Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Apartment Kapok

Block A, Causeway Centre, 28 Harbour Road, Ванчай, Гонконг

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 283 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,0
Розташування
8,2
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
6,4
Усі відгуки (283)
Відсортувати за:
Alexandr P. Ділова поїздка Russia, 2 березня 2014 р.
Неплохо.

Близость к Выставочному центру. Просторный для Гонконга номер.
8,3
Повідомити про цей вігук
Alexander T. Індивідуальний мандрівник Russia, 29 квітня 2013 р.
Легко и свободно

Большой номер для Гонконга, приятные мелочи (приветсвенные фрукты, тапочки, халат) и нет суеты
8,3
Мне понравилось. Если хотите отдохнуть в комфорте, то рекомендую. Все очень мило и приятно.
Повідомити про цей вігук
Borislav I. Група Serbia, 7 лютого 2015 р.
Smestaj za ugodan boravak

komforne sobe , uredno i cisto , prijatno okruzenje , dobra lokacija
8
Za ponude smestaja u HongKongu ovo se izdvaja u svakom slucaju , vise nego pristojan smestaj sa ljubaznim osobljem na dobroj lokaciji , preporuka
Повідомити про цей вігук
Borislav I. Група Serbia, 7 лютого 2015 р.
odlican izbor

Polozaj hotela , komforne sobe , ljubazno osoblje ...
9,7
Odlican izbor , sobe su vise nego komforne , pogotovu kad se uzme u obzir da je u pitanju Hong Kong , polozaj hotela je izvrstan , sve preporuke
Повідомити про цей вігук
Hoi K. Поїздка вдвох Hong Kong, 17 січня 2016 р.
Perfect if you are a business traveller

price, design, staff
7,3
PROS - quite close to the HKCEC so it'd be great if you are looking for a business hotel/apartment for your stay during events - convenience stores, banks, a mall, lots of restaurants close by - very to get taxis, both island and across the harbor (and airport) - spacious room that comes with an adapter - Room looks just like the pictures, well equipped and designed CONS - housekeeping knocked at 10am, which was slightly odd - there's only 3 elevators and we stayed on the 7th floor, which could only be reached by 1 elevator if you do not want to walk up/down a floor or two. This also means that you'd spend more time than other hotels when you wait for the elevators - windows were quite dirty - far from MTR station and main roads
Повідомити про цей вігук
Sylke S. Ділова поїздка Germany, 16 грудня 2015 р.
spacious rooms, great location

big room, good location, good value for money
9,3
if you know HK you know hotel rooms can be really small quite often, sometimes you don't know where to put your suitcase, it's that small. won't happen here. friendly and helpful staff
Повідомити про цей вігук
Hong C. Ділова поїздка Singapore, 30 вересня 2015 р.
A good place for business

Spacious Room, cleanliness & easy access to HKCEC
7
Повідомити про цей вігук
Tom D. Індивідуальний мандрівник Australia, 15 вересня 2015 р.
Really

Location
5
The room was not ready when I arrived. I accepted a lesser room. I was curious about what Kapok proposed to do about the difference in the room rates. I was a little surpised that Kapok refused to refund the difference.
Повідомити про цей вігук
Orachorn E. Сім"я зі старшими дітьми Thailand, 29 липня 2015 р.
Hose keeping is a bit under standard.

Location , Value for Money , Easy living
8
Easy Living, Comfortable if not looking for fancy atmosphere. But cleanliness is below standard . Cup is not washed. Toiletery is not filled. Though complain is made still next day no fill ! But front desh staffs are friendly and helpful
Повідомити про цей вігук
Carol W. Ділова поїздка Australia, 19 січня 2015 р.
Great spot

Sizeable room, close to cafés, clean bathroom
8,7
Surprisinngly good would stay here again!
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Apartment Kapok ГонконгApartment Kapok Гонконг - ВітальняApartment Kapok Гонконг - ВітальняApartment Kapok Гонконг - ВітальняApartment Kapok Гонконг - ВітальняApartment Kapok Гонконг - ВітальняApartment Kapok Гонконг - ВітальняApartment Kapok Гонконг - ВітальняApartment Kapok Гонконг - ВітальняApartment Kapok Гонконг - ВітальняApartment Kapok Гонконг - ВітальняApartment Kapok Гонконг - ВітальняApartment Kapok Гонконг - Ванна кімнатаApartment Kapok Гонконг - Ванна кімнатаApartment Kapok Гонконг - Ванна кімнатаApartment Kapok Гонконг - Ванна кімнатаApartment Kapok Гонконг - Ванна кімнатаApartment Kapok Гонконг - Ванна кімнатаApartment Kapok Гонконг - ФойєApartment Kapok Гонконг - ФойєApartment Kapok Гонконг - ВхідApartment Kapok Гонконг - ВидApartment Kapok Гонконг - Балкон/ТерасаApartment Kapok Гонконг - Балкон/ТерасаApartment Kapok Гонконг - Балкон/ТерасаApartment Kapok Гонконг - Балкон/ТерасаApartment Kapok Гонконг - Балкон/ТерасаApartment Kapok Гонконг - Балкон/ТерасаApartment Kapok Гонконг - Місця відпочинку та розвагиApartment Kapok Гонконг - Місця відпочинку та розвагиApartment Kapok Гонконг - Конференц-залApartment Kapok Гонконг - Фітнес-залApartment Kapok Гонконг - Фітнес-залApartment Kapok Гонконг - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C08