Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

at Whitsunday Vista Resort

1 Hermitage Drive, пляж Ерлі, Острови Уітсанді, Австралія 4802

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 48 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,0
Робота персоналу:
8,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,8
Страви/Організація харчування:
6,2
Усі відгуки (48)
Відсортувати за:
Yeonseong K. Група South Korea, 15 грудня 2015 р.
Good value for money

great view close to beach clean accomodation
7,7
hotel is not too bad the beds are fine, the kitchen and living is fine, the balcony has a wonderful view
Повідомити про цей вігук
Ming W. Поїздка вдвох Malaysia, 19 листопада 2015 р.
Studio apartment like with great location

Spacious room, clean rooms, good location
8,7
The hotel is at a good location and it is a 2 min drive to Airlie Beach town. if you walk, it is about 1km and nearby there are good swimming spots. Also note that it isn't a hotel per se, and you should prepare your own shampoo and body wash if you're staying more than 1 night. Best part is they provide washing machines and dryers for you to wash your clothes!
Повідомити про цей вігук
Epenesa A. Поїздка вдвох New Zealand, 16 листопада 2015 р.
amazing birthday holiday with my fiance

Clean ; view ; spacious
10
I would highly recommend to everyone! it is amazing and was a very memorable trip for my fiance and i! we would definitely be booking here again when we visit again next year!
Повідомити про цей вігук
Yeonseong K. Поїздка вдвох South Korea, 12 листопада 2015 р.
relax time with vista

pool spa view
6,7
it was really amazing!!!! I had the jacuzzi in the bathroom with the ocean view
Повідомити про цей вігук
Alexander O. Сім"я з малими дітьми Sweden, 2 листопада 2015 р.
Ok place, close to the reefboats

Close to the reedboat jetty
4,7
Close to the reef boats, but small rooms and bad beeds
Повідомити про цей вігук
Yeonseong K. Сім"я з малими дітьми South Korea, 22 жовтня 2015 р.
lovely apartment

price view location
7,7
it was happy with the price. Loved the spa with the ocean view! Room is quite small
Повідомити про цей вігук
Sandi W. Ділова поїздка Australia, 24 вересня 2015 р.
business traveller

The view, comfort, price
8,3
Great, I will be back
Повідомити про цей вігук
Stephen H. Сім"я з малими дітьми Australia, 5 липня 2015 р.
Very enjoyable

Quiet, clean and comfortable
9,3
Very enjoyable
Повідомити про цей вігук
Hetherington M. Поїздка вдвох Australia, 3 липня 2015 р.
Northern Holiday - Airlie Beach

1 -Close to the Port of Airlie 2- Neat and tidy 3- Not too far from the town centre
8,7
Our stay was very good . We were on the third floor with views out over the harbour and water.It was on a fairly busy road with a round about right at the door. This did cause some traffic noise if you wanted the door open. The Unit was set up well with a full size fridge but the couch had had its day and needs replacing. All good in general with under cover car parking
Повідомити про цей вігук
Munna C. Поїздка вдвох Australia, 19 лютого 2015 р.
good hotel

the three best things would have to be the location, room and spicy thai restaurant
8
Hotel was nice, peaceful and a walkable distance to the city centre. We didnt get a blanket which was a downer but luckily the weather was quite warm.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
at Whitsunday Vista Resort Острови Уітсандіat Whitsunday Vista Resort Острови Уітсанді - Басейнat Whitsunday Vista Resort Острови Уітсанді - Басейнat Whitsunday Vista Resort Острови Уітсанді - Гаряча ваннаat Whitsunday Vista Resort Острови Уітсанді - Інтер’єр готелюat Whitsunday Vista Resort Острови Уітсанді - Інтер’єр готелюat Whitsunday Vista Resort Острови Уітсанді - Кухняat Whitsunday Vista Resort Острови Уітсанді - Цікаві місця поручat Whitsunday Vista Resort Острови Уітсанді - Цікаві місця поручat Whitsunday Vista Resort Острови Уітсанді - Цікаві місця поручat Whitsunday Vista Resort Острови Уітсанді - Цікаві місця поручat Whitsunday Vista Resort Острови Уітсанді - Цікаві місця поручat Whitsunday Vista Resort Острови Уітсанді - Басейнat Whitsunday Vista Resort Острови Уітсанді - Зовнішній вид готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B04