arrow-up-icon Оберіть програму лояльності, щоб переглянути кількість балів
Повернутися до інфо готелю

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Усі відгуки (792)

Ділова поїздка (23)

Поїздка вдвох (412)

Індивідуальний мандрівник (99)

Сім"я з малими дітьми (91)

Сім"я зі старшими дітьми (81)

Група (86)

Хороший
7,5
із 792 відгуків
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Зручності
8,4
Розташування
6,5
Комфортність номерів/Стандарт:
7,8
Робота персоналу:
7,7
Ціна-якість:
7,8
Страви/Організація харчування:
7,0

7,7 Andrey K.
Russia
26 листопада 2009
Несколько дней тишины
Тихо.Бюджетно.Уютная территория.2 бассейна.
Стандартный номер тесноват.Раковина установлена в комнате,а не в ванной.Окна номера выходят на общественный балкон-шторы всегда нужно держать закрытыми.Завтрак не отличается разнообразием.На пляже отеля нельзя купаться-яхты и лодки находятся у берега.
Тихий скромный отель на берегу моря в окружении пальмовой рощи. Идеально подходит для тех,кто ищет отель на несколько дней в качестве перевалочной базы,любит спокойствие и предпочитает экономить. Первый бассейн отеля утопает в тропических растениях,второй бассейн с видом на море.Дружелюбный персонал всегда уделяет внимание гостям. Вечером можно поужинать в ресторане отеля и послушать живую музыку. Цены в ресторане дороже чем в городе,но зато не нужно тратиться на такси. Доступ в Интернет можно получить за 10 бат на 10 минут. В номере можно подключить бесплатный WiFi. Не стоит ждать от отеля слишком много и он вас порадует.

8,7 wojciech W.
France
12 січня 2013
sympatyczny hotel z ladnym zachodem slonca
pokoje supe z ladna dekoracja
hotel usytuowany z dala od ruchliwych drog dla ludzi ktorzy szukaja spokoju nieduzy hotel , gdzie mozna sie czuc dobrze posiada dwa baseny w korych mozna plywac w spokoju bardzo ladne pokoje czyste o duzej powierzchni z tarasem i oryginalna dekoracja obsluga hotelu usmiechnieta .profesionalna ale pomimo prosby o wymiane domkow aby byc razem z dziecmi nie udalo sie wymienic sniadania bardzo smaczne i urozmajczone dobra baza wypadowa zeby zwiedzac wyspe na przyklad skuterami ktore mozna wynajac w hotelu ocena 7/10

6 Pawel C.
Poland
16 грудня 2011
Hotel ok.
Super położony basen
Pokoje ok. bez rewelacji Lokalizacja bez wynajmu samochodu nie ma po co tama jechać. Basen super ulokowany można schronić się przed słońcem. Plaża i morze - strach wchodzić do wody.

7,7 Dzianis K.
Poland
16 листопада 2011
Dobry hotel za dobre peiniadze
obsluga i wyposarzenie
przebywaliśmy w hotelu ponad dwa tygodnie. mila obsługa, piekny hotel, znajdujacy sie w cichym miejscu. brakowało jedynie bliskiego dostepu do ładnej blaży i niestety bardzo daleko do wszystkich popularnych palz: kata, karon i innych

7,3 Katarzyna G.
Poland
16 листопада 2010
zielony hotel
wspaniałe baseny, dostęp do morza, wspaniała roślinność
bardzo małe pokoje, brzydkie łazienki
Hotel położony na uboczu przy brzydkiej plaży ale posiada dwa piękne baseny otoczone bujną roślinnością. Niestety jest mało leżaków wokół basenu. Okolica hotelu też jest mało interesująca a do jakichkolwiel rozrywek i knajpek jest daleko. Na piechotę do głównej drogi jest ok 1 km. Pokoje są bardzo małe a niektóre nie mają balkonu. Łazienki brzydkie i mało funkcjonalne. Jedzenie bardzo dobre a na śniadanie duży wybór. Hotel ma własne SPA ale jest drogie

7,2 Allan D.
Denmark
03 квітня 2016
Fam. Dahlin
Restaurant was good but very slow timewiese, making courses Massage to expensive... Location prepare to take Taxi to everything or use inhouse Shutle service which worked just fine for the daily offered location, Kata or beach.

8,8 Susanne H.
Denmark
05 квітня 2016
Great
Comming back....

9,6 Valerie G.
United Kingdom
08 лютого 2016
Lovely Place
The place, staff and food were perfect for us. No complaints whatsoever. The manager Steve was so, so helpful and friendly. It was my partners 50th birthday and he arranged a cake and candles to be delivered to our villa veranda and for the staff to sing 'happy birthday'. He was helpful, polite, informative and genuine. The villa was immaculately clean. And for us, the evening dinner and the breakfasts were superb.

8,8 nemah H.
Sweden
06 лютого 2016
nice place
the gym is poor, poolarea great, restaurant great, wish cheese for breakfast

8 CHAWALIT T.
Thailand
24 жовтня 2015
Good near the beach
Good near the beach
Good near the beach