чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Asia Travel House

Room 11, 5/F, Ping On Building(Alhambra Building), 385 Nathan Road, Йорданія, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Інтер’єр готелю Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Інтер’єр готелю Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Вхід
Asia Travel House Гонконг - Інтер’єр готелю Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Ванна кімната Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Оточення Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Ванна кімната Asia Travel House Гонконг - Вітальня Asia Travel House Гонконг - Ванна кімната Asia Travel House Гонконг - Ванна кімната
Місцезнаходження Йорданія Кількість номерів: 22
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,2

із 305 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,4
Робота персоналу:
7,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,2
Комфортність номерів/Стандарт:
6,8
Страви/Організація харчування:
5,7
Усі відгуки (305)
Відсортувати за:
Andrey A. Індивідуальний мандрівник Russia, 19 листопада 2014 р.
бекпекерский гест.

персонал, местоположение, цена.
8,7
Если минимализм вам не подходит, то вам не сюда! Но за такую цену подобный гест устанеш искать!
Anton S. Поїздка вдвох Russia, 4 січня 2014 р.
на 1 ночь

неплохое месторасположение
4,3
Очень маленький номер, без окон, антисанитария, трудно найти
Roman V. Поїздка вдвох Russia, 22 липня 2013 р.
Замечательно.Убирают каждый день, все очень чисто

Цена, расположение, хороший персонал
7,3
Хостел занимает несколько комнат. Мы проживали в комнате № 1. Очень маленькая комната, в которую вошло все самое необходимое: кровать, душ и туалет. Есть телевизор, столик, кондиционер (незаменимая вещь). В холле имеется холодильник. Убирают каждый день, все очень чисто. За ключ оставляется депозит в размере 50 долларов. Около хостела есть обменный пункт, магазины, рынок, автобусная остановка и станция метро. Удобное расположение хостела позволяет получить легкий доступ к популярным туристическим местам в городе для знакомства с его культурой и архитектурой.
Ekaterina M. Індивідуальний мандрівник Russia, 27 квітня 2013 р.
Отличное соотношение цена-качество

цена, чистота, удобное расположение
10
Гостиница простая, но по гонконгским меркам за свою цену - просто отлично! Чисто, уютно, тихий кондиционер, душ/туалет в номере, расположена на центральной улице (Натан роуд), есть вай-фай. Часто останавливаюсь в Гонконге в бюджетных гостиницах и с уверенностью могу сказать, что пока это была самая лучшая из всего, что я видела в этой ценовой категории. Рядом остановка автобуса до аэропорта, станция метро, закусочные и магазины. Внутри номера оказалось намного просторнее и чище, чем ожидалось и чем в подобных местах могло бы быть. Наконец-то я нашла то место, куда могу смело вернуться на 1-2 ночи, когда делаю пересадку в Гонконге.
Ekaterina M. Група Russia, 12 січня 2013 р.
Удобное расположение

Удачно расположен, рядом рынок
5,3
В Гонконге не первый раз, поэтому есть с чем сравнивать. Был номер на 5 человек. Крохотный. Кровати и 2 кв.м. для рюкзаков и чемоданов. При заезде нас встречал таракан. Белье не очень свежее, полотенца нам дали только на третью ночь((. Горячая вода была всегда, тк стоит водонагреватель. Окно выходит в шахту. В комнате всегда было сыро. Если нет в компании приверед, то можно пожить.
Shopping Tip: Рядом расположен вечрне-ночной рынок с шмотками и едой.
Kathleen L. Група Philippines, 1 січня 2015 р.
Affordable, Easily Accessible, English-speaking

Affordable, Easily Accessible, English-speaking owner
5,7
it was ok. i got what i paid for
Wai F. Група Singapore, 24 грудня 2014 р.
small compact but clean

good location, busy street, near to airport bus stop
7
I like to stay in a busy neighbourhood than a quiet one. I feel more secure in this way.Temple street is just behind and I can hear the wayang singing from my room. Bonjour is just a store next to our building, thats a triple bonus for shopaholics like me
Afida S. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 22 грудня 2014 р.
Good location

Near MTR station, quiet place & comfort bed
7,7
Wai F. Група Singapore, 19 грудня 2014 р.
small but comfy

reasonable rate, good location, friendly staff
6,3
the bathroom is small but im used to hk hotels so theres no issue for me. The hotel is actually made up of units in the apartment building, I find it interesting.Will stay again in next visit
Alexander G. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 17 грудня 2014 р.
Basic, Value-for-money

Location, friendly and helpful management and staff
5,7
Can't expect much from Asia Travel House. But at the price we got, we had strong wifi signal, hot shower, linens changed daily, very accommodating management - to the extent that we ourselves decided not to pursue anymore our request of possible transfer to adjacent rooms since we know they're already having a hard time, and just stick with what they have reserved for us. Location is strategic - A21 (airport) bus stops along Nathan Road just a short walk away, and in between Yau Ma Tei and Jordan Station.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Asia Travel House ГонконгAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - Інтер’єр готелюAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - Інтер’єр готелюAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ВхідAsia Travel House Гонконг - Інтер’єр готелюAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - Ванна кімнатаAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - ОточенняAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - Ванна кімнатаAsia Travel House Гонконг - ВітальняAsia Travel House Гонконг - Ванна кімнатаAsia Travel House Гонконг - Ванна кімната


AS-AGWEB-3A07