чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Asia Travel House

Room 11, 5/F, Ping On Building(Alhambra Building), 385 Nathan Road, Йорданія, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Інтер’єр готелю Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Інтер’єр готелю Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вхід
Asia Travel House Гонконг - Інтер’єр готелю Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Ванна кімната Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Оточення Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Ванна кімната Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Ванна кімната Asia Travel House Гонконг - Ванна кімната
Місцезнаходження Йорданія Кількість номерів: 22
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 298 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,4
Робота персоналу:
7,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,2
Комфортність номерів/Стандарт:
6,8
Страви/Організація харчування:
5,7
Усі відгуки (298)
Відсортувати за:
Andrey A. Індивідуальний мандрівник Russia, 19 листопада 2014 р.
бекпекерский гест.

персонал, местоположение, цена.
8,7
Если минимализм вам не подходит, то вам не сюда! Но за такую цену подобный гест устанеш искать!
Anton S. Поїздка вдвох Russia, 4 січня 2014 р.
на 1 ночь

неплохое месторасположение
4,3
Очень маленький номер, без окон, антисанитария, трудно найти
Roman V. Поїздка вдвох Russia, 22 липня 2013 р.
Замечательно.Убирают каждый день, все очень чисто

Цена, расположение, хороший персонал
7,3
Хостел занимает несколько комнат. Мы проживали в комнате № 1. Очень маленькая комната, в которую вошло все самое необходимое: кровать, душ и туалет. Есть телевизор, столик, кондиционер (незаменимая вещь). В холле имеется холодильник. Убирают каждый день, все очень чисто. За ключ оставляется депозит в размере 50 долларов. Около хостела есть обменный пункт, магазины, рынок, автобусная остановка и станция метро. Удобное расположение хостела позволяет получить легкий доступ к популярным туристическим местам в городе для знакомства с его культурой и архитектурой.
Ekaterina M. Індивідуальний мандрівник Russia, 27 квітня 2013 р.
Отличное соотношение цена-качество

цена, чистота, удобное расположение
10
Гостиница простая, но по гонконгским меркам за свою цену - просто отлично! Чисто, уютно, тихий кондиционер, душ/туалет в номере, расположена на центральной улице (Натан роуд), есть вай-фай. Часто останавливаюсь в Гонконге в бюджетных гостиницах и с уверенностью могу сказать, что пока это была самая лучшая из всего, что я видела в этой ценовой категории. Рядом остановка автобуса до аэропорта, станция метро, закусочные и магазины. Внутри номера оказалось намного просторнее и чище, чем ожидалось и чем в подобных местах могло бы быть. Наконец-то я нашла то место, куда могу смело вернуться на 1-2 ночи, когда делаю пересадку в Гонконге.
Ekaterina M. Група Russia, 12 січня 2013 р.
Удобное расположение

Удачно расположен, рядом рынок
5,3
В Гонконге не первый раз, поэтому есть с чем сравнивать. Был номер на 5 человек. Крохотный. Кровати и 2 кв.м. для рюкзаков и чемоданов. При заезде нас встречал таракан. Белье не очень свежее, полотенца нам дали только на третью ночь((. Горячая вода была всегда, тк стоит водонагреватель. Окно выходит в шахту. В комнате всегда было сыро. Если нет в компании приверед, то можно пожить.
Shopping Tip: Рядом расположен вечрне-ночной рынок с шмотками и едой.
Alexander G. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 17 грудня 2014 р.
Basic, Value-for-money

Location, friendly and helpful management and staff
5,7
Can't expect much from Asia Travel House. But at the price we got, we had strong wifi signal, hot shower, linens changed daily, very accommodating management - to the extent that we ourselves decided not to pursue anymore our request of possible transfer to adjacent rooms since we know they're already having a hard time, and just stick with what they have reserved for us. Location is strategic - A21 (airport) bus stops along Nathan Road just a short walk away, and in between Yau Ma Tei and Jordan Station.
Girlie L. Поїздка вдвох Philippines, 10 грудня 2014 р.
Perfect accommodation for budget traveller

Location and value for money
7,7
Stayed in Asia travel house last December 7-10, 4D/3N stay through Agoda. With its value for money considering its location I am happy with the hotel of my choice. We booked for a double room which we expect to be small considering its HK but we were advised that if we are willing to wait until 5PM they can give a bigger room with window at no extra cost which they did give us for free. They are accommodating and helpful to all our inquiries. Of course we are not expecting such amenities for the cost we pay so definitely this guesthouse is a gem within nathan road. The only downside I would share is the intermittent wifi connection in our room, breakfast is not included which we really expect but there is no common area just the reception where normally you will not find any guest staying for coffee or snacks or for whatever reason. But we are happy on this guesthouse. highly recommended
Ng P. Сім"я з малими дітьми Singapore, 9 грудня 2014 р.
Very good location n near to temple street market

The staff cleans the room everyday. The room is quite spacious compared to some other hotel. Quite value for money. Able to check in early as I reached at place around 10am.
8,3
The location is very convenient. The room is quite OK for 3 adults n 2 children. There is also security at the ground level.
Melvin P. Поїздка вдвох Philippines, 9 грудня 2014 р.
value for money hostel near mtr

very acconodating staff they still have a person for our late check in. Near MTR and clean
7,7
It was okay we know what we expected. The place is clean and comfortable. Accomodating staff. Very nice for backpackers and budget conscious travelers
Marian C. Поїздка вдвох Philippines, 29 листопада 2014 р.
Small but budget friendly

Location, Safety and Cleanliness
9
The room was kind of small but satisfactory, because we only needed a place to stay in. The location is great, close to MTR (Jordan and Yau Ma Tei stations) and Night Market. Every day they clean the room. WiFi connection is strong. Lastly, I was assured of my safety. We checked out at 9am, left our luggage at the reception area, and came back to get it at 4pm. Highly recommended for budget travelers. :)

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Asia Travel House ГонконгAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - Інтер’єр готелюAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - Інтер’єр готелюAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВхідAsia Travel House Гонконг - Інтер’єр готелюAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - Ванна кімнатаAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ОточенняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - Ванна кімнатаAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - Ванна кімнатаAsia Travel House Гонконг - Ванна кімната


AS-AGWEB-3A08