чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Asia Travel House

Room 11, 5/F, Ping On Building(Alhambra Building), 385 Nathan Road, Йорданія, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Інтер’єр готелю Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Інтер’єр готелю Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вхід
Asia Travel House Гонконг - Інтер’єр готелю Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Ванна кімната Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Оточення Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Ванна кімната Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Ванна кімната Asia Travel House Гонконг - Ванна кімната
Місцезнаходження Йорданія Кількість номерів: 22
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 274 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,4
Робота персоналу:
7,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,2
Комфортність номерів/Стандарт:
6,9
Страви/Організація харчування:
5,8
Усі відгуки (274)
Відсортувати за:
Anton S. Поїздка вдвох Russia, 4 січня 2014 р.
на 1 ночь

неплохое месторасположение
4,3
Очень маленький номер, без окон, антисанитария, трудно найти
Roman V. Поїздка вдвох Russia, 22 липня 2013 р.
Замечательно.Убирают каждый день, все очень чисто

Цена, расположение, хороший персонал
7,3
Хостел занимает несколько комнат. Мы проживали в комнате № 1. Очень маленькая комната, в которую вошло все самое необходимое: кровать, душ и туалет. Есть телевизор, столик, кондиционер (незаменимая вещь). В холле имеется холодильник. Убирают каждый день, все очень чисто. За ключ оставляется депозит в размере 50 долларов. Около хостела есть обменный пункт, магазины, рынок, автобусная остановка и станция метро. Удобное расположение хостела позволяет получить легкий доступ к популярным туристическим местам в городе для знакомства с его культурой и архитектурой.
Ekaterina M. Індивідуальний мандрівник Russia, 27 квітня 2013 р.
Отличное соотношение цена-качество

цена, чистота, удобное расположение
10
Гостиница простая, но по гонконгским меркам за свою цену - просто отлично! Чисто, уютно, тихий кондиционер, душ/туалет в номере, расположена на центральной улице (Натан роуд), есть вай-фай. Часто останавливаюсь в Гонконге в бюджетных гостиницах и с уверенностью могу сказать, что пока это была самая лучшая из всего, что я видела в этой ценовой категории. Рядом остановка автобуса до аэропорта, станция метро, закусочные и магазины. Внутри номера оказалось намного просторнее и чище, чем ожидалось и чем в подобных местах могло бы быть. Наконец-то я нашла то место, куда могу смело вернуться на 1-2 ночи, когда делаю пересадку в Гонконге.
Ekaterina M. Група Russia, 12 січня 2013 р.
Удобное расположение

Удачно расположен, рядом рынок
5,3
В Гонконге не первый раз, поэтому есть с чем сравнивать. Был номер на 5 человек. Крохотный. Кровати и 2 кв.м. для рюкзаков и чемоданов. При заезде нас встречал таракан. Белье не очень свежее, полотенца нам дали только на третью ночь((. Горячая вода была всегда, тк стоит водонагреватель. Окно выходит в шахту. В комнате всегда было сыро. Если нет в компании приверед, то можно пожить.
Shopping Tip: Рядом расположен вечрне-ночной рынок с шмотками и едой.
Li G. Поїздка вдвох Singapore, 3 липня 2014 р.
Decent hotel for the price, good location

good location, cheap, airport buses nearby
6,7
We stayed at this hotel as we intended to board the airport night bus to catch our morning flight. For the price, would say that his hotel is decent. Hotel room is old and is in a rather old building. Location is good. Staff is friendly.
Adrian P. Група Indonesia, 28 червня 2014 р.
the hotel is not very good, but value for money.

value for money, location, internet
7
Lim L. Група Singapore, 25 червня 2014 р.
it's quite good for budget traveller

quite clean and also have room cleaning everyday, have attached toilet, wifi speed fast
5
it's nice! we are 3 person but i booked 4 person room as in i worried it too small for open luggage, so i use one bed for put luggage and for fun. It's cheap enough and satisfied for what we paid. even the room is small, bed as well, but at least it is clean, have room cleaning everyday. The plugs inside also already are international type, so you no need international adapter there actually. beside this building of this 'hotel', it is temple street already. who want to go temple street is very convenient. local restaurant is surrounding. the location is actually middle of Jordan MTR and Mongkong MTR. I felt it is nearer to go Mongkok MTR. walk around 6-10 minutes maybe, as I walk whole trip so I dont really know how long already haha.. but the distance from 'hotel' to MTR is consider near already. :)
Sumiati S. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 23 червня 2014 р.
good location

very helpful manager, good location, close to public transportation
6,3
when I checked in, I was frighten by the cancellation made by agoda. fortunately, the hotel manager can give me another room for my friend. She is very helpful. when she knew that we were big groups, she suggested her staff to be our tour leader. we are really thanked her.
Welhela B. Група Philippines, 21 червня 2014 р.
awesome central location, value for money.

1.location 2. near shopping area 3. near restaurant
6
the hotel elevator is a little bit scary coz its old and the lobby is just okey but the room is very much comfortable yes it is small but compare to other hotel in hk i can say its big. the hotel located in front of Eaton hotel there's beside the Bonjour you ride busA21 then you stop at Nathan Hotel walk backward at eaton hotel then cross the street at the bonjour then you find the hotel at the 5 th floor.
Welhela B. Група Philippines, 21 червня 2014 р.
centrally located, shopping and dinning

1.location 2. shopping 3. dining
6
awesome, perfect for our 3 nights since we arrive late at night then live early in the morning.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Asia Travel House ГонконгAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - Інтер’єр готелюAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - Інтер’єр готелюAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВхідAsia Travel House Гонконг - Інтер’єр готелюAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - Ванна кімнатаAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ОточенняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - Ванна кімнатаAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - Ванна кімнатаAsia Travel House Гонконг - Ванна кімната


AS-AGWEB-3C02