чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Artisan Lakeview Hotel

23B Hang Hanh, Hoan Kiem Dist., Хоан Кієм округ - озера Хоан Кієм, Ханой, В'єтнам (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Silver Moon Lakeview Hotel

Artisan Lakeview Hotel Ханой - Вітальня Artisan Lakeview Hotel Ханой - Вітальня Artisan Lakeview Hotel Ханой - Фойє Artisan Lakeview Hotel Ханой - Вітальня Artisan Lakeview Hotel Ханой - Вітальня Artisan Lakeview Hotel Ханой - Вітальня Artisan Lakeview Hotel Ханой - Вітальня Artisan Lakeview Hotel Ханой - Вид Artisan Lakeview Hotel Ханой - Вітальня Artisan Lakeview Hotel Ханой - Вітальня Artisan Lakeview Hotel Ханой - Вітальня Artisan Lakeview Hotel Ханой - Ванна кімната Artisan Lakeview Hotel Ханой - Вітальня Artisan Lakeview Hotel Ханой - Вітальня Artisan Lakeview Hotel Ханой - Вітальня Artisan Lakeview Hotel Ханой - Фойє
Artisan Lakeview Hotel Ханой - Вітальня Artisan Lakeview Hotel Ханой - Вітальня Artisan Lakeview Hotel Ханой - Вітальня Artisan Lakeview Hotel Ханой - Вітальня Artisan Lakeview Hotel Ханой - Вітальня Artisan Lakeview Hotel Ханой - Вітальня Artisan Lakeview Hotel Ханой - Вітальня Artisan Lakeview Hotel Ханой - Вітальня Artisan Lakeview Hotel Ханой - Вітальня Artisan Lakeview Hotel Ханой - Фойє
Місцезнаходження Хоан Кієм округ - озера Хоан Кієм Кількість номерів: 23
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,6

із 105 відгуків

Ціна-якість:
8,6
Розташування
9,0
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
7,9
Усі відгуки (105)
Відсортувати за:
Mikhail U. Поїздка вдвох Russia, 3 травня 2013 р.
Удобный отель в самом центре

Расположение, персонал, цена
8,3
Отель расположен на берегу озера Хоан Кьем (Возвращенного Меча), главная туристическая точка Ханоя. Есть еще одна - мавзолей ХоШиМина и его окрестности. Тут надо выбирать: либо здесь, либо там. Вокруг отеля много мест, где можно поесть и купить всякую всячину. Также рядом театр на воде. В целом - прекрасно, все в пешей доступности. Персонал очень позитивный, всегда подскажут и помогут.
Dmitriy S. Поїздка вдвох Russia, 7 квітня 2013 р.
отличный отель

персонал, расположение, близость достопримечательностей
8
Отличное расположение возле озера, отличный персонал, вкусные завтраки, находится рядом с достопримечательностями
Alexey Z. Поїздка вдвох Russia, 14 листопада 2012 р.
Маленький отель в центре

В центре
8
Ночевали одну ночь. Отель маленький, но чистый, персонал приветливый. Завтрак, на удивление, достойный. Стоимость низкая. Расположен в самом центре. До озера 2 мин ходьбы.
Tho N. Група United States of America, 30 червня 2014 р.
Good stay. Neighbor very noisy staff very friendly

Friendly staff good food close to city
7,3
Artisan lake view hotel.. (Hanoi) Two rooms... Nice except one room has a smoky smell even though we asked for a non smoking room... Breakfast good... Customer service good very nice and helpful... Close to everything, the lake, food, theaters, etc.... Price is reasonable comparatively... Will recommend to others
Nissa R. Ділова поїздка United States of America, 26 червня 2014 р.
Staff goes above and beyond

Great staff, balcony rooms, clean and safe
9,3
I've stayed at many hotels in Vietnam, but few have been as memorable as this one. The decor in the rooms is tasteful and the balcony views give you a feeling of space in this cramped city. The staff, however, are what makes this hotel one of the best I've stayed at in Vietnam. They were able to arrange airport pick up and drop off for me for a fee comparable to what I'd pay using a taxi. When I needed to visit a place off the beaten track (a 30 minute drive from the hotel), Anna at the front desk had her taxi-driving cousin pick me up and wait for me while I finished my meeting. There was no waiting fee and since he was family, the price was fair and I felt safe. While you can save a little money by staying at another hotel, I'd highly recommend that you stay here (and get a balcony room while you're at it!).
Chris A. Поїздка вдвох United States of America, 11 травня 2014 р.
nice and helpful staff and great location

great staff, near attractions and food
8
staff was great and helpful, location is near activities, restaurants and lake.
Peter S. Поїздка вдвох Slovakia, 7 травня 2014 р.
Cozy, centrally located hotel

Central location, nice rooms, good breakfast
9,3
We had very pleasant stay in the heart of Hanoi's Old Town, near Hoan Kiem Lake. The staff was very friendly and helpful, breakfast excellent. Hotel with reasonable price - I can only recommend.
Yanko K. Індивідуальний мандрівник Bulgaria, 3 травня 2014 р.
Nice time.

Friendly staff and great location.
10
Very good.
Gerald S. Індивідуальний мандрівник United States of America, 23 березня 2014 р.
Nice boutique-style with great staff

1. Great location a few steps from Hoan Kiem Lake, with excellent small restaurants and cafes within a few blocks; 2. Staff is extremely friendly and fluent in English; 3. Clean/well-designed rooms
9,3
This was one of the most pleasant stays I have had in any Asian city. The room and staff were everything we needed. The hotel is on a small street just off the major thoroughfare that circles the Lake. It is easy walking distance to markets, theaters, cafes, museums, embassies, and the Opera House. The hotel arranged for pick-up and return to the airport for a reasonable fee. The breakfast was in a restaurant across the street. It was excellent, and because the street itself is narrow, it did not really feel like we left the hotel for breakfast.
Michaela M. Поїздка вдвох Germany, 4 лютого 2014 р.
Very friendly staff, excellent service!

Very professional handling, room with lakeview, breakfast
9,7
It was great and we felt very welcome. Breakfast was very good,staff was very friendly and extremly helpful. We had an issue after we left with a transport we booked there to Catba, the handling was very, very professional and I felt really good treatened. I just can reccommend this hotel to everybody who would like to get close to vietnamese hospitality, big compliment to the staff!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Artisan Lakeview Hotel ХанойArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ФойєArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВидArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - Ванна кімнатаArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ФойєArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - ВітальняArtisan Lakeview Hotel Ханой - Фойє


AS-AGWEB-3C05