чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Ari Putri Hotel

Cemara Street, Санур, Балі, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Ari Putri Hotel Балі - Вітальня Ari Putri Hotel Балі - Вітальня Ari Putri Hotel Балі - Вітальня Ari Putri Hotel Балі - Басейн Ari Putri Hotel Балі - Буфет/Кафе Ari Putri Hotel Балі - Ресторан Ari Putri Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Ari Putri Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Ari Putri Hotel Балі - Басейн Ari Putri Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Ari Putri Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Ari Putri Hotel Балі - Балкон/Тераса Ari Putri Hotel Балі - Вітальня Ari Putri Hotel Балі - Вітальня Ari Putri Hotel Балі - Вітальня Ari Putri Hotel Балі - Спа-центр
Ari Putri Hotel Балі - Спа-центр Ari Putri Hotel Балі - Інтер’єр готелю Ari Putri Hotel Балі - Вітальня Ari Putri Hotel Балі - Вітальня Ari Putri Hotel Балі - Інтер’єр готелю Ari Putri Hotel Балі - Ресторан Ari Putri Hotel Балі - Інтер’єр готелю Ari Putri Hotel Балі - Інтер’єр готелю Ari Putri Hotel Балі - Вітальня Ari Putri Hotel Балі - Вітальня Ari Putri Hotel Балі - Спа-центр Ari Putri Hotel Балі - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Санур Кількість номерів: 52

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,7

із 249 відгуків

Ціна-якість:
8,2
Розташування
7,9
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,7
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (249)
Відсортувати за:
Svetlana S. Поїздка вдвох Russia, 19 жовтня 2014 р.
не плохо

тихо, недалеко от пляжа
8,3
Elena T. Індивідуальний мандрівник Russia, 6 липня 2014 р.
Неплохой отель в балийском стиле

территория отеля, вежливый персонал, недорогой ресторан
7,3
Отдохнули хорошо, спокойно, тихо. Мебель можно обновить и постельное белье, а в остальном все замечательно. Очень красивая территория и очень доброжелательный персонал, всегда готовы помочь.
Elena K. Індивідуальний мандрівник Russia, 7 березня 2014 р.
Соотношение цены и качества

Удобное расположение, приемлемый завтрак, вежливый персонал.
7
Номер нормальный, достаточно чистый. Уборка ежедневно. Вид из окна на сад и басеин.
Slawomir L. Сім"я зі старшими дітьми Poland, 12 вересня 2013 р.
Miłe zakończenie pobytu na Bali

Base, pogoda, zakupy
7,3
Ari Putri to mały hotel położony przy głównej ulicy w Sanur - bliskość ulicy nie przeszkadza, jest w miarę cicho. Oddalony od plaży i morza o około 10 minut spacerkiem. Pokój w wersji Delux czysty i przestronny. Idealnie położony jeśli chcemy udać się na zakupy i zwiedzanie Denpasar i okolicy.
Levi Z. Поїздка вдвох Australia, 22 лютого 2015 р.
good for the over sixties

location, quiet
6,3
the room and bed was clean and comfortable and the location is a good base to explore sanur. close to the beach and heaps of restaurants near by. the staff were nice enough but seemed a lot more polite and helpful to the older guests which made up the greatest population of the hotel(we were probably the youngest by at least 30 years). For the price we payed you can't expect too much and there is plenty of places near by to get breakfast so wasn't that much of an issue. being an older hotel the power did go out a lot with the storms but was never off for long and you can't get wifi access in the rooms upstairs. all in all the stay was pleasant enough but I highly doubt we would ever stay there again.
Ebbe J. Поїздка вдвох Denmark, 15 лютого 2015 р.
Good value for the money.

Nice pool area. Fine breakfast. Nice large room with a balcony
9
We enjoyed our stay at the Ari Putri. We had a fine room with a large balcony. The breakfast buffet was satisfactory and the service at the hotel was excellent. We should like to return to the Ari Putri some day.
Gordon S. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 12 лютого 2015 р.
sanur hotel

staff, breakfast and location
8
Good, problem with a/c.quickly moved to another room.staff were friendly and polite. Central location. nice staying there
Pamela S. Поїздка вдвох Canada, 3 лютого 2015 р.
Good for price paid

Good location, on Main Street. Restaurant had cheap food. Pool was refreshing
7
Although it was very dated, we had a pleasant stay.
Stacey M. Група New Zealand, 29 січня 2015 р.
Fantastic Hotel

The hotel was close to our conference, the staff were lovely, rooms well kept, great price and such beautiful hotel grounds.
9,3
This is a small hotel, and a 3 star, but it had everything we needed with nothing overly fancy (just how we like it). Staff were all very friendly and helpful, our room was great, as was the pool and breakfast. All in all would stay here again and again and again! Really nice hotel and well priced.
Khalid S. Індивідуальний мандрівник New Zealand, 26 січня 2015 р.
Value for mony and safe

Pool
6
Good

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Ari Putri Hotel БаліAri Putri Hotel Балі - ВітальняAri Putri Hotel Балі - ВітальняAri Putri Hotel Балі - ВітальняAri Putri Hotel Балі - БасейнAri Putri Hotel Балі - Буфет/КафеAri Putri Hotel Балі - РесторанAri Putri Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Ari Putri Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Ari Putri Hotel Балі - БасейнAri Putri Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Ari Putri Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Ari Putri Hotel Балі - Балкон/ТерасаAri Putri Hotel Балі - ВітальняAri Putri Hotel Балі - ВітальняAri Putri Hotel Балі - ВітальняAri Putri Hotel Балі - Спа-центрAri Putri Hotel Балі - Спа-центрAri Putri Hotel Балі - Інтер’єр готелюAri Putri Hotel Балі - ВітальняAri Putri Hotel Балі - ВітальняAri Putri Hotel Балі - Інтер’єр готелюAri Putri Hotel Балі - РесторанAri Putri Hotel Балі - Інтер’єр готелюAri Putri Hotel Балі - Інтер’єр готелюAri Putri Hotel Балі - ВітальняAri Putri Hotel Балі - ВітальняAri Putri Hotel Балі - Спа-центрAri Putri Hotel Балі - Інтер’єр готелюAri Putri Hotel Балі - Ванна кімнатаAri Putri Hotel Балі - Балкон/ТерасаAri Putri Hotel Балі - Інтер’єр готелюAri Putri Hotel Балі - ВітальняAri Putri Hotel Балі - Фітнес-залAri Putri Hotel Балі - Інтер’єр готелюAri Putri Hotel Балі - БасейнAri Putri Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Ari Putri Hotel Балі - Спа-центрAri Putri Hotel Балі - Вітальня


AS-AGWEB-3B05