotel Себу - Конференц-зал Alpa City Suites Hotel Себу - Вітальня Alpa City Suites Hotel Себу - Фойє Alpa City Suites Hotel Себу - Вітальня Alpa City Suites Hotel Себу - Вітальня Alpa City Suites Hotel Себу - Вітальня Alpa City Suites Hotel Себу - Конференц-зал Alpa City Suites Hotel Себу - Танцювальна зала Alpa City Suites Hotel Себу - Рецепція Alpa City Suites Hotel Себу - Бізнес Центр Alpa City Suites Hotel Себу - Ресторан Alpa City Suites Hotel Себу - Конференц-зал Alpa City Suites Hotel Себу - Вітальня Alpa City Suites Hotel Себу - Ванна кімната
Alpa City Suites Hotel Себу - Вітальня Alpa City Suites Hotel Себу - Вітальня Alpa City Suites Hotel Себу - Вітальня Alpa City Suites Hotel Себу - Конференц-зал Alpa City Suites Hotel Себу - Інтер’єр готелю Alpa City Suites Hotel Себу - Конференц-зал Alpa City Suites Hotel Себу - Інтер’єр готелю Alpa City Suites Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Alpa City Suites Hotel Себу - Вітальня Alpa City Suites Hotel Себу - Вітальня Alpa City Suites Hotel Себу - Вітальня Alpa City Suites Hotel Себу - Вітальня
Місцезнаходження Мандаує Сіті Кількість номерів: 84
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,3

із 704 відгуків

Ціна-якість:
8,6
Розташування
7,8
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,6
Страви/Організація харчування:
7,9
Усі відгуки (704)
Відсортувати за:
Marina K. Індивідуальний мандрівник Russia, 17 серпня 2013 р.
Городской бюджетный отель

Близкое расположение к шопингу и цена
8
Мы останавливались в этом отеле на одну ночь, заставила необходимость остановки из-за переноса рейса у авиакомпании Себупасифик. Отличное соотношение цены и качества.
Aitan R. Поїздка вдвох Israel, 23 січня 2012 р.
Отель самого высого уровня.

Просторные. элегантные. стильные номера.
9
останавливались в этом отеле на одну ночь перед полетом на пуэрто-принцессу.отель самого высокого уровня. просторные. стильные. элегантные номера-студио.постельное белье. полотенца - все белейшее. чистота на отлично. оличный завтрак. месторасположение отеля очень удачное. мы ехали с парома ( паром с бохола ) - так это рядом. будьте внимательны. когда договариваетесь с такси. платить только по счетчику. это всегда в разы выходит дешевле. до аэропорта также относительно близко. на такси минут 15-20 до большого торгового центра. трудно сказать какие минусы у отеля - их просто нет!
Ma T. Ділова поїздка Philippines, 2 серпня 2014 р.
Doesnt meet my expectation for a royal suite room

Food, location and silence
7,3
Fair enough, but the room has mosquito and the aircon most turn time on and off. The royal suite that i book doesnt meet my expectation. The room is just an ordinary, like a deluxe room only.
John M. Індивідуальний мандрівник United States of America, 26 липня 2014 р.
One of my favorite hotels in all of Cebu

Breakfast & selection on buffet, Room size & comfort, friendliness of restaurant & cleaning staff.
10
The only drawbacks are "no washcloths" (it's a filipino thing) No swimming pool.
Elenor L. Поїздка вдвох Philippines, 15 липня 2014 р.
Great

Good ambiance Easy access from airport Great hotel in cebu
7,3
I have a great night stay in alpa suites hotel , very comfort with someone else
Kunihiko I. Ділова поїздка Japan, 13 липня 2014 р.
good cost performance but old facilities

food, bed, hospitality
6,7
It's good in cost performance. It's a reasonable price for the room fee with breakfast and additional lunch or dinner. And the quality of meal is better than other hotels. But regarding Wifi access, it's not confortable. We cannot use any Wifi in the guest room, it's limitted in the lobby floor only. And some facilities in the guest room are already aged. The room smells a little musty.
Jon C. Індивідуальний мандрівник Philippines, 26 червня 2014 р.
Good and convenient

Location, friendly staff, & good accommodation
8,7
Its not my first time to stay at this hotel and so far their service is good. During my stay this time, they offered me free lunch or dinner for my 2 nights stay which is great for me.
Rencel M. Ділова поїздка Philippines, 19 червня 2014 р.
Nice Hotel

Room, Location, Cost
8
Rencel M. Ділова поїздка Philippines, 17 червня 2014 р.
Nice Hotel

Location, Room, Staff
8
A good place to stay in Cebu, the hotel is clean, well decorated and has a modern aspect..Worth the money. Affordable. Very good service. Need the try the seafood restaurant next door. We never had problems in checking in and checking out. The receptionists are very accommodating. The only drawback is regarding internet connection which is available only by LAN connection in the room and Wifi is only available in the lobby.
Jenevive S. Поїздка вдвох Philippines, 7 червня 2014 р.
Almost the best!

high-speed wifi connection, great customer service, best value for money
10
First of all, they need to update their room info. Although we didn't ask for it anymore, we expected that the room has a stove since "kitchenette" is specified as one of the perks when I booked for it. Overall though, our stay was great! Their food really tastes good! We asked how to connect to their wifi and they installed a router in our room right away! :)

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Alpa City Suites Hotel СебуAlpa City Suites Hotel Себу - РесторанAlpa City Suites Hotel Себу - Бізнес ЦентрAlpa City Suites Hotel Себу - Конференц-залAlpa City Suites Hotel Себу - ВітальняAlpa City Suites Hotel Себу - ФойєAlpa City Suites Hotel Себу - ВітальняAlpa City Suites Hotel Себу - ВітальняAlpa City Suites Hotel Себу - ВітальняAlpa City Suites Hotel Себу - Конференц-залAlpa City Suites Hotel Себу - Танцювальна залаAlpa City Suites Hotel Себу - РецепціяAlpa City Suites Hotel Себу - Бізнес ЦентрAlpa City Suites Hotel Себу - РесторанAlpa City Suites Hotel Себу - Конференц-залAlpa City Suites Hotel Себу - ВітальняAlpa City Suites Hotel Себу - Ванна кімнатаAlpa City Suites Hotel Себу - ВітальняAlpa City Suites Hotel Себу - ВітальняAlpa City Suites Hotel Себу - ВітальняAlpa City Suites Hotel Себу - Конференц-залAlpa City Suites Hotel Себу - Інтер’єр готелюAlpa City Suites Hotel Себу - Конференц-залAlpa City Suites Hotel Себу - Інтер’єр готелюAlpa City Suites Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Alpa City Suites Hotel Себу - ВітальняAlpa City Suites Hotel Себу - ВітальняAlpa City Suites Hotel Себу - ВітальняAlpa City Suites Hotel Себу - Вітальня


AS-AGWEB-3A05