Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Asean International Hotel

Jl H. Adam Malik No 5, Медан Петісах, Медан, Індонезія 20114

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,4

із 282 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
6,4
Розташування
7,4
Робота персоналу:
6,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,1
Комфортність номерів/Стандарт:
6,3
Страви/Організація харчування:
5,7
Усі відгуки (282)
Відсортувати за:
Simorangkir Y. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 27 грудня 2015 р.
Asean International Hotel
2,7
.....
Повідомити про цей вігук
Yu J. Поїздка вдвох Malaysia, 26 грудня 2015 р.
Need Improvement

Most of the staff there are quite friendly, despite that they can't speak English well. The location is good and near to Medan Fair and beside a grocery shop & KFC.
6,3
My room 723 air conditioner takes forever to cool the room, very hot. I can't access to wifi at all, the male receptionist on 25/12/2015 was not friendly and seems frustrated that I questioned why I can't connect to the internet.
Повідомити про цей вігук
Azida H. Поїздка вдвох Malaysia, 24 грудня 2015 р.
not respect

nothing
4,3
Повідомити про цей вігук
Lukman M. Ділова поїздка Indonesia, 18 грудня 2015 р.
An Average Hotel

No idea because I was late check in and early morning check out
4
I don't have strong experiences to share
Повідомити про цей вігук
Nordin M. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 10 грудня 2015 р.
The worst 4 star hotel I have experience so far.

Location, concierge staff .
5
I am not satisfy with what I have paid. Check-in took very long, almost one hour. The receptionist said that he didn't find any booking in their system.
Повідомити про цей вігук
Jaafar M. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 9 грудня 2015 р.
Service & condition of hotel is very bad
4
Даний клієнт оцінив цей готель але не залишив жодних коментарів.
Повідомити про цей вігук
Zainuddin Y. Ділова поїздка Malaysia, 7 жовтня 2015 р.
Nothing i can think of...
3
Terrible hotel,3times change room,due to.many factors...
Повідомити про цей вігук
Lenna L. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 11 вересня 2015 р.
teribble

Asean International Hotel
2,7
It's my nightmare... so dirty....
Повідомити про цей вігук
Hanafiah A. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 27 липня 2015 р.
WISH MY STAY WAS BETTER

1. The friendly staff 2. Good location 3. Good and clean room
7
My stay was not really enjoyable cause two days in a row the housekeeping people did not put new towels in my room after they took away the dirty ones. The toiletries was not refilled on the second day, had to call for a new one. And guest have to pay for parking at the hotel? Seriously this is something new for me in all my visits to Medan.
Повідомити про цей вігук
Bryan D. Сім"я з малими дітьми Australia, 25 липня 2015 р.
Bordoh Hotel
4
I booked 3 rooms for my wife and family, They all said they had a bad stay, Aircons not cold, beds uncomfortable, shower and toilets bad condition, smelly and water was brown and taps leaking water, Noises on roof, bad rooms. Hotel condition Not as advertised! Not recommended for familys, especially with children. My Family will never stay there again
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Asean International Hotel МеданAsean International Hotel Медан - РесторанAsean International Hotel Медан - Танцювальна залаAsean International Hotel Медан - ВітальняAsean International Hotel Медан - Танцювальна залаAsean International Hotel Медан - ВітальняAsean International Hotel Медан - ВітальняAsean International Hotel Медан - Танцювальна залаAsean International Hotel Медан - ВітальняAsean International Hotel Медан - Басейн


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C04