Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Angleterre Hotel Berlin

Friedrichstreet 30/31, Кройцберг, Берлін, Німеччина 10969

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,1

із 94 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,2
Розташування
8,7
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (94)
Відсортувати за:
Andrey S. Поїздка вдвох Russia, 23 жовтня 2011 р.
Красивый отель

Хорошее расположени
8
Отдыхали с мужем, отличный отель, хорошее расположение, приветливый персонал. Всё безумно понравилось. Я не знаю, что ещё написать, надо, короче, пятьдесят слов и я надеюсь, что во всём бреде, который я написал уже набралось столько. А нет, я только что посчитала и тут их всего тридцать с чем-то, но, а сейчас то хоть уже пятьдесят. ну же.. вообще всё было очень круто, выбирайте не пожалеете, к тому же не такой он и дорогой
Shopping Tip: Магазины работают до 6!!!
Повідомити про цей вігук
Anna J. Ділова поїздка Poland, 4 лютого 2016 р.
Miło

czysto, super lokalizacja, daje rade :)
7,7
Wszystko super, tylko obsługa jakby kompletnie z innej planety.
Повідомити про цей вігук
Andrzej S. Поїздка вдвох Denmark, 7 липня 2015 р.
przyzwoity hotel

dobra klimatyzacja, cicho
6,7
obsluga dosyc opryskliwa
Повідомити про цей вігук
Alina I. Поїздка вдвох Ukraine, 21 червня 2015 р.
średni hotel

cisza
6
Standardowy pokój hotelowy, ok. 15m2 (a nie 24, jak w opisie). W łazience było czuć nieprzyjemny zapach. Widok na wewnętrzne patio, ciemne i smutne. Spokojna okolica, sporo klimatycznych knajpek w okolicy. Nie ma tłumów turystów!
Повідомити про цей вігук
Cullan R. Індивідуальний мандрівник United States of America, 28 лютого 2016 р.
Definitely going to stay here again!
6,7
This is a wonderful hotel. When I checked in, they upgraded me to a top floor room with stunning views of the city. The whole wall facing the city consisted of windows and the room was simply huge. Their location is within walking distance of most major attractions in town, not to mention that the subway stop is one or two blocks away.
Повідомити про цей вігук
Liliana B. Поїздка вдвох United States of America, 25 лютого 2016 р.
Not as beautiful as expected, but great value

Extremely comfortable bed, clean room, nice shower
8
This hotel's interior wasn't as beautiful as I would expect a 4-star hotel to be. More importantly, the rooms were clean and the bed was very comfortable. Great stay overall!
Повідомити про цей вігук
Elad P. Ділова поїздка Israel, 18 лютого 2016 р.
H
6,3
H
Повідомити про цей вігук
Francisco J. Поїздка вдвох Philippines, 2 січня 2016 р.
A bit pricey but still very good
6,7
I think we just came at peak season so the prices were expensive, but the location is really nice. It's right next to Checkpoint Charlie, there's a U-bahn right outside (so very convenient to/from the airport or Hauptbanhof). A few convenience stores and restaurants around, but a quick train ride to Friedrichstraße and you've got a supermarket with all the cheap beer you could want. :) The staff were excellent, too! Kevin, our Fil-German waiter, was very helpful.
Повідомити про цей вігук
Brian L. Ділова поїздка Australia, 19 грудня 2015 р.
Highly recommended

Close to everything, modern and generous room, quiet
9,7
This is an excellent hotel. I got there after a long, difficult flight and this hotel was like a gift from heaven. The room was generously sized, with a new bathroom, the staff were friendly and helpful and the hotel is walking distance from the main attractions in Berlin. Don't think twice about this one. Just book it!
Повідомити про цей вігук
Tang H. Поїздка вдвох Singapore, 22 жовтня 2015 р.
Great hotel at prime location

Location was great as it is next to checkpoint Charlie exit and in the middle of city. Allow easy access to all major attractions within walkable distances. Food around the hotel is also readily avall
8,3
Location was great as it is next to checkpoint Charlie exit and in the middle of city. Allow easy access to all major attractions within walkable distances. Food around the hotel is also readily avallable at the corner. Room wise it is reasonable size and very clean with air conditioning.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Angleterre Hotel Berlin БерлінAngleterre Hotel Berlin Берлін - Фітнес-залAngleterre Hotel Berlin Берлін - Конференц-залAngleterre Hotel Berlin Берлін - Спа-центрAngleterre Hotel Berlin Берлін - Конференц-залAngleterre Hotel Berlin Берлін - Ванна кімнатаAngleterre Hotel Berlin Берлін - Конференц-залAngleterre Hotel Berlin Берлін - Паб/Коктейль-барAngleterre Hotel Berlin Берлін - ВітальняAngleterre Hotel Berlin Берлін - Конференц-залAngleterre Hotel Berlin Берлін - Зовнішній вид готелю Angleterre Hotel Berlin Берлін - Паб/Коктейль-барAngleterre Hotel Berlin Берлін - ВітальняAngleterre Hotel Berlin Берлін - РецепціяAngleterre Hotel Berlin Берлін - Інтер’єр готелюAngleterre Hotel Berlin Берлін - ВітальняAngleterre Hotel Berlin Берлін - Зовнішній вид готелю Angleterre Hotel Berlin Берлін - ВітальняAngleterre Hotel Berlin Берлін - Конференц-залAngleterre Hotel Berlin Берлін - Ванна кімнатаAngleterre Hotel Berlin Берлін - Інтер’єр готелюAngleterre Hotel Berlin Берлін - Інтер’єр готелюAngleterre Hotel Berlin Берлін - Конференц-залAngleterre Hotel Berlin Берлін - ВітальняAngleterre Hotel Berlin Берлін - Паб/Коктейль-барAngleterre Hotel Berlin Берлін - ВітальняAngleterre Hotel Berlin Берлін - Інтер’єр готелюAngleterre Hotel Berlin Берлін - Конференц-залAngleterre Hotel Berlin Берлін - ВітальняAngleterre Hotel Berlin Берлін - Конференц-залAngleterre Hotel Berlin Берлін - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A06