Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Arabelle Suites

New Calceta Street, Upper Cogon, Тагбіларан Сіті, Танбіларан Сіті, Філіппіни 6300

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,1

із 132 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,5
Розташування
7,0
Робота персоналу:
7,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,0
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (132)
Відсортувати за:
Anatoli D. Сім"я з малими дітьми Russia, 14 листопада 2015 р.
По дороге домой

Интернет, тихое место, близость аэропорта
6,3
Ночевали в отеле в ожидании транзитного рейса. Брали три номера, самый дешевый стандартный из них оказался лучше более дорогих улучшенных. Во первых он ближе к роутеру (а остальных не брал интернет), во вторых не было посторонних запахов. Место тихое, но близко и аэропорт и их центр, такси дешевое. Затраки были нам подарены, что приятно. Коридоры захламлены матрасами, но на три звезды с натяжкой сойдет
Повідомити про цей вігук
Olga S. Поїздка вдвох Russia, 18 жовтня 2015 р.
За эти деньги самое то

Есть бассейн, кровать большая
7,7
Переждали ночь изза отмены паромов. За эти деньги самое то. У нас был включен завтрак, мы выезжали в 6 утра и почему то нам не предложили забрать завтрак с собой. В ванной комнате не было сиденья на унитазе. Еще бегали. Всякие мелкие муравьи. Вообще за такую сумму оплаты можно не обращать внимание на мелочи. Номер был красивый кровать большая. Переночевать нормально.
Повідомити про цей вігук
Werner T. Поїздка вдвох Switzerland, 1 лютого 2016 р.
free transfer

free transfer, friendly staff, new rooms
8,3
first time staying here, very nice with free Transfer form Harbor and to Airport, very friendly staff,will come again
Повідомити про цей вігук
Anthony C. Індивідуальний мандрівник United States of America, 28 січня 2016 р.
Wonderful stay, stuff was very kind and accommodat

Stuff, cleanliness, pleasant, the breakfast was one of the best and it's included in the place for two.
9,3
Excellent! Can't say enough good things about the stuff, there where A-1
Повідомити про цей вігук
Josefina C. Сім"я з малими дітьми Philippines, 10 січня 2016 р.
Pleasant enough

location, airport shuttle, friendly staff
7,3
My only complaint is that it is not senior-friendly, we were on the 3rd floor and there was no elevator. There was no hot water, and when I asked reception about this, she said it is solar-powered. The day was a really hot day, but why was there no hot water in the shower all through the day. Few utilities in the washroom, only 2 bars of soap and 2 pcs of sachet shampoo, 2 bath towels only, and nothing else. We didn't go swimming although we were thinking of doing it at night, but then I noticed that the pool was even open for non-guests, I saw people and kids from outside coming in for a swim. I felt the pool would not be clean enough, as there didn't seem anyone doing maintenance cleaning in the morning or evening.
Повідомити про цей вігук
Jeniecel G. Сім"я з малими дітьми Philippines, 28 грудня 2015 р.
Very Happy

staff, room and service
9
The staff were all very nice and helpful. They upgraded one of our rooms to a bigger one which was really great as we have two small children. They also have complimentary pick-up from Tagbilaran port.
Повідомити про цей вігук
Ravi P. Індивідуальний мандрівник Canada, 22 грудня 2015 р.
Worst Place to stay
2
It has most horrible staff, no one even smiles here, they don't understand English or pretend, No Elevator to climb up to 3 or 4 floor, rooms are tiny, no hot water, the excuse is that they have solar heaters and since it was cloudy so not hot water, you ask for a extra pillow, you have to pay for it. You can hear the traffic throughout the night. Never ever going to come back here.
Повідомити про цей вігук
Joyce N. Група Philippines, 21 грудня 2015 р.
nice hotel and staff

hotel with pool, location, staff
7,7
great location because its near at the factory of peanut kisses(the delicacy in bohol), the hotel has swimming pool and free breakfast too for the good price
Повідомити про цей вігук
Janella M. Індивідуальний мандрівник Philippines, 2 грудня 2015 р.
202

Affordable, Location, Staff
10
It was good. From first up to the last day, everything was worth the money we've paid for. Keep up the good work guys!
Повідомити про цей вігук
Prance A. Група Philippines, 28 листопада 2015 р.
Value for money

Helpful staffs, clean room and near in airport
8
I will definitely go back the staff was very accommodating, they are polite and willing to help you. The room was a bit small but its clean. Value for money. The hotel was 5muns away to airport
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Arabelle Suites Танбіларан СітіArabelle Suites Танбіларан Сіті - ВітальняArabelle Suites Танбіларан Сіті - ВітальняArabelle Suites Танбіларан Сіті - ВітальняArabelle Suites Танбіларан Сіті - ВітальняArabelle Suites Танбіларан Сіті - ВітальняArabelle Suites Танбіларан Сіті - ВітальняArabelle Suites Танбіларан Сіті - ВітальняArabelle Suites Танбіларан Сіті - ВітальняArabelle Suites Танбіларан Сіті - ВітальняArabelle Suites Танбіларан Сіті - ВітальняArabelle Suites Танбіларан Сіті - Бізнес ЦентрArabelle Suites Танбіларан Сіті - ФойєArabelle Suites Танбіларан Сіті - ВітальняArabelle Suites Танбіларан Сіті - ВхідArabelle Suites Танбіларан Сіті - ВітальняArabelle Suites Танбіларан Сіті - Ванна кімнатаArabelle Suites Танбіларан Сіті - ВітальняArabelle Suites Танбіларан Сіті - ВхідArabelle Suites Танбіларан Сіті - БасейнArabelle Suites Танбіларан Сіті - БасейнArabelle Suites Танбіларан Сіті - Зовнішній вид готелю Arabelle Suites Танбіларан Сіті - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C07