чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

B&B Hanoi Hostel

16 Hang Thung Street, Hoan Kiem Dist., район Хоан Києм - Старий квартал, Ханой, В'єтнам (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Hanoi Spark Hotel
B&B Hanoi Hostel Ханой - Інтер’єр готелю B&B Hanoi Hostel Ханой - Вітальня B&B Hanoi Hostel Ханой - Вітальня B&B Hanoi Hostel Ханой - Вітальня B&B Hanoi Hostel Ханой - Фойє B&B Hanoi Hostel Ханой - Вітальня B&B Hanoi Hostel Ханой - Ванна кімната B&B Hanoi Hostel Ханой - Вітальня B&B Hanoi Hostel Ханой - Вітальня B&B Hanoi Hostel Ханой - Фойє B&B Hanoi Hostel Ханой - Вітальня B&B Hanoi Hostel Ханой - Вітальня B&B Hanoi Hostel Ханой - Вітальня B&B Hanoi Hostel Ханой - Вітальня B&B Hanoi Hostel Ханой - Вітальня B&B Hanoi Hostel Ханой - Вітальня
B&B Hanoi Hostel Ханой - Фойє B&B Hanoi Hostel Ханой - Вітальня B&B Hanoi Hostel Ханой - Балкон/Тераса B&B Hanoi Hostel Ханой - Вітальня B&B Hanoi Hostel Ханой - Вітальня B&B Hanoi Hostel Ханой - Вітальня B&B Hanoi Hostel Ханой - Вітальня B&B Hanoi Hostel Ханой - Вітальня B&B Hanoi Hostel Ханой - Вітальня B&B Hanoi Hostel Ханой - Вітальня B&B Hanoi Hostel Ханой - Вітальня B&B Hanoi Hostel Ханой - Вітальня
Місцезнаходження район Хоан Києм - Старий квартал
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,3

із 245 відгуків

Ціна-якість:
8,7
Розташування
8,8
Робота персоналу:
8,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,2
Комфортність номерів/Стандарт:
8,3
Страви/Організація харчування:
7,1
Усі відгуки (245)
Відсортувати за:
Aleksandr L. Поїздка вдвох Russia, 27 лютого 2014 р.
Хороший отель за небольшие деньги

расположение, стоимость, оформление номеров
8,3
Хороший отель для того чтобы переночевать пару тройку ночей. Номера не большие, но уютные. В феврале немного сыро в номерах, но вполне комфортно. Персонал дружелюбный, часто интересуются не нужно ли что? При заселении на ресепшене предупредили, чтобы были аккуратней с личными вещами на улице - часто на мотоциклах вырывают из рук сумочки, барсетки. Если будем еще в Ханое, то остановимся в этом отеле!
Ekaterina N. Індивідуальний мандрівник Russia, 26 червня 2013 р.
2 ночи в Ханое

У нас был ранний заезд в 6 утра, это в хостеле без проблем, заселили и еще завтраком накормили. Такси хоть куда моментально. Экскурсии и туры можно взять здесь же в фойе, недорого
10
Персонал готов выполнить практически любое пожелание. Заселиться в 5 утра -пожалуйста, 2 завтрака вместо одного -без проблем. Завтрак можно выбрать любой и суп Фо и блины и яйца, как все вместе так и по-раздельности. Вода вообще в неограничееном количестве в 0,5 бутылках. чай -кофе в номере обновляется регулярно. На рецепшене есть стойка с всевозможными турами, гид очень порядочный все объяснил, подсказал как лучше взять тур в Сапу и ХаЛонг, и блы на телефоне в 6 утра, звонили ему решить некоторые вопросы. Также этот гид помог по передвижению по городу, какое лучше такси, не поленился отправить наши почтоые открытки с видами Вьетнама на родину. В общем только приятные впечатления. И расположение нормальное, все в шаговой доступности.
Vitalii S. Індивідуальний мандрівник Russia, 12 лютого 2013 р.
Красивый отель, приветливый персонал

