Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Bali Lovina Beach Cottages

Lovina Beach - Kaliasem Singaraja, Ловіна Біч, Балі, Індонезія 81151 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Bali Lovina Beach Cottages Балі - Балкон/Тераса Bali Lovina Beach Cottages Балі - Інтер’єр готелю Bali Lovina Beach Cottages Балі - Вітальня Bali Lovina Beach Cottages Балі - Зовнішній вид готелю Bali Lovina Beach Cottages Балі - Інтер’єр готелю Bali Lovina Beach Cottages Балі - Фойє Bali Lovina Beach Cottages Балі - Басейн Bali Lovina Beach Cottages Балі - Інтер’єр готелю Bali Lovina Beach Cottages Балі - Сад Bali Lovina Beach Cottages Балі - Сад Bali Lovina Beach Cottages Балі - Сад Bali Lovina Beach Cottages Балі - Басейн Bali Lovina Beach Cottages Балі - Ванна кімната Bali Lovina Beach Cottages Балі - Рецепція Bali Lovina Beach Cottages Балі - Ванна кімната Bali Lovina Beach Cottages Балі - Сад
Bali Lovina Beach Cottages Балі - Ванна кімната Bali Lovina Beach Cottages Балі - Оточення Bali Lovina Beach Cottages Балі - Басейн Bali Lovina Beach Cottages Балі - Сад Bali Lovina Beach Cottages Балі - Вид Bali Lovina Beach Cottages Балі - Вид Bali Lovina Beach Cottages Балі - Пляж Bali Lovina Beach Cottages Балі - Сад Bali Lovina Beach Cottages Балі - Ресторан Bali Lovina Beach Cottages Балі - Оточення Bali Lovina Beach Cottages Балі - Сад Bali Lovina Beach Cottages Балі - Вид
Місцезнаходження Ловіна Біч Кількість номерів: 32
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний
Ціна-якість:
6,9
Розташування
8,3
Робота персоналу:
6,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,0
Страви/Організація харчування:
6,1
Усі відгуки (399)
Відсортувати за:
Tatiana U. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 травня 2013 р.
отправная точка для осмотра достопримечательностей

территория отеля персонал большая кровать в номере
7,7
Dmitry G. Поїздка вдвох Russia, 7 листопада 2012 р.
Удобно расположен

Удобное расположение, рядом центр, пляж, все под рукой
7,3
Останавливались на 2 ночи, номера доволно убогие, хотя все очень чисто, никто не предупредил о москитах, пришлось брать на респшене аэрозоль и обрабатывать комнату. обстановка в комнатах доовльно убогая, но большой холодильник. Бассейн не очень чистый и пахнет хлоркой, завтрак континентальный, персонал приветливый. Но в целом все понравилось
Lidia M. Індивідуальний мандрівник Russia, 26 жовтня 2011 р.
красивый отель и приветливый персонал

расположение у моря
9,3
Соответствие цены и качества, близость к морю. Удобные номера, небольшая, но симпатичная территория, красивый, ухоженный сад. Спокойный тип отдыха, отель был заполнен менее чем на 50 процентов, поэтому было тихо и уютно.очень удачное расположение пляжа, так как середина бухты и не сильно ощутимы приливы и отливы. Можно купаться в любое время суток.
Restaurant Tip: Рядом на дороге недорогой с очень вкусной едой ресторанчик.
Yulia G. Поїздка вдвох Russia, 13 жовтня 2011 р.
Красивейший сад

Внешний вид, бассейн
8
Снаружи необычайно красивые двухэтажные бунгало. Симпатичный сад внутри. Номера простенькие, особенно ванные комнаты, иногда даже без шторки, но довольно прилично. Белье достаточно чистое. Балконы либо веранды (если на первом этаже). Бассейн очень удобный, плавать ночью не запрещали. Т.к. море грязноватое, то бассейн очень кстати. Завтраки обычные, но меню в ресторане дорогое по отношению в объему и качеству еды. Если пройти подальше от отеля, есть отличные заведения.
Порада туристам: Рядом есть отличный спа-салон, очень приятная обстановка. Тут цены были, правда, выше чем в других городах, где мы были за эту поездку, но все равно очень хорошее место.
Laura H. Поїздка вдвох Poland, 7 листопада 2010 р.
Dobra Lokalizacja hotelu.

tylko lokalizacja
5,7
Dla mnie był to hotel na jedną noc. W stosunku do hoteli na południu Bali jest mniej atrakcyjny. Słabe śniadanie.
Порада туристам: W tym rejonie preferują płatnosci w USD. Ceny za usługi są niśze. Można przejechac z Lowiny do Sanur za 50 USD.
Stephen M. Поїздка вдвох Australia, 4 липня 2015 р.
Enjoyable old style Bali hotel

Staff friendliness. Location. Clean and comfortable room.
8
We really enjoyed our stay here. When things were not quite working, as they sometimes do, they fixed immediately. Great location close to everything.
Amanda L. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 28 червня 2015 р.
Lovely setting, fab view, quiet, lovely staff.

In fantastic location, beach view, easy walk to restaurants. Lovely staff. Room was a little tired but I wasn't in there except to sleep!!! Lovely gardens, a quiet little hotel ! I will return!
8,3
I was only there for 2 nights with my teenage kids. The room was a bit small for us if there longer would have stayed in larger room. ( we had superior with garden view and extra bed brought in)Good Wifi for kids. Lovely little pool! Lovely gardens! Great staff, who didn't hover over u constantly but happy to provide service when required. Walking easy to nearby restaurants etc
Julie R. Поїздка вдвох Australia, 22 червня 2015 р.
Garden sojourn

The garden in beautiful, full of flowering franjipanis & many other plants; it is located on the beach at Lovina where we can see boats & people; the staff are quite industrious & do a good job keepin
10
We stayed for 2 weeks that were pleasant at all times.
Morgan A. Індивідуальний мандрівник United States of America, 29 травня 2015 р.
Lovina Beach Cottages

Proximately to beach, clean pool and very friendly staff
8,7
The facility is located off a busy street but very relaxing and peaceful. The staff were extremely helpful, especially the woman who worked the front desk. She set me up with a lovely day tour of the waterfalls, temples and hot springs. The room was minimal and only 1 channel on the TV but I did not spend much time in there. My only real complaint would be the locals who sit right outside the hotel on the beach. Even after I had told them no thank you more times than I can count, they continued to hassle me to buy a massage, sarong, scuba diving, snorkling, taxi..it got to the point that I avoided the beach area because they would even say things when I was on the beach cottage property. However, I imagine that's something they have little control over.
Caroline G. Поїздка вдвох Australia, 11 травня 2015 р.
holiiday

location,price ,staff
5,3
pleasand and relaxing

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

SG-AGWEB-6A07