чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Arabelle Suites

New Calceta Street, Upper Cogon, Тагбіларан, Бохол, Філіппіни 6300 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Бізнес Центр Arabelle Suites Бохол - Фойє Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Вхід Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Ванна кімната
Arabelle Suites Бохол - Вітальня Arabelle Suites Бохол - Вхід Arabelle Suites Бохол - Басейн Arabelle Suites Бохол - Басейн Arabelle Suites Бохол - Зовнішній вид готелю Arabelle Suites Бохол - Вітальня
Місцезнаходження Тагбіларан Кількість номерів: 23
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,1

із 101 відгуків

Ціна-якість:
7,5
Розташування
6,9
Робота персоналу:
7,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,4
Комфортність номерів/Стандарт:
7,2
Страви/Організація харчування:
6,7
Усі відгуки (101)
Відсортувати за:
Jacqueline C. Поїздка вдвох United States of America, 30 січня 2015 р.
Perfect quick stay- fantastic wifi

Wifi was excellent, location to the airport and town malls, I only gave 1 star for food because I didn't try it sorry
8,7
the beds were ok, the room setup was odd, and I can't get away from the rooster everywhere every morning, but that's every place we stayed at. Walkable towards the mall, the airport. Great location.
Michelle G. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 8 січня 2015 р.
Ok Place To Stay

Staff
6,7
The hotel is a good standard, however it was further away from the beach than anticipated.
Bruno M. Поїздка вдвох Philippines, 31 грудня 2014 р.
good

it was word the money
9
excellent
Wayne F. Поїздка вдвох New Zealand, 24 листопада 2014 р.
Good hotel a little further from town

Quiet, Great Wifi, teamaking facilities
7,3
We enjoyed our stay there as it was relatively quiet. The only issue was they were repairing the road outside but that should be complete soon. Transport down town was a sidecar which cost 20P and is not hard to find. Staff were friendly and helpful which tends to be so in Bohol so they must have a good training facility.
Mohsin S. Поїздка вдвох United Kingdom, 12 листопада 2014 р.
Nice quiet hotel

Good staff, clean rooms and quiet
8,3
Bandana S. Група Sweden, 9 жовтня 2014 р.
Not worth it

Was close enough to the city center
4,3
This place is not worth going to. The roon was smelly, not much of a pool to talk about, its just not worth it for what its rated. The only reason we stayed for the night was because it was only for a night and close to city and had already been pre-booked.
Fan H. Група Taiwan, 5 жовтня 2014 р.
Good choice

Near city staff is nice facility is nice
7,7
If I have chance ,I wii go back and chose this again.
Philip B. Індивідуальний мандрівник Switzerland, 3 жовтня 2014 р.
clean, quiet, not too far from city center

quiet, clean, nice bedding
6
I took a room for a night and I had a wonderful quiet night. No dogs barfing, no insomniac chicken, no noise at all wich in the Philipines is almost a miracle. There is a cable tv, air con, and hot water and everything works but for the WIFI but that was global to Bohol. The road in front of the building is being remade so it is a little bumpy but apart from that nothing to say.
Eduardo D. Поїздка вдвох United States of America, 12 вересня 2014 р.
No frills, you get what you pay for

Price
6,7
The bathroom needs more cleaning. They gave us unmatched slippers, which we dont need anyways. Cheap, location not so good. You'll have to commute to go anywhere.
Jocelyn C. Поїздка вдвох United States of America, 8 вересня 2014 р.
conveince

close to everything.pier & airport
7,3
It was ok:

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Arabelle Suites БохолArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - Бізнес ЦентрArabelle Suites Бохол - ФойєArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - ВхідArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - Ванна кімнатаArabelle Suites Бохол - ВітальняArabelle Suites Бохол - ВхідArabelle Suites Бохол - БасейнArabelle Suites Бохол - БасейнArabelle Suites Бохол - Зовнішній вид готелю Arabelle Suites Бохол - Вітальня


AS-AGWEB-3C01