Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Amora Hotel Wellington

170 Wakefield Street, Центральний Веллінгтон, Веллінгтон, Нова Зеландія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Duxton Hotel Wellington
Amora Hotel Wellington Веллінгтон - Вітальня Amora Hotel Wellington Веллінгтон - Фойє Amora Hotel Wellington Веллінгтон - Паб/Коктейль-бар Amora Hotel Wellington Веллінгтон - Рецепція Amora Hotel Wellington Веллінгтон - Паб/Коктейль-бар Amora Hotel Wellington Веллінгтон - Інтер’єр готелю Amora Hotel Wellington Веллінгтон - Вітальня представницького класу Amora Hotel Wellington Веллінгтон - Вітальня представницького класу Amora Hotel Wellington Веллінгтон - Їжа та напої Amora Hotel Wellington Веллінгтон - Паб/Коктейль-бар Amora Hotel Wellington Веллінгтон - Оточення
Місцезнаходження Центральний Веллінгтон Кількість номерів: 192

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,6

із 265 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,2
Розташування
9,3
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,6
Страви/Організація харчування:
7,7
Усі відгуки (265)
Відсортувати за:
Jaswinder S. Поїздка вдвох United States of America, 5 лютого 2016 р.
There is no parking facility and one has to pay!!!

No parking, customer pay for parking, and all that makes it painful over the top of $200+ per night hotel charges. Very inconvenient for travelers who travel by road!!!!!!!
8,3
Stay was good, people's were good, however, parking and to pay for it becomes pain in the rear!!!!!!
Повідомити про цей вігук
Mohammad B. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 5 січня 2016 р.
excellent

Great location, neat & clean, Friendly staff
9
very good, only minor disappointment was that there were no car parking available for guests
Повідомити про цей вігук
Jiro K. Поїздка вдвох Philippines, 2 січня 2016 р.
Nice location

View, proximity and neat
6,7
Relaxing
Повідомити про цей вігук
Dale T. Поїздка вдвох New Zealand, 27 грудня 2015 р.
comfort with a capital C

Location, Comfort and staff
10
for 2 people who come from a small town, we we made to feel right at home, we were treated with respect and the staff were so nice. we had room service at our time there and nothing was a problem. the room was fantastic and we both enjoyed or stay. if we ever get the chance again to go to Wellington , this would be our preferred choice to re book.
Повідомити про цей вігук
Russell L. Індивідуальний мандрівник Spain, 11 грудня 2015 р.
Ideal location for a Wellington escape

Modern, large rooms, central location
9
Only problem I had was availability - if everyone wants to stay there I guess that says a lot
Повідомити про цей вігук
Law Y. Група Hong Kong, 2 грудня 2015 р.
Good location, Tasty buffet breakfast, Comfortable

Good location: 5-10 minute walk to many restaurants, National museum. 5-minute drive to Blue Bridge ferry pier. We enjoyed a big breakfast before we sailed to South Island. Comfy bed, nice sleep.
9
Повідомити про цей вігук
Amanda H. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 26 листопада 2015 р.
Wonderfully helpful staff

Staff attitude, club lounge, guest laundry
8
Stay was spoilt by the noisey air conditioning unit which meant a room change. Second room was only a little better. Impossible to use a/c at night. The system needs to be updated. Hotel is not the most modern but rooms are good. Food and staff in Club Lounge excellent as were staff at front desk.
Повідомити про цей вігук
Sam R. Поїздка вдвох New Zealand, 23 листопада 2015 р.
Hotel stay

Location, view and had a proper shower (instead of a shower over bath)
9,7
Brilliant great holiday. Great hotel
Повідомити про цей вігук
Joanne W. Ділова поїздка New Zealand, 23 листопада 2015 р.
Amazing

Staff room experience
9,7
Повідомити про цей вігук
Sue G. Поїздка вдвох New Zealand, 22 листопада 2015 р.
welly

location ,service comfort
8,3
good
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Amora Hotel Wellington ВеллінгтонAmora Hotel Wellington Веллінгтон - ВітальняAmora Hotel Wellington Веллінгтон - ФойєAmora Hotel Wellington Веллінгтон - Паб/Коктейль-барAmora Hotel Wellington Веллінгтон - РецепціяAmora Hotel Wellington Веллінгтон - Паб/Коктейль-барAmora Hotel Wellington Веллінгтон - Інтер’єр готелюAmora Hotel Wellington Веллінгтон - Вітальня представницького класуAmora Hotel Wellington Веллінгтон - Вітальня представницького класуAmora Hotel Wellington Веллінгтон - Їжа та напоїAmora Hotel Wellington Веллінгтон - Паб/Коктейль-барAmora Hotel Wellington Веллінгтон - Оточення


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A04