Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Artisan Lakeview Hotel

23B Hang Hanh, Hoan Kiem Dist., Округ Хоан К'єн, Ханой, В'єтнам

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,6

із 238 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,6
Розташування
9,2
Робота персоналу:
9,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,5
Страви/Організація харчування:
7,9
Усі відгуки (238)
Відсортувати за:
Alexandra R. Індивідуальний мандрівник Russia, 21 квітня 2015 р.
Замечательный отель

удобное расположение, внимательный персонал, цена и качество.
10
Приятное времяпровождение
Повідомити про цей вігук
Dyakonova A. Сім"я з малими дітьми Russia, 17 березня 2015 р.
Ночь в Ханое

Расположение, сервис, завтрак.
9
Мы останавливались на одну ночь, номер 602 "с видом на озеро". Вид на озеро действительно был, но т.к. отель невысокий, то вид не много портят крыши соседних домов. Окно не закрывалось, был сломан замок, раковина в ванной была также со следами некачественного ремонта после поломки. В целом впечатление хорошее.
Повідомити про цей вігук
Dmitrii T. Індивідуальний мандрівник Russia, 14 березня 2015 р.
Инфо

Расположение, персонал рецепшн
9,3
Останавливались 13-17 марта 2015г. Оставил на сайте просьбу чтобы встретили в аэропорту, встретили на микроавтобусе. Цена 25$. Отель маленький, но уютный. Очень хорошая короткая улочка, на которой он расположен. Нет интенсивного движения, много кафе и ресторанов. До озера 2 минуты пешком. Выйдя с отеля и направившись налево по улице, в ее самом конце перед выходом к озеру, по левой стороне есть ресторанчик-столовая, где недорого и вкусно готовят суп-Фо, рекомендую. Покупку туров в Холонг, и ТамКок, жд билетов и заказ такси производили на рецепшн. Цены тежи, что и на сайтах, покупают они туры на vietnamopentour com vn, это один из лучших туроператоров по Вьетнаму.Когда уезжали в Холонг, сдавали вещи в камеру хранения отеля на два дня, денег не взяли. Общее впечатление очень хорошее.
Повідомити про цей вігук
Mikhail U. Поїздка вдвох Russia, 3 травня 2013 р.
Удобный отель в самом центре

Расположение, персонал, цена
8,3
Отель расположен на берегу озера Хоан Кьем (Возвращенного Меча), главная туристическая точка Ханоя. Есть еще одна - мавзолей ХоШиМина и его окрестности. Тут надо выбирать: либо здесь, либо там. Вокруг отеля много мест, где можно поесть и купить всякую всячину. Также рядом театр на воде. В целом - прекрасно, все в пешей доступности. Персонал очень позитивный, всегда подскажут и помогут.
Повідомити про цей вігук
Dmitriy S. Поїздка вдвох Russia, 7 квітня 2013 р.
отличный отель

персонал, расположение, близость достопримечательностей
8
Отличное расположение возле озера, отличный персонал, вкусные завтраки, находится рядом с достопримечательностями
Повідомити про цей вігук
Alexey Z. Поїздка вдвох Russia, 14 листопада 2012 р.
Маленький отель в центре

В центре
8
Ночевали одну ночь. Отель маленький, но чистый, персонал приветливый. Завтрак, на удивление, достойный. Стоимость низкая. Расположен в самом центре. До озера 2 мин ходьбы.
Повідомити про цей вігук
Suzanne D. Індивідуальний мандрівник United States of America, 18 квітня 2016 р.
Perfect Boutique Hotel in Tree-lined Perfect Locat
6,7
Get the Lakeview room. It's worth the extra $10.00. The location is perfect!!! My Halong Bay cruise was canceled due to monsoon and they found at their Boutique hotel across the street and upgraded me to suite with balcony because this happened then I returned to Lakeview the next night. The staff especially Jenny and the time are so great. Trust me as I travel the world and this is perfect place in Old Town Hanoi.
Повідомити про цей вігук
Kim M. Індивідуальний мандрівник South Korea, 12 квітня 2016 р.
Good
4,7
Location , service , lake view
Повідомити про цей вігук
Donald G. Поїздка вдвох Malaysia, 15 березня 2016 р.
One of the Best Hotels in Hanoi

Breakfast, Location and Value
10
After coming to Hanoi for so many times and staying in so many hotels. I think this hotel deserve a good recommendation from me. Just felt that this hotel is perfect for the money I paid for. The breakfast is one of the best among all the hotels I have stayed before. Buffet and request for eggs in any style that u want. Location is also perfect as well. 5 min to almost anywhere that u want in Hanoi like the lake, night market, old quarters and etc. Value is what I want to stress. You can't really get anything close to the money that I paid for this hotel room.
Повідомити про цей вігук
Kwangsik C. Індивідуальний мандрівник South Korea, 14 березня 2016 р.
Perfect Hotel
6,3
Nice and very good hotel , Very good meal , very kind staff.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Artisan Lakeview Hotel ХанойArtisan Lakeview Hotel Ханой - ФойєArtisan Lakeview Hotel Ханой - Інтер’єр готелюArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВидArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - Інтер’єр готелюArtisan Lakeview Hotel Ханой - РесторанArtisan Lakeview Hotel Ханой - РесторанArtisan Lakeview Hotel Ханой - РесторанArtisan Lakeview Hotel Ханой - Ванна кімнатаArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - Балкон/ТерасаArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВидArtisan Lakeview Hotel Ханой - Ванна кімнатаArtisan Lakeview Hotel Ханой - Інтер’єр готелюArtisan Lakeview Hotel Ханой - Ванна кімнатаArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВидArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - Ванна кімнатаArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - Ванна кімнатаArtisan Lakeview Hotel Ханой - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A02