Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Artotel Surabaya

Jl. Dr. Soetomo 79 - 81, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 819 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,9
Розташування
8,0
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
7,3
Усі відгуки (819)
Відсортувати за:
Sergey S. Поїздка вдвох Russia, 1 жовтня 2013 р.
Стильный современный отель

Крутой дизайн, отличный шведский стол, удобство во всем(интернет, персонал, транспорт и т.д.)
10
В Сурабае были проездом всего 1 день, но отель успел оставил самые приятные впечатления. Кроме уже упомянутого дизайна отмечу персонал, старающийся помочь со всех вопросах, хорошо работающий интернет. Практически в здании отеля есть маленький круглосуточный магазинчик Минусов практически нет, даже несколько высокие цены в ресторане с лихвой компенсируются отличным включенным завтраком с большим выбором блюд и десертов, а также скидкой в 50% на еду после 23.00
Повідомити про цей вігук
Ho L. Ділова поїздка Singapore, 5 січня 2016 р.
Comfortable, Clean and Convenient location..

Comfortable bed, Cleanliness and Convenient location near reastuarant and mall..
6,3
I had a comfortable stay at Artotel. I had stay here more 10 times before. Artotel has maintan the standard well. Artistic decor. Clean room/toilet and comfortable bed(2 pillows). A good spread of breakfast with fresh fruits and eggs station. But no whole meal bread. Meals at coffee house are not tasty and not good selection. Hotel has to be more creative. At the moment it is practically deserted every time. What a waste even when there is live music. Please reinvent the menu. TV screen need to be larger. Have a bigger rack in the bath room for toiletries. Provide more cloth hanger-2 hanger seem inadequate for those who stay more than 3 days. Hotel has good massage service which is plus point. So I do not agree that it should be 7.9....
Повідомити про цей вігук
Sherly S. Група Indonesia, 3 січня 2016 р.
Good clean room

Clean room, good staff, good location
10
Great time with family
Повідомити про цей вігук
Yuni H. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 27 грудня 2015 р.
Room itself is plain

art, clean, staff
7,3
This is good hotel in 3* hotel in Surabaya. u cant ask for more. But i hv problem when i bring my toddler kids. They dont have fridge inside the room, and the noise from hallway/ road can hear until ur bed. Its kinda annoying. When u single traveler and love art, it was great exp. Family traveler, errr... think twice.
Повідомити про цей вігук
Hafizhah H. Ділова поїздка Indonesia, 11 грудня 2015 р.
Nice hotel ,,,

View ,,, location ,,, food ,,
7
Good ,,,
Повідомити про цей вігук
Sien H. Ділова поїздка Indonesia, 9 грудня 2015 р.
good

suitable for business
8,7
Повідомити про цей вігук
Vania A. Ділова поїздка Indonesia, 8 грудня 2015 р.
Worth it

Uniqueness, Cleanness, Newness
9,3
Fine with ne. Good decoration eventho the room is a bit okain, but because i'm staying here for business, i dont a fancy room. i just need a comfortable room and that what i got here in Artotel
Повідомити про цей вігук
Richard K. Ділова поїздка Indonesia, 28 листопада 2015 р.
I arrived at 4.pm but the room was not ready yet

Location, food
5,7
So so
Повідомити про цей вігук
Christianne H. Індивідуальний мандрівник Philippines, 15 листопада 2015 р.
Generally very good

Good location, cleanliness, artsy on a budget
9,3
I am very satisfied. The staff were all very helpful and attentive. The general look and feel is metropolitan young chic. I quite like it. Price is just reasonable and they have a good spread of breakfast buffet!
Повідомити про цей вігук
Jonny W. Ділова поїздка Indonesia, 15 листопада 2015 р.
delicious breakfast, nice room n good price

breakfast, hotel ambience, price
8,7
I enjoy the stay very much except for the noise from outside the road. I enjoyed the breakfast and the price of the hotel really worth the affordable price
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Artotel Surabaya СурабаяArtotel Surabaya Сурабая - Зовнішній вид готелю Artotel Surabaya Сурабая - Зовнішній вид готелю Artotel Surabaya Сурабая - РесторанArtotel Surabaya Сурабая - Зовнішній вид готелю Artotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюArtotel Surabaya Сурабая - ВітальняArtotel Surabaya Сурабая - РесторанArtotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюArtotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюArtotel Surabaya Сурабая - Зовнішній вид готелю Artotel Surabaya Сурабая - ВітальняArtotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюArtotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюArtotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B07