чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection

198 Taveewong Road, Kathu, Патонг, Пхукет, Таїланд 83150 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Басейн B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Номер Люкс B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Басейн B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Вид B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Вітальня B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Зовнішній вид готелю B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Басейн B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Номер Люкс B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Номер Люкс B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Вітальня B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Фойє B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Вітальня B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Вітальня B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Вітальня B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Вітальня B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Вітальня
B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Фойє B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Вітальня B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Інтер’єр готелю B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Фітнес-зал B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Конференц-зал B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Фойє B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Вітальня B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Спа-центр B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Зовнішній вид готелю B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Номер Люкс B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Номер Люкс B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Номер Люкс
Місцезнаходження Патонг Кількість номерів: 123
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,2

із 277 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
8,1
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,5
Страви/Організація харчування:
7,6
Усі відгуки (277)
Відсортувати за:
Denis T. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 10 серпня 2014 р.
На краю Патонга

Тихий, хороший отель
8
В отеле второй раз. Правда первый жили всего одну ночь и прочувствовать всю атмосферу не удалось. В целом отель очень хороший. Единственная претензия к уборке... Первые два дня убирались в номере когда мы уже уходили на ужин, а это после 6 вечера. На третий день не убрались тк сказали что уборка работает до 5, хотя первые два дня доказывали обратное. Еще один день убирались при нас тк пришли убираться в 5. На просьбу поменять белье просто встряхнули и перевернули другой стороной. Я настоял на замене белья...в след мне долго и недовольно бухтели. И для справки... В связи с таким графиком уборки заселить Вас могут иногда и в 4 часа вечера!!!
Mikhail S. Поїздка вдвох Russia, 23 вересня 2013 р.
Замечательно.

Расположение, чистота, дизайн.
10
Замечательный отель, в тихой зоне Патонга, в шаговой доступности до всех злачных мест. Рядом парк, пляж через дорогу. Заказывали завтрак в номер в кровать - просто супер!
Mikhail D. Поїздка вдвох Russia, 22 лютого 2013 р.
Хороший отель и приветливый персонал

Хорошее расположение!
9,3
b-lay tong phuket, mgallery collection - хороший, "не заюзанный" отель, с хорошим расположением по отношению к пляжу (вышел из отеля и ты уже на пляже, не нужно с рюкзаком за плечами пылить...). отель расположен в северной части(чистой!) пляжа патонг, очень спокойное место!. из бассейна вид на пляж! в номерах grand deluxe room на лоджии большая джакузи, в дополнение к ванне в номере!!! номера хорошие, удобные, большие. wi/fi - бесплатный, но "подтупливает". обмен валют, 7/11, массаж ..- в минутной доступности. до бонгалора роад (ночного досуга..) - 15 минут (не спеша прогуливаясь). рядом улица - галерея, местные художники продают свои работы (100-300$). в отеле есть spa, арт галерея - изделия из глины.
Hotel Feature Tip: отель уединён, и в тоже время всё рядом! рекомендую!!!
Mei L. Поїздка вдвох Malaysia, 26 січня 2015 р.
Great location

Great location which near to patong beach
8
The location is great and convenient. The room is nice just that bath tube & Jacuzzi are very dirty.
Mei L. Поїздка вдвох Malaysia, 24 січня 2015 р.
Great Location

Great Location which close to patong beach
8
The hotel is nice and location is great. Room is nice but the bath tub and Jacuzzi are very dirty. We definitely felt disappointed on this and complaint to the house keeping then only they have cleaned it.
Rami M. Поїздка вдвох Jordan, 28 грудня 2014 р.
Good Hotel, recommended for tourist

Location, Hotel Condition, Room Comfort
8,7
It was great, I enjoyed staying there I recommend everyone to book with them. One comment, whenever I will check in they must be prepared with the room, becuase I waited for aroung 1 hr just to go to my room and I was travelling for more than 8 hrs.
Karis T. Поїздка вдвох Mauritius, 26 грудня 2014 р.
Review about B-lay Tong Hotel

Best things about the hotel that is right on the beach. I like the swimming pool.
5,3
Stay was ok, staff was very friendly all over the hotel. Was not happy with the condition of the room, bathroom was abit dirty for a 5 star hotel. 2 days we had warm water not hot water to shower. The jacuzzi was dirty. Shower was dirty and smell. 2 days they forgot to put toilet paper. But staff is very very good and friendly.
Raga V. Поїздка вдвох Singapore, 24 листопада 2014 р.
Judgemental and Rude Hotel Staff

The in-room Jacuzzi
7,7
A five star hotel with 1 star hotel staff. B-Lay is centrally located with great modern rooms and beautiful amenities. After a party night, security stopped us by the entrance assuming that a friend from back home was we paid by the street and wanted us to pay for her entry. After insisting on going to see the front desk staff, a night shift receptionist rudely told us to go back to our rooms after explaining that their security just called my friend . There was no apology or explanation to that degrading assumption. Its either you're hiring untrained staffs or you're not providing enough training for your staff to run an alleged 5 star hotel.
Dinithi A. Поїздка вдвох Australia, 11 листопада 2014 р.
Great hotel and great service

Facilities, service and location
9,7
We loved our stay at B-lay we got an upgrade tha was divine and thoroughly enjoyed our room and our stay.
Chan H. Поїздка вдвох Malaysia, 7 листопада 2014 р.
Good view sea , clean hotel but wifi not so good.

Location was nice,beach just beside the hotel and good view sea
6,7
Hotel was great but the wifi need to improve so can more stable when use. Location was good can walk along the beach to find food.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection ПхукетB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - БасейнB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Номер ЛюксB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - БасейнB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - ВидB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - ВітальняB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Зовнішній вид готелю B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - БасейнB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Номер ЛюксB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Номер ЛюксB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - ВітальняB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - ФойєB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - ВітальняB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - ВітальняB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - ВітальняB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - ВітальняB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - ВітальняB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - ФойєB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - ВітальняB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Інтер’єр готелюB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Фітнес-залB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Конференц-залB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - ФойєB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - ВітальняB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Спа-центрB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Зовнішній вид готелю B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Номер ЛюксB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Номер ЛюксB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Номер ЛюксB-Lay Tong Phuket, MGallery Collection Пхукет - Басейн


AS-AGWEB-3C06