Очень удобно расположен
10
Хороший отель, приветливый персонал, нам объяснили все маршруты передвижения
Grace A. Поїздка вдвох Singapore, 22 грудня 2014 р.
Great and friendly service

1. Location 2. friendly n helpful staff 3. comfort n homely
8,3
the reception tour guide was extremely helpful when we arrived from Sapa at 5am. He provided towels for watch up n allowed us to rest in the restuarant as sky is still dark. He is very patient and professional when answering our questions. Great job
Iordache C. Поїздка вдвох Romania, 16 грудня 2014 р.
Sales manager

Tony, Tony, Tony
8,7
Witthaya T. Індивідуальний мандрівник Thailand, 6 грудня 2014 р.
Good location and clean room

clean room,good place, nice staff
8
I stay for 2 night. It's good experience for me. Good at staff, meal amd clean room. Easy to walk to dining and shopping area. I reccomend you because it's worth money and good staff.
Carolyn M. Індивідуальний мандрівник United States of America, 25 жовтня 2014 р.
Over and beyond excellence

Location, price, great staff
8,7
I can't say enough great things about this place. It's not your traditional "dorm style" hostel, it's really a hotel, your own room and bathroom. The furnishings are basic and if you don't like traffic noise, tell them. Also you should request a room with the new mattresses as the old beds are quite hard. Breakfast is pretty basic but it's made to order, worked for me. The BEST thing about this place is the staff, hands down. Emma and Anna who run the front desk remembered my name and went out of their way to assist me. They arranged for me a home stay in Sapa, I took the sleeper bus rather than the train and it was miserably uncomfortable for a long legged person like me. I emailed B&B to see if after the home stay I could take the train back to Hanoi, get a refund on the "on and off bus" I'd planned to take down south. Not only did they make the change to the train, they booked my plane down to Da Nang, picked me up at the train station back to the hostel, gave me breakfast and a room to shower in. B&B is very close to Huan Kiem lake, a short taxi ride to most of Hanoi's main attractions and it's only $15 to come or go to the airport when most other hotels are charging $25-30. They also book tours for you as well. Truly a gem in the heart of Hanoi.
Ya L. Група Taiwan, 1 травня 2014 р.
It's a great experience to stay in B&B. We love it

The staffs are all friendly and pretty nice. Any questions they all can help us to solve. The location is near the night market. It is really a good place to saty.
9
Ki C. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 8 березня 2014 р.
nice staff, v close to the attractions

nice staff, v close to the attractions
7,3
staffs are v help, they provide a lot of shopping information that i need. They are kind enough to remind to not to bring too much valuable/ important stuffs with you if u go to the night market!
Usa P. Індивідуальний мандрівник Thailand, 2 січня 2014 р.
Friendly staffs!

Service, Value, Location
8,3
I have been here for 2 times and they still maintain their friendly service mind staffs. It's pretty convenient accessing to the center of Hanoi city by walks. There's local street food next to the hostel where always crowd with local people. Can't wait for my next visit!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

B&B Hanoi Hostel ХанойB&B Hanoi Hostel Ханой - Інтер’єр готелюB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - ФойєB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - Ванна кімнатаB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - ФойєB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - ФойєB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - Балкон/ТерасаB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - Вітальня представницького класуB&B Hanoi Hostel Ханой - Бізнес ЦентрB&B Hanoi Hostel Ханой - ФойєB&B Hanoi Hostel Ханой - Бізнес ЦентрB&B Hanoi Hostel Ханой - ФойєB&B Hanoi Hostel Ханой - Бізнес ЦентрB&B Hanoi Hostel Ханой - Бізнес ЦентрB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - СадB&B Hanoi Hostel Ханой - ВітальняB&B Hanoi Hostel Ханой - Бізнес ЦентрB&B Hanoi Hostel Ханой - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3B08