чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Arabelle Suites

New Calceta Street, Upper Cogon, Тагбіларан, Бохол, Філіппіни 6300 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Бізнес Центр Arabelle Suites Бохол - Фойє Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Вхід Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Ванна кімната
Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Вхід Arabelle Suites Бохол - Басейн Arabelle Suites Бохол - Басейн Arabelle Suites Бохол - Зовнішній вид готелю Arabelle Suites Бохол - Вітальня
Місцезнаходження Тагбіларан Кількість номерів: 23
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,2

із 85 відгуків

Ціна-якість:
7,5
Розташування
6,9
Робота персоналу:
7,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,4
Комфортність номерів/Стандарт:
7,2
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (85)
Відсортувати за:
Kay A. Поїздка вдвох Philippines, 12 серпня 2014 р.
Not satisfied

Location
4
Haidelyn S. Поїздка вдвох Philippines, 20 липня 2014 р.
Good., 😃

Clean. Nice people. I like the free shuttle!😊
7,7
Nice
Michael M. Сім"я з малими дітьми Philippines, 25 червня 2014 р.
Not bad. Good for overnight stay only.

Friendly staff, near the airport, good for overnight stay only
5
Craig N. Група United Kingdom, 19 травня 2014 р.
ok hotel.

pool, rooms not too bad and staff
5,7
it was alright, a bit distance from the attraction area, pool's alright, staff not too bad and affordable. Room could be better but i've seen worst. It's ok if you stay for a night or two other than that you get bored as not much in the hotel and the area itself.
Kamran B. Поїздка вдвох Pakistan, 20 квітня 2014 р.
it was ok

reception staff was very helpful
4,7
Well Arabelle suites was overall good beside below 1. There was smell in bathroom. i was sure that it was ignored. 2. no wifi available in room. 3. asked for 2nd key as we were two but FD apologized by saying they can't provide. 4. i stayed at other places on similar pricing without above hazards so i dont know how come Arballa management think this is acceptable.
Wijaya M. Група Indonesia, 22 лютого 2014 р.
Small Hotel with Good Staffs but Terrible Service

Close to Airport, Free Airport Shuttle, Free Internet
6,3
We had terrible situation since clean towels were not ready when we checked in (around 7pm) and we had to wait for another 3-4 hours to get them. Also the hotel does not have elevator so it's not convenient for older people.
Nicole H. Індивідуальний мандрівник Canada, 11 лютого 2014 р.
It was okay I guess

Can't think of them
6,7
Pretty basic hotel. Breakfast closes at 10am. Muddy road out front after the rain. Didn't clean the room. I had to ask for a towel and toilet paper. I really hated the dogs barking and roosters crowing while I was trying to sleep though. I stayed the 2 nights I paid for and moved to a different hotel.
Eddie Q. Ділова поїздка Philippines, 17 січня 2014 р.
value for money; restful stay

clean rooms, attentive staff, fast check in and check out
9
After long hours of travel, one would look for a clean room and comfortable bed. Arabelle has it with a plus because of attentive staff and fast check in and check out.
Edward M. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 21 жовтня 2013 р.
relaxing ang great

clean,cheap,accessible
8,3
Joanna P. Поїздка вдвох Philippines, 16 жовтня 2013 р.
TWO THUMBS UP!

Food, Staff and Room
10

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Arabelle Suites БохолArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - Бізнес ЦентрArabelle Suites Бохол - ФойєArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - ВхідArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - Ванна кімнатаArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - ВхідArabelle Suites Бохол - БасейнArabelle Suites Бохол - БасейнArabelle Suites Бохол - Зовнішній вид готелю Arabelle Suites Бохол - Вітальня


AS-AGWEB-3A08