Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Baan Sai Yuan

120/4 Moo 4, Soi Sai Yuan, Viset Sai Yuan Road, Наіхарн, Пхукет, Таїланд 83130 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Baan Sai Yuan Пхукет - Балкон/Тераса Baan Sai Yuan Пхукет - Вітальня Baan Sai Yuan Пхукет - Басейн Baan Sai Yuan Пхукет - Басейн Baan Sai Yuan Пхукет - Басейн Baan Sai Yuan Пхукет - Басейн Baan Sai Yuan Пхукет - Басейн Baan Sai Yuan Пхукет - Басейн Baan Sai Yuan Пхукет - Басейн Baan Sai Yuan Пхукет - Басейн Baan Sai Yuan Пхукет - Паб/Коктейль-бар Baan Sai Yuan Пхукет - Ресторан Baan Sai Yuan Пхукет - Ресторан Baan Sai Yuan Пхукет - Номер Люкс Baan Sai Yuan Пхукет - Номер Люкс Baan Sai Yuan Пхукет - Басейн
Baan Sai Yuan Пхукет - Вид Baan Sai Yuan Пхукет - Басейн Baan Sai Yuan Пхукет - Басейн Baan Sai Yuan Пхукет - Басейн Baan Sai Yuan Пхукет - Басейн Baan Sai Yuan Пхукет - Вілла Baan Sai Yuan Пхукет - Вітальня Baan Sai Yuan Пхукет - Сад Baan Sai Yuan Пхукет - Сад Baan Sai Yuan Пхукет - Сад Baan Sai Yuan Пхукет - Ресторан Baan Sai Yuan Пхукет - Ресторан
Місцезнаходження Наіхарн Кількість номерів: 24

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 37 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,1
Розташування
7,5
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,6
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
7,1
Усі відгуки (37)
Відсортувати за:
Anna C. Індивідуальний мандрівник Russia, 12 березня 2014 р.
Спокойный отдых в тихом районе "без русских"

виллы, территория, персонал
9,3
Великолепный отдых вдали от суеты. Звучит высокопарно, но так оно и есть. Отель сам по себе очень небольшой, около 10 вилл (точнее не скажу, поленилась пересчитать), никакого шума и гама, бассейн всегда пустой, и если с утра хочется окунуться, welcome. Да, конечно, чтобы добраться до пляжа Наи Харн, деревни морских цыган или развлечений на Ката - Патонге потребуется байк или автомобиль, но вам даже не придется искать контору по их аренде. Всего-то нужно на стойке ресепшн озвучить свои пожелания, через 15-20 минут вы уже будете "с конем". Рекомендую отель, как для экономного романтика, так и для отдыха с детьми. Все, что вам нужно, если вдруг этого нет на вилле, персонал предоставит мгновенно. И главное, чего так часто ищут туристы из России - русские в отеле останавливаются, но вы никогда об этом не узнаете, если не будете целенаправленно искать с ними встречи.
Повідомити про цей вігук
Irina S. Поїздка вдвох Russia, 25 лютого 2014 р.
Укромный уголок, где почти нет русских туристов!!!

Малое количество проживающих, большое количество зелени, бассейн в двух метрах от бунгало!
8,7
За 20 дней отдыха мы были единственными русскими! Очень уединенный, утопающий в зелени отель, имеет свою стоянку.Хозяйка сама нас встречала и провожала как самых дорогих гостей! Останавливались в 2-х комнатном бунгало с общим холлом и двумя верандами. Спальни простоваты. Нет фенов, халатов. Не предусмотрены зубные щетки. В остальном отлично. Арендовать авто или байк можно позвонив из отеля, тогда днем можно покорять остров, а вечером наслаждаться тишиной!
Повідомити про цей вігук
Alexander N. Індивідуальний мандрівник Russia, 6 листопада 2013 р.
Восхитительно по соотношению цена/качество

Уютно, тихо и чисто
9,7
Очень дружелюбный стафф, тихий отель, на байке 5 минут до всех злачных мест и рыбного рынка, а также до любых интересующих пляжей, интернет в в бунгало ловит на ура, если приходят гости, не противятся, отель весь утопает в зелени, все бунгало по кругу бассейна, есть детская зона. Замечательный отель.
Повідомити про цей вігук
Martin C. Поїздка вдвох United Kingdom, 4 січня 2016 р.
one of the top hotels of the area

