Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Balay da Blas Pensionne

10 Giron St., Brgy. 7-B, Лаоаг, Лаоаг, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Зовнішній вид готелю Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Зовнішній вид готелю Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Інтер’єр готелю
Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Інтер’єр готелю Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Інтер’єр готелю Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Інтер’єр готелю Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Інтер’єр готелю Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Інтер’єр готелю Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Рецепція Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Рецепція Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Сад Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Сад Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Оточення
Розміщення: Лаоаг Кількість номерів: 8
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 51 відгуків

Ціна-якість:
8,7
Розташування
8,2
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,5
Страви/Організація харчування:
7,8
Усі відгуки (51)
Adam J. Ділова поїздка Poland, 22 червня 2013 р.
Bardzo urokliwe miejsce

Super wspaniala i przyjazna obsluga
8,7
Hotelik niewielki. Wybralem pobyt w suite- ktory byl naprawde ogromny. Moze pokoje nie zachwycaja czystoscia ale nie mozna w zadnym wypadku powiedziec, ze jest brudno. Wystroj-dosc kiczowaty- ale ma swoj lokalny i "cieply" urok. Obsluga naprawde bardzo pomocna i fantastyczna. Internet bez zarzutu- gratis. Uwaga- pokoje z rezerwacja z agody- bez sniadan.
Davis T. Група Philippines, 12 квітня 2014 р.
Awesomely fun stay and budget friendly

Cleanliness, customer service, comfort
10
Everything is great except from little parking space. Anyway, we will definitely book again the next time.
Clair A. Поїздка вдвох Philippines, 19 березня 2014 р.
Saramsam was AWESOME

SARAMSAM, ROOMS and STAFF
7,7
room was spacious beds and pillows are uncomfortable though wifi OK restaurant, called SARAMSAM was superb! felt like i travelled back in time! staff was corteous. OVERALL - stay was nice just replace the beddings and pillows.
Matthias H. Група Germany, 21 лютого 2014 р.
Great place

Great restaurant, spacious rooms
9,3
Gracelyn J. Група United States of America, 7 січня 2014 р.
Great

Spacious and quaint
9,7
Awesome! Very warm people and nice rooms Need to improve the portions of food in the restaurant.
Kathryne R. Поїздка вдвох Philippines, 3 січня 2014 р.
It was a worthwhile experience!

best 3 things: affordable, clean, and has the best restaurant in the city - the Saramsam Ilocano Restaurant.
9,3
We stayed for only one night because we needed to visit the other nearby towns and city. It was a good choice for me because I like antiques and ancient ambiance which this hotel has to offer. It may not be a 5-star hotel but it is clean, comfy and affordable.
Kirby G. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 31 грудня 2013 р.
very comforatable and peaceful

accessiblity , staff and owner friendly , big rooms
6
it was good . i slept well. my kids and i found the place very relaxing. dining in the garden with romantic songs.
Winfried F. Поїздка вдвох Germany, 19 грудня 2013 р.
--

--
6
--------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------
Jane K. Поїздка вдвох Brunei Darussalam, 9 грудня 2013 р.
Pleasant

Good service by the staff attending to our need even in our travel to Pagdupuf
4,3
Was good although was woken up by the crowing of ccokrels.
Vicente P. Індивідуальний мандрівник Philippines, 6 грудня 2013 р.
wonderful

hotel's Saramsam resto offered good food, central location, relaxing atmosphere
8
Comfortable, with warm reception from staff. Place is clean and near public transportation. Has homey atmosphere, like going home to your grandma's house.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Balay da Blas Pensionne ЛаоагBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Зовнішній вид готелю Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Зовнішній вид готелю Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Інтер’єр готелюBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Інтер’єр готелюBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Інтер’єр готелюBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Інтер’єр готелюBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Інтер’єр готелюBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Інтер’єр готелюBalay da Blas Pensionne Лаоаг - РецепціяBalay da Blas Pensionne Лаоаг - РецепціяBalay da Blas Pensionne Лаоаг - СадBalay da Blas Pensionne Лаоаг - СадBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Оточення


AS-AGWEB-3B05