Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Arta Lenz Hotel

Xantener Street 8, Вільмерсдорф, Берлін, Німеччина 10707 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Arta Lenz Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Arta Lenz Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Arta Lenz Hotel Берлін - Інтер’єр готелю Arta Lenz Hotel Берлін - Інтер’єр готелю Arta Lenz Hotel Берлін - Інтер’єр готелю Arta Lenz Hotel Берлін - Інтер’єр готелю Arta Lenz Hotel Берлін - Інтер’єр готелю Arta Lenz Hotel Берлін - Вітальня Arta Lenz Hotel Берлін - Вітальня Arta Lenz Hotel Берлін - Вітальня Arta Lenz Hotel Берлін - Вітальня Arta Lenz Hotel Берлін - Вітальня Arta Lenz Hotel Берлін - Вітальня Arta Lenz Hotel Берлін - Інтер’єр готелю Arta Lenz Hotel Берлін - Ванна кімната Arta Lenz Hotel Берлін - Ванна кімната
Arta Lenz Hotel Берлін - Буфет Arta Lenz Hotel Берлін - Ресторан Arta Lenz Hotel Берлін - Вітальня Arta Lenz Hotel Берлін - Вітальня Arta Lenz Hotel Берлін - Буфет Arta Lenz Hotel Берлін - Вітальня Arta Lenz Hotel Берлін - Рецепція Arta Lenz Hotel Берлін - Вітальня Arta Lenz Hotel Берлін - Вітальня
Місцезнаходження Вільмерсдорф Кількість номерів: 25

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший
Ціна-якість:
7,5
Розташування
7,9
Робота персоналу:
7,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,4
Комфортність номерів/Стандарт:
6,9
Страви/Організація харчування:
7,3
Усі відгуки (30)
Відсортувати за:
Irina M. Група Russia, 25 червня 2012 р.
Хороший отель

удобное месторасположение
8,3
Отель понравился, легко найти, недалеко от центральной улицы. Обычный континентальный завтрак. Интернет работал без проблем. Единственное, была проблема с парковкой. Если не успел занять место рядом с отелем, ищи где хочешь......
Повідомити про цей вігук
Arkadiusz K. Сім"я зі старшими дітьми Poland, 17 липня 2015 р.
poczujesz historię

położenie, domowa atmosfera, udogodnienia dla rowerów
9
Łatwo dojechać ale zaparkowanie auta graniczy z cudem. Parking owszem, jest, ale publiczny wzdłuż ulicy. Nie ma szans aby zatrzymać się nawet na chwilę. Klaksony jadących gęsto aut popedzają, wiec nie liczmy na szczęśliwy moment że akurat ktoś zwolni miejsce parkingowe. Daleko trzeba odjechać aby zatrzymać się i wyładować bagaże. W nocy podobnie, nie liczmy na miejsce. Wi-fi miało być dostępne w..."publicznych miejscach". To prawda ale trzeba oddalić się z hotelu w poszukiwaniu takich miejsc. Zatem pobyt od początku podnosi ciśnienie. Brak mydła w łazience a na 3 i 4 piętrze mało źródeł światła w pokojach. Miłym zaskoczeniem jest bezpieczny parking dla rowerów w podwórzu kamienicy. Winda mieści 2 osoby z bagażem. Obsługa faktycznie posługuje się większością wschodnich języków ale też angielskim i niemieckim. Polecam ten hotel. Tani i schludny a wracając z centrum miasta miałem wrażenie, że wszystkie drogi prowadzą na Xantener Strasse. Nie sposób się zgubić.
Повідомити про цей вігук
Pakapan T. Поїздка вдвох Thailand, 31 липня 2015 р.
Good

Location, breakfast
6,3
Wifi is only for publin area, is not work in room
Повідомити про цей вігук
Catherine B. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 27 червня 2015 р.
Beautiful hotel in excellent location

friendly staff, breakfasts, location
10
We thoroughly enjoyed staying in this lovely hotel. It is situated in a beautiful tree-lined street and has easy access to public transport. The breakfasts were great and the staff were helpful.
Повідомити про цей вігук
Mohammad S. Поїздка вдвох United Kingdom, 7 червня 2015 р.
an old Barrick or an orphanage

very helpful staff, reasonable location
5
fairly reasonable. no coffee or tea making facilities in the room. no wifi in the room. room carpets are in very primitive condition. again overall all the staff have been very polite and helpful
Повідомити про цей вігук
Kah S. Поїздка вдвох Malaysia, 24 вересня 2013 р.
Older less maintained hotel with great breakfast.