The best thing is the garden and pool the staff come a close 2nd.
9
My stay was great only moan I have is mattresses need update.
Повідомити про цей вігук
Tham O. Група Malaysia, 31 грудня 2015 р.
Hardly a 3 stars! I would only give it 2 1/2 stars

Easy access as it is at main the road, the room is big, and the garden is well attended.
3,7
The property is generously spreaded out in a big piece of land area. The room is large but not very well kept as it is rather dirty. The furniture are old and out dated. The villa has only 1 air conditioner in the bedroom. There is a ceiling fan in the living area but no air-con. There is no electric kettle and microwave as you would expect in a villa. They do not even have a hair dryer. I asked for one and they loan me it to me on request. The shower is weak. This property need a real update and provide essential basics like electric kettle and microwave. No coffee or tea bags are provided too. Shampoo and shower jell are provided but in small cheap plastic bottles. Hardly enough for 2 showers.
Повідомити про цей вігук
Richard E. Сім"я з малими дітьми United Kingdom, 28 лютого 2015 р.
Strange room

Pool, gardens, air con
5,7
As previous people have stated the gardens are lovely and peaceful, superb pool, child and adult friendly with a very handy seat around the curved end, can sit and read if you like while feeling cool in the water The bungalows are a different experience, clean with good aircon but nothing else, no kettle or cups etc so cannot make a morning coffee or similar, no restaurant etc so need to go to 7/11 not the best way to start the day With a little upgrading this could be an excellent resort which I would visit again Without proper facilities this should be 2 star
Повідомити про цей вігук
Leigh C. Сім"я з малими дітьми United Kingdom, 26 грудня 2014 р.
Great family holiday location

Friendly helpful staff
8,7
Повідомити про цей вігук
Nick E. Сім"я з малими дітьми Australia, 30 листопада 2014 р.
Very Good

The swimming pool, gardens and villa's are perfectly set out for a very relaxed and enjoyable holiday. Quiet location, friendly hosts and in a good spot to reach all the beaches with own transport
8,7
We had a lovely stay it was perfect for my 5 year old boy and grand parents to share two bedroom villa and pool
Повідомити про цей вігук
Mai-Liis R. Сім"я зі старшими дітьми Estonia, 24 лютого 2014 р.
Great stay

Nice pool, good location, helpful staff
9
We had a great stay with our family. We stayed at the hotel pool alot and enjoyed it very much. Easy to get to and the big road to other areas close by. Good air con and lot of space.
Повідомити про цей вігук
Harvey W. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 19 лютого 2014 р.
Relaxing

Staff, clean, good gardens
6,7
Very impressed with this hotel. The only negative from me was the room contents. I felt that there should have been more in room amenities for the price we paid, and the bed was a bit hard. thats all, . . Its only a minor problem, everything else was fine. The Staff were 100%. Will I stay again ?. . Yes, Why Not ?
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Baan Sai Yuan ПхукетBaan Sai Yuan Пхукет - Балкон/ТерасаBaan Sai Yuan Пхукет - ВітальняBaan Sai Yuan Пхукет - БасейнBaan Sai Yuan Пхукет - БасейнBaan Sai Yuan Пхукет - БасейнBaan Sai Yuan Пхукет - БасейнBaan Sai Yuan Пхукет - БасейнBaan Sai Yuan Пхукет - БасейнBaan Sai Yuan Пхукет - БасейнBaan Sai Yuan Пхукет - БасейнBaan Sai Yuan Пхукет - Паб/Коктейль-барBaan Sai Yuan Пхукет - РесторанBaan Sai Yuan Пхукет - РесторанBaan Sai Yuan Пхукет - Номер ЛюксBaan Sai Yuan Пхукет - Номер ЛюксBaan Sai Yuan Пхукет - БасейнBaan Sai Yuan Пхукет - ВидBaan Sai Yuan Пхукет - БасейнBaan Sai Yuan Пхукет - БасейнBaan Sai Yuan Пхукет - БасейнBaan Sai Yuan Пхукет - БасейнBaan Sai Yuan Пхукет - ВіллаBaan Sai Yuan Пхукет - ВітальняBaan Sai Yuan Пхукет - СадBaan Sai Yuan Пхукет - СадBaan Sai Yuan Пхукет - СадBaan Sai Yuan Пхукет - РесторанBaan Sai Yuan Пхукет - РесторанBaan Sai Yuan Пхукет - Пляж


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B02