Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Ariva Gateway

No. 9 Jalan Bukit Mata, Кучінг Центр Міста, Кучінг, Малайзія 93100

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,2

із 914 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,5
Розташування
8,1
Робота персоналу:
7,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,1
Комфортність номерів/Стандарт:
7,5
Страви/Організація харчування:
5,6
Усі відгуки (914)
Відсортувати за:
Alexandr K. Поїздка вдвох Russia, 26 серпня 2012 р.
В конце привыкли!

Близко ко всему, рядом дешёвый сифуд, нормальный персонал.
5,3
минусы: дырявая ванная, старый номер, неприятный запах(в конце к нему привыкаешь и не замечаешь), в номере есть дверь в соседний номер, бассейн все время закрыт (побывали в нем один раз - купаться я бы в нем не стал - его не чистят совсем и он зацвел). плюсы: хорошее расположение, wifi бесплатный и нормальный, экстерьер отеля, отзывчивый персонал.
Hotel Feature Tip: Сложилось впечатление, что отель переживает не лучшие времена, с виду он крут - высокий, симпатичный, фотки номеров на Агоде тоже замечательные, по факту номера оказались отстойными за такие деньги. Завтраки скудные. Лучше заплатить чуть дороже и выбрать другой отель.
Повідомити про цей вігук
Irek S. Група Poland, 12 листопада 2014 р.
oburzenie
3,3
Hotel fatalny , nie wiem skad 4 gwiazdki nie zasluguje na zadna , brak kuchni , sniadania z cateringu to koszmar , nieopisane wejscie trzeba wbloku jecgac na 4 pietro i szukac drzwi wejsciowych , sauna smierdzaca wf nie chodzi w pokoju , ktora zamiescila mu 4 gwiazdki
Повідомити про цей вігук
Nik Z. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 25 січня 2016 р.
Better look for another hotel.

Nil.
4,3
Floor carpet is dirty. Room and arrival hall is smelly. Breakfast (variety and deliciousness) is minimum. I will not come back to this hotel in future.
Повідомити про цей вігук
Morsin A. Група Malaysia, 24 січня 2016 р.
Good

Good
9,7
Nice
Повідомити про цей вігук
Sui M. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 14 січня 2016 р.
Good location

Good location but old everything
5
Pleasant stay.
Повідомити про цей вігук
Jun J. Група Singapore, 10 січня 2016 р.
Good stay

The room was spacious and location was good
7
Повідомити про цей вігук
Anu B. Поїздка вдвох India, 3 січня 2016 р.
Good stay but not four star

staff was accommodating and helpful, near to main locations
6,3
This is basically a serviced apartment. Facilities were OK but not good as 4 star. We stayed in delux room. The corridors were smelly. Reception was on 4th floor. Pool and gym were small. Internet was very week. There were no Christmas or new year celebrations.
Повідомити про цей вігук
Mohamad F. Поїздка вдвох Malaysia, 28 грудня 2015 р.
The worst hotel I've ever been!

The view was nice from my room at 10th floor
5
BAD : 1. Can't connected any wifi in room 2. Pool depth just avaible for kids play, around 1m. 3. My twin single bed, one ok and another when smell like baby shit, maybe from previous customers,they don't wash the bedsheet! 4. Need to take different lifts for reach 10th floor GOOD: 1. Nice view
Повідомити про цей вігук
Chee H. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 27 грудня 2015 р.
Lobby is too small !

Location, Landmark and shopping, walking distance to major tourist spot in the city.
6,7
Rooms comfortable but not the breakfast. Front office staff recommended wrong taxi service to tourist attractions, we have to paid more than RM 500 for a not good conditions taxi to two places(Cultural Village & Serikin) from 11 AM to 5 PM, we felt cheated !
Повідомити про цей вігук
Andrew L. Індивідуальний мандрівник Australia, 26 грудня 2015 р.
Not a bad hotel, a little dated

Location, Room, Staff
8,7
Not a bad hotel but a bit old. I had problems with my shower/hot water and it looks like the hotel is beginning to get past its time. The staff were fantastic, especially Gabby on the front desk.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Ariva Gateway КучінгAriva Gateway Кучінг - ОточенняAriva Gateway Кучінг - Зовнішній вид готелю Ariva Gateway Кучінг - ФойєAriva Gateway Кучінг - БасейнAriva Gateway Кучінг - БасейнAriva Gateway Кучінг - ЗручностіAriva Gateway Кучінг - Буфет/КафеAriva Gateway Кучінг - Конференц-залAriva Gateway Кучінг - Конференц-залAriva Gateway Кучінг - ВітальняAriva Gateway Кучінг - ВітальняAriva Gateway Кучінг - ВітальняAriva Gateway Кучінг - ВітальняAriva Gateway Кучінг - ВітальняAriva Gateway Кучінг - ВітальняAriva Gateway Кучінг - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B02