чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Apple Hotel

1/F, Phoenix Apartment, 70 Lee Garden Road, Козвейбей, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Apple Hotel Гонконг - Вітальня Apple Hotel Гонконг - Вітальня Apple Hotel Гонконг - Вітальня Apple Hotel Гонконг - Вітальня Apple Hotel Гонконг - Вітальня Apple Hotel Гонконг - Вітальня Apple Hotel Гонконг - Вітальня Apple Hotel Гонконг - Вітальня Apple Hotel Гонконг - Вітальня Apple Hotel Гонконг - Вітальня Apple Hotel Гонконг - Вітальня Apple Hotel Гонконг - Вітальня Apple Hotel Гонконг - Вітальня Apple Hotel Гонконг - Вітальня Apple Hotel Гонконг - Вітальня Apple Hotel Гонконг - Вітальня
Apple Hotel Гонконг - Вітальня Apple Hotel Гонконг - Вітальня Apple Hotel Гонконг - Ванна кімната Apple Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Apple Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Apple Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Apple Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Apple Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Apple Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Козвейбей Кількість номерів: 36
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,5

із 633 відгуків

Ціна-якість:
6,4
Розташування
8,4
Робота персоналу:
6,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,8
Комфортність номерів/Стандарт:
6,4
Страви/Організація харчування:
5,1
Усі відгуки (633)
Відсортувати за:
Semen G. Індивідуальний мандрівник Russia, 26 травня 2014 р.
Тесный, маленький номер. Меньше, чем на фото.

Типичный для ГК отельчик. Дорого и тесновато. Зато в центре. Все рядом. Подъезд грязный. Оформление заезда и выезда быстрое. Добродушная женщина посмотрев имевшуяся наличку, депозит взяла меньше.
6
Бронировал со скидкой, а по своей цене было бы дорого.
Plotnikov D. Індивідуальний мандрівник Russia, 8 лютого 2014 р.
Шопинг

чисто, удобное расположение, быстрое заселение
5,7
Просто хостел.
Natalia L. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 28 січня 2013 р.
Аккуратный отель, но трудно найти

Расположение, чистота, быстрый интернет
9
отель было непросто найти, он занимает часть этажа большого здания где полно такого же типа гостиниц. комнаты очень маленькие, для двух тесноваты, а одному в самый раз переночевать. кровать скорее полуторка, чем двуспальная. на долгое пребывание в этом отеле я бы не согласилась. постели полотенца чистые, интернет быстрый, вода горячая в наличии, правда почему то быстро кончается. вход в отель через обычный подъезд китайского дома, поэтому не совсем приятен. в шаговой доступности торговые центры и транспорт, метро, трамвай, автобус.
Shopping Tip: Пошататься по магазинам, ночь-две переночевать в самый раз.
Aleksandr K. Поїздка вдвох Russia, 11 грудня 2012 р.
Хорошее расположение, очень маленькие номера

Чисто, очень удобное расположение, близко к станции метро
6,3
Находится в районе Косвей Бэй, на втором этаже многоэтажного здание. Номер наверное метров 7-8, вместе с туалетом и душем, но для ночевки вполне подойдет.
Hotel Feature Tip: ресепшн как таковой отсутствует в отеле, но если на стене есть номер телефона по которому можно вызвать администратора в любое время
Zakhar K. Ділова поїздка Russia, 30 жовтня 2012 р.
Хорошее расположение, но маленькие номера

