Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Asian Belgian Resort

123 Saavedra Road, Моалбоал, Моалбоал, Філіппіни 6032

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,5

із 173 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,7
Розташування
7,6
Робота персоналу:
7,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (173)
Відсортувати за:
Natalia M. Індивідуальний мандрівник Russia, 3 січня 2015 р.
Испорченное начало отдыха

Хороший снорк у берега
5,3
Отель был нашим первым пойнтом в посещении Филиппин - к счастью, не единственным, поскольку отношение персонала (его европейской части) нас просто убило. Такое мы встретили впервые за почти 10 лет путешествий по Азии. Конкретно: 1. Мы приехали в 4 дня 31го декабря, прямо перед Новым Годом, но вместо номера, забронированного и полностью оплаченного заранее, нас поселили в убитый соломенный домик без признаков звукоизоляции, в 2 раза дешевле заказанного, с ржавыми дверными ручками, грязным зеркалом и общей убитостью баллов на 5 из 10 со словами "It`s also very nice". Ни извинений, ни пояснений мы не услышали. 2. При выезде и попытке получить назад нашу разницу в деньгах (не говоря уже и скидке за неудобство и испорченный Новый Год) мы вынуждены были стать свидетелями отвратительной сцены, когда хозяин (бельгиец) сначала вообще долго не желал обсуждать с нами ситуацию, а потом открыто пытался врать, говоря сначала, что мы приехали в полночь, а потом пытаясь переврать указанный у них же на рецепции реальный прайс. Деньги свои мы получили, но уезжали в состоянии нервного шока от градуса неприветливости и такого отношения. По остальному: - отель находится на отшибе мира, добираться и выбираться оттуда придется по совершенно разбитой дороге и только теми способами, что предоставит отель, - популярный пляж White Beach действительно находится в 200 метрах, но ничего интересного по сути из себя не представляет, и купаются там только местные, - пляжа у отеля нет, море большую часть дня мелкое, зайти без коралловой обуви нельзя, - поесть кроме как в отеле абсолютно негде, а еда в отельном ресторане посредственная и очень переоцененная (простая домашняя еда по цене хорошего ресторана).
Повідомити про цей вігук
Mikhail S. Індивідуальний мандрівник Russia, 31 січня 2014 р.
Дайв-отель

Неплохой ресторан, хороший дайв-клуб
8,3
Небольшой отель, заточенный под дайверов - остальным там делать нечего. В 200 метрах - хороший белый пляж
Повідомити про цей вігук
Chia-Wen C. Індивідуальний мандрівник Taiwan, 30 січня 2016 р.
I feel at home

Friendly & Cleanliness & good location
10
It's really nice this hotel. Good view & friendly There is a cute dog "Chucky"
Повідомити про цей вігук
Mark J. Поїздка вдвох Philippines, 26 січня 2016 р.
thanks for the complimentary upgrade room

cleanliness, staff are very accomodating, nice room
8,7
they gave us a complimentary upgrade for our room.. the room is nice and clean. but going to the resort is very inconvinient. We paid 200 pesos for the tricycle and we drove almost 8 kms from the main road also the beach very rocky.
Повідомити про цей вігук
Joanna P. Група United States of America, 13 січня 2016 р.
Hotel is beachfront, but too far from the highway

Staff upgraded us to their best room
7
Hotel was too far from the highway and about 45mins from where we did our Canyoneering. Unfortunately the earliest that they could serve breakfast was at 7am, which we missed because we had to do the first group for canyoneering at 8. The staff upgraded us to their best room.. Sweeeet!!
Повідомити про цей вігук
Herve G. Поїздка вдвох France, 7 січня 2016 р.
excellente

food / dive / quiet
10
Excellent...nothing bad to say...
Повідомити про цей вігук
Pauleen G. Група Philippines, 4 січня 2016 р.
System Error but good stay

Nice staff, nice location, good enough food
6
There was a system error that caused us our room. According to the system, we were arriving on Jan 4. However, our actual booking was actually on Jan 3. Unfortunately for us, all resorts around the vicinity were fully booked at that time so the resort manager couldn't help us transfer resorts. So instead, they set up a staff room for us to use and gave us credits for our other resort expenses. Food was okay but it was quite expensive for us considering that most of the restaurants in the South Cebu area are very affordable. Error in booking system aside, I think I would stay again at the resort, but would probably go out for dinner and lunch next time.
Повідомити про цей вігук
Paola B. Група Philippines, 12 грудня 2015 р.
Ms.

