Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Artotel Surabaya

Jl. Dr. Soetomo 79 - 81, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Artotel Surabaya Сурабая - Зовнішній вид готелю Artotel Surabaya Сурабая - Зовнішній вид готелю Artotel Surabaya Сурабая - Ресторан Artotel Surabaya Сурабая - Зовнішній вид готелю Artotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю Artotel Surabaya Сурабая - Вітальня Artotel Surabaya Сурабая - Ресторан Artotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю Artotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю Artotel Surabaya Сурабая - Зовнішній вид готелю Artotel Surabaya Сурабая - Вітальня Artotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю Artotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю Artotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Сурабая центр Кількість номерів: 104
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,9
Розташування
8,0
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
7,3
Усі відгуки (757)
Відсортувати за:
Sergey S. Поїздка вдвох Russia, 1 жовтня 2013 р.
Стильный современный отель

Крутой дизайн, отличный шведский стол, удобство во всем(интернет, персонал, транспорт и т.д.)
10
В Сурабае были проездом всего 1 день, но отель успел оставил самые приятные впечатления. Кроме уже упомянутого дизайна отмечу персонал, старающийся помочь со всех вопросах, хорошо работающий интернет. Практически в здании отеля есть маленький круглосуточный магазинчик Минусов практически нет, даже несколько высокие цены в ресторане с лихвой компенсируются отличным включенным завтраком с большим выбором блюд и десертов, а также скидкой в 50% на еду после 23.00
Повідомити про цей вігук
Mei Q. Поїздка вдвох China, 10 серпня 2015 р.
Super Nice

Clean, new, modern, comfortable and friendly staff
9,7
Very value for money, comfortable and clean room. Friendly and prompt staff. I'd love to stay here again.
Повідомити про цей вігук
Elvina T. Поїздка вдвох Indonesia, 10 серпня 2015 р.
satisfied

nice, clean, good
9,7
Room is clean, but no swimming pool or fitness center
Повідомити про цей вігук
Kar W. Група Singapore, 10 серпня 2015 р.
Comfortable, happy atmosphere

Friendly staff, cheerful colours in the room and outside, clean and comfortable bed.
7,7
I enjoyed my stay there. The colours in the hotel are uplifting and inviting. The room doors and interior were artistically decorated and cheerful looking. The room was comfortable and the water was hot. The bathroom floor didn't drain well but there's just a small hiccup when compared to everything else the hotel offered. We were there on a Sunday night and there was a live band performance at the restaurant downstairs. The food was delicious and atmosphere was relaxing. I would love to return!
Повідомити про цей вігук
Siew L. Група Malaysia, 9 серпня 2015 р.
worth the money

staff's attitude, modern hotel with nice piece of art!
8
satisfied with the facilities provided.Other than that, do prepare universal plug/charger in the room for oversea travelers before they do the check-in. Thank you :)
Повідомити про цей вігук
Colin C. Індивідуальний мандрівник United States of America, 3 серпня 2015 р.
quirky budget boutique hotel

style/design, comfortable rooms, friendly staff
9,3
I had a great time staying at Artotel. Staff were friendly. Room, while on smaller side, was comfortable and complete with standard amenities.
Повідомити про цей вігук
Reza A. Індивідуальний мандрівник Germany, 3 серпня 2015 р.
Value for Money

Food, Decor, Location
8,3
My stay was great even though it was a short one. The location is perfect for what I was looking for. The room was clean and just as expected. The food was good. The breakfast selection was not bad. Ordered a pasta dish before checking out of the hotel and it was good.
Повідомити про цей вігук
Olivia W. Поїздка вдвох Indonesia, 27 липня 2015 р.
Under expectation

Location, price, location
7,7
It was under expectation because the room ambience wasn't as good as the pictures. I thought the brand artotel will guarantee a comfortable stay with a worthy price, as we stay a couple of days we get used to the room. I personally thinks its because of the tiles makes a room uncomfortable and our tv was not at its best performance.
Повідомити про цей вігук
Emilia F. Поїздка вдвох Indonesia, 22 липня 2015 р.
great location!

location, design, price
8,3
Great location. The room is clean. Great value
Повідомити про цей вігук
Herdi H. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 18 липня 2015 р.
Great value for money

Artistic, good food, nice ambiencd
10
I have pleasant stay, while breakfast is good and they even have a coffee machine instead of an urn of brew coffee.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Artotel Surabaya СурабаяArtotel Surabaya Сурабая - Зовнішній вид готелю Artotel Surabaya Сурабая - Зовнішній вид готелю Artotel Surabaya Сурабая - РесторанArtotel Surabaya Сурабая - Зовнішній вид готелю Artotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюArtotel Surabaya Сурабая - ВітальняArtotel Surabaya Сурабая - РесторанArtotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюArtotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюArtotel Surabaya Сурабая - Зовнішній вид готелю Artotel Surabaya Сурабая - ВітальняArtotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюArtotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюArtotel Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C07