близко от mtr и др. транспорта
6,3
нашел отель не без труда, т.к. в здании находится несколько отелей, в т.ч. парочка с почасовой оплатой, а консьерж не говорит по английски. однако помогло наличие китайского названия на агодовской распечатке. быстро заселили, взяли депозит (хотели 500 hkd, которых у меня не было, но удовлетворились rmb) и дали 2 ключа, 1 от номера и 2 от отсека (3 номера). сам номер микроскопический, даже меньше, чем одноместный в harbour hotel. двухместная кровать соседствует с душем/туалетом (разделены стеклянной стеной). кондиционер оконный, что не очень хорошо. однако есть холодильник, а также посуда (микроволновка за дверью, в отсеке) в шкафчике под мойкой. после чекаута можно оставить вещи на хранение, что выгодно отличает этот отель от отелей аналогичного класса в chung king mansions. в общем, если вам принципиально жить на острове (как мне в этот раз) и нет возможности заплатить за нормальный отель, это хороший выбор. но лично я предпочел бы кулун - там за такие деньги можно получить номер побольше.
Shopping Tip: рядом находится sogo и другие моллы. в подвале sogo отличный продуктовый супермаркет fresh.
Patawee L. Індивідуальний мандрівник Thailand, 27 вересня 2014 р.
Good, Clean, Convenience

th room size is nice, fit but good function and very clean. It's very close to shopping area.
6,7
I felt comfortable and safe, they provide every necessary thing to me.
Wang M. Поїздка вдвох China, 26 вересня 2014 р.
location,service and price。

The room is quietly clear and the service is well,I have been read lots of comments about the hotel and was worried about the condition but everything was great,there was nothing to worry ants .
8
English only service maybe cause inconvenice to non-speak English customers but never be a big problem just feel free to staying,the location is great ,in the middle of Causebay commercial area can transit to every travel spot easily.The price is very reasonable ,want to stay Apple hotel next time.
Sonia V. Індивідуальний мандрівник Macau, 25 вересня 2014 р.
decent room but disappointed with staff

location, bright rooms
6,7
it was a bit hard to find the correct entrance of the building as it has 2 doors - it has no indication of this hotel from the doors at all. got to first floor and was told the hotel is on the other side through the corridor; finally saw the Apple Hotel logo but no signage where the reception is, but a folding table under the hotel logo, with a bell - this is in the corridor. A man is sitting at the table (whom im guessing this is the owner) and i said in chinese that i have a reservation. The man's attitude was really rude and replied: "Apple Hotel yeah? Then go inside!" and then i finally saw the "reception", which is just a "corner" in the middle of the apartment corridor. Anyways, I was in the middle of my check in when a man came and said he wanted to check out; the staff decided to serve him although she was filling in my information. Then for more than 5 minutes, she could not find his HKD500 deposit - wasted my time & strength there - would also be nice to know beforehand that HKD500 will be needed for deposit! Finally got my keys and the room is on 4th floor. Got out of the apartment and found the elevator nearby, but only with 1 button that says go down. So i asked the man in the corridor again if that elevator go up or need to go down before going up again. He replied: "of course elevators go up and down!" - yeah thanks for such an obvious answer. I wouldn't stay there again. For the same amount, I can stay somewhere else more decent, especially with more friendly & helpful staff.
Sisilia L. Ділова поїздка Indonesia, 17 вересня 2014 р.
Location is perfect

Cleanliness, location
4,3
Christine O. Поїздка вдвох Indonesia, 17 вересня 2014 р.
Vacation

Location surroundings
4,7

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Apple Hotel ГонконгApple Hotel Гонконг - ВітальняApple Hotel Гонконг - ВітальняApple Hotel Гонконг - ВітальняApple Hotel Гонконг - ВітальняApple Hotel Гонконг - ВітальняApple Hotel Гонконг - ВітальняApple Hotel Гонконг - ВітальняApple Hotel Гонконг - ВітальняApple Hotel Гонконг - ВітальняApple Hotel Гонконг - ВітальняApple Hotel Гонконг - ВітальняApple Hotel Гонконг - ВітальняApple Hotel Гонконг - ВітальняApple Hotel Гонконг - ВітальняApple Hotel Гонконг - ВітальняApple Hotel Гонконг - ВітальняApple Hotel Гонконг - ВітальняApple Hotel Гонконг - ВітальняApple Hotel Гонконг - Ванна кімнатаApple Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюApple Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюApple Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюApple Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюApple Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюApple Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3B03