чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Balay da Blas Pensionne

10 Giron St., Brgy. 7-B, Лаоаг, Лаоаг, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Зовнішній вид готелю Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Зовнішній вид готелю Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Інтер’єр готелю
Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Інтер’єр готелю Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Інтер’єр готелю Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Інтер’єр готелю Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Інтер’єр готелю Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Інтер’єр готелю Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Рецепція Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Рецепція Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Сад Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Сад Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Оточення Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня
Місцезнаходження Лаоаг Кількість номерів: 8

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,2

із 74 відгуків

Ціна-якість:
8,6
Розташування
8,1
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,2
Комфортність номерів/Стандарт:
8,3
Страви/Організація харчування:
7,7
Усі відгуки (74)
Відсортувати за:
Adam J. Ділова поїздка Poland, 22 червня 2013 р.
Bardzo urokliwe miejsce

Super wspaniala i przyjazna obsluga
8,7
Hotelik niewielki. Wybralem pobyt w suite- ktory byl naprawde ogromny. Moze pokoje nie zachwycaja czystoscia ale nie mozna w zadnym wypadku powiedziec, ze jest brudno. Wystroj-dosc kiczowaty- ale ma swoj lokalny i "cieply" urok. Obsluga naprawde bardzo pomocna i fantastyczna. Internet bez zarzutu- gratis. Uwaga- pokoje z rezerwacja z agody- bez sniadan.
Janette B. Група Philippines, 15 січня 2015 р.
Cannot recommend this hotel
2
I wonder why some reviews said nice things about this pension inn. The towels are already worn out, the bed sheets has foul odors and seemed used by the former occupants. We asked for hot water and was charged php150. Very outrageous! I will neve ever recommend this place again to my future client.
Janette B. Група Philippines, 15 січня 2015 р.
Non recommendable place to stay

Nothing i can think of
2
Regreat staying in this pension/inn. Cannot recommend this place
Angel J. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 24 грудня 2014 р.
Home away from Home

Spacious
10
A nice place to stay special the executive suit
Antonio P. Поїздка вдвох Singapore, 10 грудня 2014 р.
Excellent Customer Service and Nice Hotel

Customer Service, Nice Garden Ambiance, Nice Restaurant Ambiance
8,3
A very nice setting with excellent and accommodating staff providing good customer service!
Eduardo B. Індивідуальний мандрівник Canada, 8 грудня 2014 р.
Highly Recommended!

The front desk and restaurant staff and housekeeping
9,7
Very pleasant, relaxing, and enjoyable as I was ably and consistently "served and assisted" by Anna and Ronnell of Front Desk, Lady May and Maris from Saramsan Restaurant, Aryan and Erma and Nomer from housekeeping. Etc. everyone is so pleasant and friendly and helpful at Balay de BLAS!
Felipe A. Індивідуальний мандрівник Philippines, 2 грудня 2014 р.
spacious junior suite room and good service

spacious junior suite room, good service, and good location
8
Rustan R. Поїздка вдвох Philippines, 9 листопада 2014 р.
Nice

Spacious room and clean room, accessible location, complete room amenities
8,3
The room is very spacious. It has reception area and kitchen area. The room is separate and large for 3 person. There's a power interruption during our stay but the staff provided an emergency light beforehand. However, we didn't enjoy the aircon, the lcd tv, the heater and the personal ref we have in our room. :(
Antonia M. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 1 листопада 2014 р.
Very convenient

Appearance, cleanliness, comfort
9,7
Excellent except for a poor Wifi connection.
Helen S. Поїздка вдвох Australia, 26 жовтня 2014 р.
Pleasant Pensionne

Staff, room, ambiance
8,3
Very comfortable stay.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Balay da Blas Pensionne ЛаоагBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Зовнішній вид готелю Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Зовнішній вид готелю Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Інтер’єр готелюBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Інтер’єр готелюBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Інтер’єр готелюBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Інтер’єр готелюBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Інтер’єр готелюBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Інтер’єр готелюBalay da Blas Pensionne Лаоаг - РецепціяBalay da Blas Pensionne Лаоаг - РецепціяBalay da Blas Pensionne Лаоаг - СадBalay da Blas Pensionne Лаоаг - СадBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ОточенняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ВітальняBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Вітальня


AS-AGWEB-3B01