Truly European (not Continental) Breakfast and good neighbourhood.
6,3
Hotel was old and less maintained. Squeaky floors and squeaky beds. Insufficient hot water in small bathroom with outdated facilities. It was one of the best truly European (not Continental) breakfast that I have taken in a small hotel. Surprisingly, no free wifi.
Повідомити про цей вігук
Gilad B. Поїздка вдвох Israel, 16 серпня 2013 р.
not very special

relatively cheap, clean, nice and small breakfast
6,7
we got there at night. the hotel crew did leave a room key outside but the outside door was stuck and we had to wait for more then an hour at the rain outside for the locksmith to come and break the lock. (we didn't have a cell phone, so we were lucky a local neighbor was outside and had the same problem, so he called the locksmith). the day after when we told the hotel crew what happened they didn't have any reaction and they didn't even apologize not speaking of this night refund or pecuniary compensation.
Повідомити про цей вігук
Vijayakumar N. Група Malaysia, 6 липня 2012 р.
Cosy hotel with efficient staff

Close to Hop On Hop Off bus station & about 20 minutes walk to shopping area. Quiet locality
7,3
Enjoyed the stay. Staff very accommodating and prompt in service. They were prepared to serve us breakfast @ 7am before leaving for the airport though they usually serve breakfast only at 8.30am. However the lift is 'ancient'. Needs upgrading. Room is clean
Повідомити про цей вігук
Vijayakumar N. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 6 липня 2012 р.
Good location with efficient service,

Staff are helpful and accommodating. They were prepared to serve us breakfast @ 7am before we left for the airport though they only serve breakfast @ 8am.
7
Overall,our stay was comfortable. However there's no bedside table and mirror in the room. A dressing table with mirror is a necessity. The "ancient" lift needs to be upgraded.
Порада туристам: about 10 mins walk away from hop on hop off bus stop and 20mins away from shopping & dining areas.
Повідомити про цей вігук
Andre F. Поїздка вдвох Canada, 22 червня 2012 р.
Good value for money

Breakfast included
8
A little out of city center, but it's very easy with the metro system to go from one end of the city to the other. Good breakfast in the morning and lots of pamphlets to help with your sightseeing. We got rainy cold days during our stay, but we borrowed umbrellas, which makes a big difference. We were on the 4th floor (lots of stairs) but there is a very small and old elevator. The hotel is old, but they were renovating our floor when we were there. Standard clean room.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Arta Lenz Hotel БерлінArta Lenz Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Arta Lenz Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Arta Lenz Hotel Берлін - Інтер’єр готелюArta Lenz Hotel Берлін - Інтер’єр готелюArta Lenz Hotel Берлін - Інтер’єр готелюArta Lenz Hotel Берлін - Інтер’єр готелюArta Lenz Hotel Берлін - Інтер’єр готелюArta Lenz Hotel Берлін - ВітальняArta Lenz Hotel Берлін - ВітальняArta Lenz Hotel Берлін - ВітальняArta Lenz Hotel Берлін - ВітальняArta Lenz Hotel Берлін - ВітальняArta Lenz Hotel Берлін - ВітальняArta Lenz Hotel Берлін - Інтер’єр готелюArta Lenz Hotel Берлін - Ванна кімнатаArta Lenz Hotel Берлін - Ванна кімнатаArta Lenz Hotel Берлін - БуфетArta Lenz Hotel Берлін - РесторанArta Lenz Hotel Берлін - ВітальняArta Lenz Hotel Берлін - ВітальняArta Lenz Hotel Берлін - БуфетArta Lenz Hotel Берлін - ВітальняArta Lenz Hotel Берлін - РецепціяArta Lenz Hotel Берлін - ВітальняArta Lenz Hotel Берлін - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A03