чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Asean International Hotel

Jl H. Adam Malik No 5, Медан Петісах, Медан, Індонезія 20114 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Asean International Hotel Медан - Ресторан Asean International Hotel Медан - Конференц-зал Asean International Hotel Медан - Ресторан Asean International Hotel Медан - Паб/Коктейль-бар Asean International Hotel Медан - Танцювальна зала Asean International Hotel Медан - Вітальня Asean International Hotel Медан - Танцювальна зала Asean International Hotel Медан - Вітальня Asean International Hotel Медан - Вітальня Asean International Hotel Медан - Танцювальна зала Asean International Hotel Медан - Ресторан Asean International Hotel Медан - Інтер’єр готелю Asean International Hotel Медан - Інтер’єр готелю Asean International Hotel Медан - Інтер’єр готелю Asean International Hotel Медан - Вітальня Asean International Hotel Медан - Вітальня
Asean International Hotel Медан - Басейн Asean International Hotel Медан - Фойє
Місцезнаходження Медан Петісах Кількість номерів: 218
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,6

із 224 відгуків

Ціна-якість:
6,7
Розташування
7,5
Робота персоналу:
6,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,4
Комфортність номерів/Стандарт:
6,7
Страви/Організація харчування:
5,9
Усі відгуки (224)
Відсортувати за:
Masduq Z. Поїздка вдвох Malaysia, 25 листопада 2014 р.
Worst service by front liner & food

Clean
5,3
Ok but will never recommend to others
Sukhdev R. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 16 листопада 2014 р.
family hotel

freindly staff, good and comfortable
5,3
good
Davindran S. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 11 листопада 2014 р.
Bad Hotel
2,7
The most worst hotel I have stayed. The pictures and the actual stay was totally different.
Parrish W. Ділова поїздка Indonesia, 17 жовтня 2014 р.
good location

nice hotel, good value for money and near city center
6
M M. Ділова поїздка Malaysia, 19 липня 2014 р.
neat and nice

food, location, room
7
James S. Поїздка вдвох Malaysia, 23 червня 2014 р.
not recomended hotel.
3
I have to called 5 times and awaiting for 4 hour to get towel and toilet met, but only get towel,,,,and I called for dringking glass 8 times for 2 hours awaiting , filnaly I have to go down and gets for my self from the café....very poor customer service. Breakfast buffet was extreamly very very very poor. no refill when ask just said wait and also waited for refill almost 25 min,,,,even for coffee need to wait for 20 min...finely my last day breakfast I just when Iand walk off eat out side... I strongly ask AGODA not to recommend this hotel in your site,,Thanks
Guek N. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 17 травня 2014 р.
Centrally located, friendly staff

Centrally located, friendly staff
6
I had booked the hotel through Agoda, unfortunately, when we reached there, we were informed that there was no bookings on the room, even though we had shown the agoda booking voucher. Luckily the manager was manage to find a room to accommodate us. overall the hotel is ok, friendly staff.
Indarjit S. Група Malaysia, 22 березня 2014 р.
Needed room to change and sleep.

Reasonably comfortable, friendly staff, responsive
7
It was Comfortable enough to get good rest and sufficient amenties to wash up shower and change.
Rianawati C. Ділова поїздка Indonesia, 16 лютого 2014 р.
Old hotel

Nice staff and bit convenient
5,3
Pretty well, but the hotel is old. You cant expect too much. Seems all the room is smoking room.
Hari M. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 2 лютого 2014 р.
Nice place for access in the city

room, service, place
7,7
this hotel its enough for stay and hunting for eats

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Asean International Hotel МеданAsean International Hotel Медан - РесторанAsean International Hotel Медан - Конференц-залAsean International Hotel Медан - РесторанAsean International Hotel Медан - Паб/Коктейль-барAsean International Hotel Медан - Танцювальна залаAsean International Hotel Медан - ВітальняAsean International Hotel Медан - Танцювальна залаAsean International Hotel Медан - ВітальняAsean International Hotel Медан - ВітальняAsean International Hotel Медан - Танцювальна залаAsean International Hotel Медан - РесторанAsean International Hotel Медан - Інтер’єр готелюAsean International Hotel Медан - Інтер’єр готелюAsean International Hotel Медан - Інтер’єр готелюAsean International Hotel Медан - ВітальняAsean International Hotel Медан - ВітальняAsean International Hotel Медан - БасейнAsean International Hotel Медан - Фойє


AS-AGWEB-3B01