чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Artotel Surabaya

Jl. Dr. Soetomo 79 - 81, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Artotel Surabaya Сурабая - Зовнішній вид готелю Artotel Surabaya Сурабая - Зовнішній вид готелю Artotel Surabaya Сурабая - Ресторан Artotel Surabaya Сурабая - Зовнішній вид готелю Artotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю Artotel Surabaya Сурабая - Вітальня Artotel Surabaya Сурабая - Ресторан Artotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю Artotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю Artotel Surabaya Сурабая - Зовнішній вид готелю Artotel Surabaya Сурабая - Вітальня Artotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю Artotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю Artotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Сурабая центр Кількість номерів: 104
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 645 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
7,9
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (645)
Відсортувати за:
Sergey S. Поїздка вдвох Russia, 1 жовтня 2013 р.
Стильный современный отель

Крутой дизайн, отличный шведский стол, удобство во всем(интернет, персонал, транспорт и т.д.)
10
В Сурабае были проездом всего 1 день, но отель успел оставил самые приятные впечатления. Кроме уже упомянутого дизайна отмечу персонал, старающийся помочь со всех вопросах, хорошо работающий интернет. Практически в здании отеля есть маленький круглосуточный магазинчик Минусов практически нет, даже несколько высокие цены в ресторане с лихвой компенсируются отличным включенным завтраком с большим выбором блюд и десертов, а также скидкой в 50% на еду после 23.00
Carly C. Індивідуальний мандрівник United States of America, 18 січня 2015 р.
good experience at an unique hotel

customer service, drink selection, atmosphere
9,3
My stay was very satisfactory. The front desk workers were very patient and accommodateing when there were issues with my booking.through another site. The food was very good and the unique art work and design was refreshing. My own complaint would be the weak wifi in my room. I had to go down to the lobby for it to work fully. It was hit or miss in my room.
Kok K. Ділова поїздка Singapore, 16 січня 2015 р.
standard hotel

good wifi, food average, good access for transporation
6
It takes 15 to 20 mins to convenience store from the hotel. The wifi is strong. The food was also average. One thing to note is that the work desk is slightly smaller than standard room. Thus, this hotel is mainly more leisure and not for business. The transportation access was good too.
Kok K. Ділова поїздка Singapore, 15 січня 2015 р.
hotel meant for leisure instead of business travel

good wifi, average food, transportation was ideal
6
It takes 15 to 20 mins to convenience store from the hotel. The wifi is strong. The food was also average. One thing to note is that the work desk is slightly smaller than standard room. Thus, this hotel is mainly more leisure and not for business. The transportation access was good too.
Lany G. Поїздка вдвох Indonesia, 13 січня 2015 р.
Poor Breakfast

Location, Staff, Decoration
5,3
Quite good. I only stayed for a night in this hotel, the wifi not too bad but we only got 1 username for each room, even i stayed there with my friends who need the wifi too. Breakfast was a total mess. the only thing i can eat from the buffet was the toast and porridge. Maybe they should increase the taste and variation.
Muhammad D. Поїздка вдвох Indonesia, 11 січня 2015 р.
Not as quirky as you thought

location, fast check in/out, smells good
5,3
That was just average. The reception guy didn't explain me about the breakfast. the room is in good condition and size. It facing right to the main road so beware, you might can not sleep with all that car and motorcycle noises even at dawn. Breakfast was awful. We didn't take the risk to try their actual cook on lunch nor dinner.
Nuri N. Ділова поїздка Indonesia, 9 січня 2015 р.
This is 8th time and feel addicted to staying here

Ambience, meals, great location
8
Like always before, I loved being stayed here like my second home.
Budi H. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 2 січня 2015 р.
I felt addicted to stay there.

Ambience, food, location
10
Very nice and comfortable because I was arrived from HK and directly went to this hotel, then I almost late for breakfast for the next day.
Asri Y. Ділова поїздка Indonesia, 2 січня 2015 р.
Very dissapointed for the room

The price is too expensive for the room..the room same like budget hotel room, too small
5
Djoko K. Поїздка вдвох Indonesia, 1 січня 2015 р.
hotel ok

unik Bersih friendly staff
7,3

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Artotel Surabaya СурабаяArtotel Surabaya Сурабая - Зовнішній вид готелю Artotel Surabaya Сурабая - Зовнішній вид готелю Artotel Surabaya Сурабая - РесторанArtotel Surabaya Сурабая - Зовнішній вид готелю Artotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюArtotel Surabaya Сурабая - ВітальняArtotel Surabaya Сурабая - РесторанArtotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюArtotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюArtotel Surabaya Сурабая - Зовнішній вид готелю Artotel Surabaya Сурабая - ВітальняArtotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюArtotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюArtotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3B04