чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Aston Rasuna Hotel

Tower A - Lower Ground, Komplek Apartemen Taman Rasuna, Jl., Кунінган, Джакарта, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Aston Rasuna Hotel Джакарта - Конференц-зал Aston Rasuna Hotel Джакарта - Вітальня Aston Rasuna Hotel Джакарта - Інтер’єр готелю Aston Rasuna Hotel Джакарта - Конференц-зал Aston Rasuna Hotel Джакарта - Фойє Aston Rasuna Hotel Джакарта - Вітальня Aston Rasuna Hotel Джакарта - Інтер’єр готелю Aston Rasuna Hotel Джакарта - Інтер’єр готелю Aston Rasuna Hotel Джакарта - Інтер’єр готелю Aston Rasuna Hotel Джакарта - Конференц-зал Aston Rasuna Hotel Джакарта - Конференц-зал Aston Rasuna Hotel Джакарта - Конференц-зал Aston Rasuna Hotel Джакарта - Зовнішній вид готелю Aston Rasuna Hotel Джакарта - Вітальня Aston Rasuna Hotel Джакарта - Вітальня Aston Rasuna Hotel Джакарта - Вітальня
Aston Rasuna Hotel Джакарта - Вітальня Aston Rasuna Hotel Джакарта - Інтер’єр готелю Aston Rasuna Hotel Джакарта - Інтер’єр готелю Aston Rasuna Hotel Джакарта - Зручності Aston Rasuna Hotel Джакарта - Спортивний майданчик Aston Rasuna Hotel Джакарта - Фітнес-зал Aston Rasuna Hotel Джакарта - Спорт та розваги Aston Rasuna Hotel Джакарта - Басейн Aston Rasuna Hotel Джакарта - Басейн
Місцезнаходження Кунінган Кількість номерів: 221
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,2

із 748 відгуків

Ціна-якість:
7,3
Розташування
7,6
Робота персоналу:
7,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,1
Комфортність номерів/Стандарт:
7,2
Страви/Організація харчування:
6,7
Усі відгуки (748)
Відсортувати за:
Constantinos D. Індивідуальний мандрівник Cyphrus, 13 липня 2014 р.
Great serviced apartment, but a bit dated

location, space, comfort
9
I like staying here because it is like staying in a nice comfortable condo with all the expected facilities. Mind you, it does feel a bit old and dated, but considering the price it's fine. The facilities are all good as well and the breakfast is ok.
Michael E. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 30 червня 2014 р.
great place to stay

clean
10
Hotel was clean
Tai S. Ділова поїздка Malaysia, 19 червня 2014 р.
Location food

Location staff services food
8
Ok
Kylie S. Ділова поїздка Malaysia, 5 червня 2014 р.
Big room with good price

Big room, comfortable, valuable
8
The room is big for 2 and we like it so much. We will definitely stay here for the next visit. Very comfortable and suitable for every type of travelers.
Mohammed A. Ділова поїздка Yemen, 29 травня 2014 р.
nice hotel

Location ,Room Comfort
6,7
Dotun A. Ділова поїздка Nigeria, 17 травня 2014 р.
Great

Location, staff & easy access to taxis
8,7
Enjoyable stay. Good value for money.
Erni A. Група Indonesia, 15 травня 2014 р.
So so and will not coming back

Location
4,3
Below expectation Terrible Air Conditioner, loud sound, I can't sleep Pay for the parking, because of minimum information given, I park at the wrong place
Adi P. Ділова поїздка Indonesia, 6 травня 2014 р.
comfortable place for having business stay

good location, good staff, good room.
7,3
good and comfortable place for business stay
Ssuhan K. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 1 травня 2014 р.
nice price for 2 room apt.

nice location in jkt, nice room with kids..., nice minikitchen.
5,7
pleasant stay for family...convenient for family and kids. decent breakfast.
Simon V. Поїздка вдвох Australia, 29 квітня 2014 р.
Nice apartment for a week

Location, staff and nice big apartment
7,7
I was in Jakarta for four nights with my partner, She lives in Jakarta and works near the area of Kunigan so we chose The Aston Rasuna Hotel. The price for a penthouse apartment through Agoda made it an easy choice. A great self contained apartment with a kitchen, laundry and large living room. The hotel is dated a little but most things were all in good working order and the staff were always fast and helpful. They made the difference I think. There was an incident in a near by tower were there was a gas explosion in someones home. No one hurt luckily! but the kitchen has a propane/LPG cylinder under the cooking range. having the gas bottle inside is a little dodgy and illegal in most western countries. If you ever stay in a room with a gas bottle please turn it off at the bottle for safety. I think I will go back to the Aston we had a nice time and Agoda value was 50% off so it was well worth it.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Aston Rasuna Hotel ДжакартаAston Rasuna Hotel Джакарта - Конференц-залAston Rasuna Hotel Джакарта - ВітальняAston Rasuna Hotel Джакарта - Інтер’єр готелюAston Rasuna Hotel Джакарта - Конференц-залAston Rasuna Hotel Джакарта - ФойєAston Rasuna Hotel Джакарта - ВітальняAston Rasuna Hotel Джакарта - Інтер’єр готелюAston Rasuna Hotel Джакарта - Інтер’єр готелюAston Rasuna Hotel Джакарта - Інтер’єр готелюAston Rasuna Hotel Джакарта - Конференц-залAston Rasuna Hotel Джакарта - Конференц-залAston Rasuna Hotel Джакарта - Конференц-залAston Rasuna Hotel Джакарта - Зовнішній вид готелю Aston Rasuna Hotel Джакарта - ВітальняAston Rasuna Hotel Джакарта - ВітальняAston Rasuna Hotel Джакарта - ВітальняAston Rasuna Hotel Джакарта - ВітальняAston Rasuna Hotel Джакарта - Інтер’єр готелюAston Rasuna Hotel Джакарта - Інтер’єр готелюAston Rasuna Hotel Джакарта - ЗручностіAston Rasuna Hotel Джакарта - Спортивний майданчикAston Rasuna Hotel Джакарта - Фітнес-залAston Rasuna Hotel Джакарта - Спорт та розвагиAston Rasuna Hotel Джакарта - БасейнAston Rasuna Hotel Джакарта - Басейн


AS-AGWEB-3C04