чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Asia Travel House

Room 11, 5/F, Ping On Building(Alhambra Building), 385 Nathan Road, Йорданія, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Інтер’єр готелю Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Інтер’єр готелю Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вхід
Asia Travel House Гонконг - Інтер’єр готелю Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Ванна кімната Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Оточення Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Ванна кімната Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Ванна кімната Asia Travel House Гонконг - Ванна кімната
Місцезнаходження Йорданія Кількість номерів: 22
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 277 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,5
Робота персоналу:
7,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,3
Комфортність номерів/Стандарт:
6,9
Страви/Організація харчування:
5,7
Усі відгуки (277)
Відсортувати за:
Anton S. Поїздка вдвох Russia, 4 січня 2014 р.
на 1 ночь

неплохое месторасположение
4,3
Очень маленький номер, без окон, антисанитария, трудно найти
Roman V. Поїздка вдвох Russia, 22 липня 2013 р.
Замечательно.Убирают каждый день, все очень чисто

Цена, расположение, хороший персонал
7,3
Хостел занимает несколько комнат. Мы проживали в комнате № 1. Очень маленькая комната, в которую вошло все самое необходимое: кровать, душ и туалет. Есть телевизор, столик, кондиционер (незаменимая вещь). В холле имеется холодильник. Убирают каждый день, все очень чисто. За ключ оставляется депозит в размере 50 долларов. Около хостела есть обменный пункт, магазины, рынок, автобусная остановка и станция метро. Удобное расположение хостела позволяет получить легкий доступ к популярным туристическим местам в городе для знакомства с его культурой и архитектурой.
Ekaterina M. Індивідуальний мандрівник Russia, 27 квітня 2013 р.
Отличное соотношение цена-качество

цена, чистота, удобное расположение
10
Гостиница простая, но по гонконгским меркам за свою цену - просто отлично! Чисто, уютно, тихий кондиционер, душ/туалет в номере, расположена на центральной улице (Натан роуд), есть вай-фай. Часто останавливаюсь в Гонконге в бюджетных гостиницах и с уверенностью могу сказать, что пока это была самая лучшая из всего, что я видела в этой ценовой категории. Рядом остановка автобуса до аэропорта, станция метро, закусочные и магазины. Внутри номера оказалось намного просторнее и чище, чем ожидалось и чем в подобных местах могло бы быть. Наконец-то я нашла то место, куда могу смело вернуться на 1-2 ночи, когда делаю пересадку в Гонконге.
Ekaterina M. Група Russia, 12 січня 2013 р.
Удобное расположение

Удачно расположен, рядом рынок
5,3
В Гонконге не первый раз, поэтому есть с чем сравнивать. Был номер на 5 человек. Крохотный. Кровати и 2 кв.м. для рюкзаков и чемоданов. При заезде нас встречал таракан. Белье не очень свежее, полотенца нам дали только на третью ночь((. Горячая вода была всегда, тк стоит водонагреватель. Окно выходит в шахту. В комнате всегда было сыро. Если нет в компании приверед, то можно пожить.
Shopping Tip: Рядом расположен вечрне-ночной рынок с шмотками и едой.
Kamolpat R. Сім"я зі старшими дітьми Thailand, 25 жовтня 2014 р.
good place ,staff ,room . happy & back next time

Location , clean , nice
7,7
I like this place I went there with my family 4 persons but we booking for 5 person we want big room and this place good location good staff and clean I'm ok with price room and next time I will stay here again
Lo C. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 19 жовтня 2014 р.
Budget hotel

Near to MTR station, the room is secure with double doors and the room is clean with bedsheets, pillow cases and towels change daily.
7,7
Budget hotel near to Yau Ma Tei MTR Station Exit C. The family room is a bit small but the beds are comfortable. The room is safe with double doors. Room is clean, bedsheets, pillow cases and towels are replace daily. Hotel is near to Temple Street, 7 Eleven outlets are nearby. There is a stall at the ground floor of the hotel, near to the lifts. The hotel building is orange colour situated opposite the Eaton Hotel.
Pei J. Сім"я з малими дітьми Singapore, 26 вересня 2014 р.
good for budget travellers

Very cheap, great value for money and good location
6,7
We are a family of 4 adults and 2 children. The room was pretty small, with 1 double bed and 3 single beds. However, there was enough space for us to sleep comfortably. For the amount we paid, it was indeed good value. Most importantly, there was a toilet in the room. The location was quite good, just 1 minute away from Temple Street. It's about 10 minutes walk to the mtr station. For a family with children, you may want to consider again because the journey will be even longer. I would recommend this place to solo or couple travellers. The staff was pretty friendly and she helped us get a taxi at a 15% discount! We travelled to disneyland via taxi at a cost of HKD $150. That's very cheap!
Vivek G. Ділова поїздка India, 20 вересня 2014 р.
good location

location, price, cleanliness
7
Katherine O. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 16 вересня 2014 р.
Small but clean rooms, good location

Location, Clean rooms, Accommodating owners
7,7
It was a comfortable place. We had to give 100 HKD as deposit but it was quickly refunded upon check out. The owners were nice and let us borrow their knife when we bought some fruits. However the cable tv only has Chinese stations. Also on our 5th day of stay, we woke up at 3AM due to the sound of Fire Alarm in the hallway. We were already dressed to go because of the urgency but the owners came by after 15 minutes and just reset the alarm. They said that there might be smoke inside one of the rooms, but we didn't see any. It was a crazy morning. Other than that, the whole stay was pleasant and they cleaned our rooms daily.
Shirly F. Поїздка вдвох Israel, 13 вересня 2014 р.
Excellent location. Very small rooms.

location
6

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Asia Travel House ГонконгAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - Інтер’єр готелюAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - Інтер’єр готелюAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВхідAsia Travel House Гонконг - Інтер’єр готелюAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - Ванна кімнатаAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ОточенняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - Ванна кімнатаAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - Ванна кімнатаAsia Travel House Гонконг - Ванна кімната


AS-AGWEB-3B03