Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Apple Tree Suites

22 J.Llorente Street, Capitol Site (Fuente Osmena Area), Camputhaw, Себу Сіті, Філіппіни

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,4

із 51 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,5
Розташування
8,3
Робота персоналу:
7,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,3
Комфортність номерів/Стандарт:
7,5
Страви/Організація харчування:
6,4
Усі відгуки (51)
Відсортувати за:
Alevtina T. Поїздка вдвох Russia, 12 липня 2012 р.
Старый отель, не соответствует своей оценке.

Находится рядом с торговым центром.
5,7
Последние две ночи своего путешествия провели в этом отеле. Номера старые, грязные. Свои 3 звезды не оправдывает совсем. Уборка в номере ежедневная, но желания прибывать в этом отеле больше не становится. Ресторан на 5 этаже стремный, делать там вообще нечего. В номере вид из окна был к соседям. Слышно как ночью кто нибудь заселяется или уезжает. В принципе слышно вообще все:) Персонал!, можно сказать его вообще нет. Занимаются своими делами. Вообщем сказать то даже нечего, кроме того, что рядом находится торговый центр.
Shopping Tip: ТЦ Робинсонс, самый нормальный торговый центр из всех! И вообще покупайте вещи в др. местах, на Себу все дороже!
Повідомити про цей вігук
John C. Поїздка вдвох United States of America, 2 лютого 2016 р.
Adequate

Bed was OK, air con and tv worked, hot water for shower.
5,3
Having stayed in several similarly priced hotels in Cebu, I would rate this as adequate, nothing more. The small room had a tiny window opening on to an air shaft. Bed and shower were OK. Breakfast, included in the price, was meager. I asked if I could pay for an extra egg, and was told OK, but when the breakfast came, it wasn't there. Neither was the sausage included in the menu. The sausage came about ten minutes after I requested it - didn't bother waiting for another egg. There were 4 employees standing around, but when I wanted an extra coffee, the items I had ordered, or the bill, I had to get up and walk over to the counter to request them.
Повідомити про цей вігук
Paul A. Поїздка вдвох United Kingdom, 24 січня 2016 р.
Regular stayer

Friendly staff, value for money
7,7
We are regulars so know what to expect, some noise from 24 hour restaurant across the road but not too bad.
Повідомити про цей вігук
Marieden P. Поїздка вдвох Philippines, 14 січня 2016 р.
Great hotel for short stay

Location, Staff, Breakfast
7
It is centrally located and walking distance to plaza, a lot of dining places like Zubuchon and Crown Regency for the Sky Extreme Adventures. The room has basic amenities. Breakfast is ok, nothing special. The staffs are accommodating and helpful. All in all, hotel is ideal for short stays.
Повідомити про цей вігук
Wilfredo L. Група Philippines, 27 грудня 2015 р.
Nothing much to expect

Location, cheap and clean
5,7
Cheap hotel so i don't Expect too much.
Повідомити про цей вігук
Grahame A. Поїздка вдвох New Zealand, 6 жовтня 2015 р.
Our Likes

The Staff. The Resturant. The Service
7
Повідомити про цей вігук
Salvacion K. Поїздка вдвох United States of America, 9 червня 2015 р.
Good Service

Customer Service
10
Very nice.
Повідомити про цей вігук
Rosmah S. Поїздка вдвох Singapore, 16 січня 2015 р.
Small room

Near Robinson,kfc,restaurant at rooftop
6
All ok as its a 2 star hotel
Повідомити про цей вігук
Paul A. Поїздка вдвох United Kingdom, 7 вересня 2014 р.
Good location, friendly staff

location price friendly staff
7
Have stayed at this hotel many times and wwill stay here again in the future.
Повідомити про цей вігук
Eduardo F. Сім"я з малими дітьми Brazil, 19 червня 2014 р.
Cheap hotel, clean and nic staff.

location, near shopping mall and a lot of restaurants near by.
7
I consider good, but I didn't stay longer at hotel, the area around the hotel is not very quiet, maybe rooms at the back are better.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Apple Tree Suites Себу СітіApple Tree Suites Себу Сіті - ВітальняApple Tree Suites Себу Сіті - ВітальняApple Tree Suites Себу Сіті - ВітальняApple Tree Suites Себу Сіті - ВітальняApple Tree Suites Себу Сіті - ВітальняApple Tree Suites Себу Сіті - ВітальняApple Tree Suites Себу Сіті - ВітальняApple Tree Suites Себу Сіті - РецепціяApple Tree Suites Себу Сіті - Зовнішній вид готелю Apple Tree Suites Себу Сіті - Інтер’єр готелюApple Tree Suites Себу Сіті - Інтер’єр готелюApple Tree Suites Себу Сіті - ВітальняApple Tree Suites Себу Сіті - Ванна кімнатаApple Tree Suites Себу Сіті - ВітальняApple Tree Suites Себу Сіті - ВітальняApple Tree Suites Себу Сіті - ВітальняApple Tree Suites Себу Сіті - ВітальняApple Tree Suites Себу Сіті - ВітальняApple Tree Suites Себу Сіті - ВітальняApple Tree Suites Себу Сіті - Ванна кімнатаApple Tree Suites Себу Сіті - РесторанApple Tree Suites Себу Сіті - РесторанApple Tree Suites Себу Сіті - РесторанApple Tree Suites Себу Сіті - РесторанApple Tree Suites Себу Сіті - РесторанApple Tree Suites Себу Сіті - ВітальняApple Tree Suites Себу Сіті - РецепціяApple Tree Suites Себу Сіті - ВітальняApple Tree Suites Себу Сіті - ВітальняApple Tree Suites Себу Сіті - ВітальняApple Tree Suites Себу Сіті - Конференц-залApple Tree Suites Себу Сіті - Конференц-залApple Tree Suites Себу Сіті - РесторанApple Tree Suites Себу Сіті - РесторанApple Tree Suites Себу Сіті - РесторанApple Tree Suites Себу Сіті - Ресторан


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B02