Location, Staff, Value for Money
8,3
Повідомити про цей вігук
Bruce B. Індивідуальний мандрівник United States of America, 27 листопада 2015 р.
Great get away

Diving, staff and location
8,3
Повідомити про цей вігук
Rogelio J. Поїздка вдвох Philippines, 22 листопада 2015 р.
Nice place

Quite, comfortable at affordable price
7
Its a great place for those interested in relaxing and diving. Its theoretically near white beach but getting there is a bit tricky: the quickest way is a long walk through a "rocky" shoreline which is conveniently possible only during low tide -passing through the edges of at least two exclusive resorts. The other way is to get there by the main road.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Asian Belgian Resort МоалбоалAsian Belgian Resort Моалбоал - ПляжAsian Belgian Resort Моалбоал - ВидAsian Belgian Resort Моалбоал - РесторанAsian Belgian Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розвагиAsian Belgian Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розвагиAsian Belgian Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розвагиAsian Belgian Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розвагиAsian Belgian Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розвагиAsian Belgian Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розвагиAsian Belgian Resort Моалбоал - ВидAsian Belgian Resort Моалбоал - ВидAsian Belgian Resort Моалбоал - ОточенняAsian Belgian Resort Моалбоал - Інтер’єр готелюAsian Belgian Resort Моалбоал - Зовнішній вид готелю Asian Belgian Resort Моалбоал - ВітальняAsian Belgian Resort Моалбоал - ВітальняAsian Belgian Resort Моалбоал - ВітальняAsian Belgian Resort Моалбоал - ВітальняAsian Belgian Resort Моалбоал - Бізнес ЦентрAsian Belgian Resort Моалбоал - ЗручностіAsian Belgian Resort Моалбоал - ВітальняAsian Belgian Resort Моалбоал - Спорт та розвагиAsian Belgian Resort Моалбоал - Спорт та розвагиAsian Belgian Resort Моалбоал - ОточенняAsian Belgian Resort Моалбоал - Спорт та розвагиAsian Belgian Resort Моалбоал - МагазиниAsian Belgian Resort Моалбоал - ЗручностіAsian Belgian Resort Моалбоал - Буфет/КафеAsian Belgian Resort Моалбоал - ВидAsian Belgian Resort Моалбоал - БуфетAsian Belgian Resort Моалбоал - БуфетAsian Belgian Resort Моалбоал - ВхідAsian Belgian Resort Моалбоал - БуфетAsian Belgian Resort Моалбоал - БуфетAsian Belgian Resort Моалбоал - Балкон/ТерасаAsian Belgian Resort Моалбоал - БуфетAsian Belgian Resort Моалбоал - БуфетAsian Belgian Resort Моалбоал - ПляжAsian Belgian Resort Моалбоал - Цікаві місця поручAsian Belgian Resort Моалбоал - Цікаві місця поручAsian Belgian Resort Моалбоал - Цікаві місця поручAsian Belgian Resort Моалбоал - Цікаві місця поручAsian Belgian Resort Моалбоал - Цікаві місця поручAsian Belgian Resort Моалбоал - ВітальняAsian Belgian Resort Моалбоал - Зовнішній вид готелю Asian Belgian Resort Моалбоал - ВітальняAsian Belgian Resort Моалбоал - Балкон/ТерасаAsian Belgian Resort Моалбоал - ВітальняAsian Belgian Resort Моалбоал - БуфетAsian Belgian Resort Моалбоал - ВидAsian Belgian Resort Моалбоал - Спорт та розвагиAsian Belgian Resort Моалбоал - Спорт та розвагиAsian Belgian Resort Моалбоал - Спорт та розвагиAsian Belgian Resort Моалбоал - Спорт та розвагиAsian Belgian Resort Моалбоал - Спорт та розвагиAsian Belgian Resort Моалбоал - Спорт та розвагиAsian Belgian Resort Моалбоал - Спорт та розвагиAsian Belgian Resort Моалбоал - Спорт та розвагиAsian Belgian Resort Моалбоал - Спорт та розвагиAsian Belgian Resort Моалбоал - Спорт та розвагиAsian Belgian Resort Моалбоал - РесторанAsian Belgian Resort Моалбоал - Ресторан


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B08