Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Alpa City Suites Hotel

Hernan Cortes Street corner, F. Cabahug Street, Мандаю, Мандаю Сіті, Філіппіни 6014 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Alpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - Вітальня Alpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - Вітальня Alpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - Вітальня Alpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - Вітальня Alpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - Вітальня Alpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - Вітальня Alpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - Рецепція Alpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - Вітальня Alpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - Ресторан Alpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - Вітальня Alpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - Рецепція Alpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - Вітальня Alpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - Вітальня Alpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - Вітальня Alpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - Вітальня
Місцезнаходження Мандаю Кількість номерів: 84

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,3

із 775 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,5
Розташування
7,7
Робота персоналу:
8,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,7
Комфортність номерів/Стандарт:
8,5
Страви/Організація харчування:
7,8
Усі відгуки (775)
Відсортувати за:
Marina K. Індивідуальний мандрівник Russia, 17 серпня 2013 р.
Городской бюджетный отель

Близкое расположение к шопингу и цена
8
Мы останавливались в этом отеле на одну ночь, заставила необходимость остановки из-за переноса рейса у авиакомпании Себупасифик. Отличное соотношение цены и качества.
Повідомити про цей вігук
Aitan R. Поїздка вдвох Israel, 23 січня 2012 р.
Отель самого высого уровня.

Просторные. элегантные. стильные номера.
9
останавливались в этом отеле на одну ночь перед полетом на пуэрто-принцессу.отель самого высокого уровня. просторные. стильные. элегантные номера-студио.постельное белье. полотенца - все белейшее. чистота на отлично. оличный завтрак. месторасположение отеля очень удачное. мы ехали с парома ( паром с бохола ) - так это рядом. будьте внимательны. когда договариваетесь с такси. платить только по счетчику. это всегда в разы выходит дешевле. до аэропорта также относительно близко. на такси минут 15-20 до большого торгового центра. трудно сказать какие минусы у отеля - их просто нет!
Повідомити про цей вігук
Dorelynn T. Група Philippines, 19 січня 2016 р.
Very good hotel

Friendly staff, customer service, air-conditioning
9,3
Excellent! Will recommend this hotel to my family and friends.
Повідомити про цей вігук
Beda D. Поїздка вдвох Switzerland, 16 січня 2016 р.
Price is too expensive during high season

Large room, clean, friendly staff
6,3
Trying to extend the room until 8pm, the staff and manager wanted to ask the full price (4700 Pesos) although there was clearly a promo price mentioned on the form (2700 Pesos) without any restrictions. Note that they wanted to charge a full day anyway even checkout would have been at 8pm. This is certainly not a 4 star behavior and not flexible at all.
Повідомити про цей вігук
John R. Індивідуальний мандрівник India, 3 грудня 2015 р.
Value for money paid

Breakfast was awesome, stayed for 2 days, room are comfort, staff were very good, overall had a pleasant stay
9
Breakfast was awesome, stayed for 2 days, room are comfort, staff were very good, overall had a pleasant stay
Повідомити про цей вігук
Jon C. Поїздка вдвох Philippines, 14 листопада 2015 р.
Soso

Location location location
7,3
Повідомити про цей вігук
William C. Ділова поїздка United States of America, 8 листопада 2015 р.
First Impression

Value, location and service.
7,3
The location was ideal for my business transactions in the local area and a great value. The service was top notch and the menu was very diverse. I only had 2 concerns, to an otherwise enjoyable stay. First the bar. I wanted a simple Gin & Tonic; they don't sell Tonic Water. My companion wanted a Scotch & Soda; they don't sell Club Soda... So simple to correct for 2 international bar menu standards on any cocktail list. Next, the bathroom had areas of mold in the shower floor between the tiles/grout joints. I will return, if only to see if constructive criticism was taken seriously.
Повідомити про цей вігук
Ma. A. Індивідуальний мандрівник Philippines, 8 листопада 2015 р.
AlpaVenture

Spacious room, buffet breakfast, 4 pillows
9
😊😃🏄🏼👣💓😉😄😊
Повідомити про цей вігук
David M. Поїздка вдвох United Kingdom, 1 листопада 2015 р.
Fantastic breakfast

The food, the room and the TV
9,3
The breakfast choice was fantastic and changed every day. Among other things we had cornflakes, crispy chicken and an omelette made to order. There was a selection of European and Filipino foods and topped off with fresh pineapple, watermelon and fresh orange juice. The breakfast was included in the price and was buffet so we could go back for more. No need for lunch after a breakfast at the Alpa. There was no electric water jug in the room but we boiled water in the microwave oven. There was a full size fridge with freezer compartment. A couple of small bottles of complimentary bottled water each day. I couldn't get the remote control to work the cable TV but a member of staff showed us twice and my wife was able to use it so just bad technique on my part. I had to check-in online and print boarding cards which the staff helped me with. The Alpa is about 5 minutes walk from Jollibee and Burger King but maybe 20 minutes from the Ayala Mall. It is a busy road so always lots of taxis available.
Повідомити про цей вігук
Luis S. Індивідуальний мандрівник United States of America, 29 жовтня 2015 р.
one start too many

location. staff , location
6
It was ok NOT a 4 start Hotel in no way or fashion. It was not coffee and any amenities complimentary at the room, It was an oversize refrigerator which serve no purpose in the room. The Food was not the best very sad and poor selection. The location was good.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Alpa City Suites Hotel Мандаю СітіAlpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - ВітальняAlpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - ВітальняAlpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - ВітальняAlpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - ВітальняAlpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - ВітальняAlpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - ВітальняAlpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - РецепціяAlpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - ВітальняAlpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - РесторанAlpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - ВітальняAlpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - РецепціяAlpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - ВітальняAlpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - ВітальняAlpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - ВітальняAlpa City Suites Hotel Мандаю Сіті - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C02