чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Bali Lovina Beach Cottages

Lovina Beach - Kaliasem Singaraja, Ловіна Біч, Балі, Індонезія 81151 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Bali Lovina Beach Cottages Балі - Балкон/Тераса Bali Lovina Beach Cottages Балі - Інтер’єр готелю Bali Lovina Beach Cottages Балі - Вітальня Bali Lovina Beach Cottages Балі - Зовнішній вид готелю Bali Lovina Beach Cottages Балі - Зовнішній вид готелю Bali Lovina Beach Cottages Балі - Інтер’єр готелю Bali Lovina Beach Cottages Балі - Фойє Bali Lovina Beach Cottages Балі - Басейн Bali Lovina Beach Cottages Балі - Інтер’єр готелю Bali Lovina Beach Cottages Балі - Сад Bali Lovina Beach Cottages Балі - Сад Bali Lovina Beach Cottages Балі - Сад Bali Lovina Beach Cottages Балі - Сад Bali Lovina Beach Cottages Балі - Оточення Bali Lovina Beach Cottages Балі - Ресторан Bali Lovina Beach Cottages Балі - Ресторан
Bali Lovina Beach Cottages Балі - Сад Bali Lovina Beach Cottages Балі - Сад Bali Lovina Beach Cottages Балі - Сад Bali Lovina Beach Cottages Балі - Сад Bali Lovina Beach Cottages Балі - Зовнішній вид готелю Bali Lovina Beach Cottages Балі - Зовнішній вид готелю Bali Lovina Beach Cottages Балі - Зовнішній вид готелю Bali Lovina Beach Cottages Балі - Зовнішній вид готелю Bali Lovina Beach Cottages Балі - Зовнішній вид готелю Bali Lovina Beach Cottages Балі - Вітальня Bali Lovina Beach Cottages Балі - Вітальня Bali Lovina Beach Cottages Балі - Ванна кімната
Місцезнаходження Ловіна Біч Кількість номерів: 32
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,8

із 358 відгуків

Ціна-якість:
6,8
Розташування
8,3
Робота персоналу:
6,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,1
Комфортність номерів/Стандарт:
7,1
Страви/Організація харчування:
6,1
Усі відгуки (358)
Відсортувати за:
Tatiana U. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 травня 2013 р.
отправная точка для осмотра достопримечательностей

территория отеля персонал большая кровать в номере
7,7
Dmitry G. Поїздка вдвох Russia, 7 листопада 2012 р.
Удобно расположен

Удобное расположение, рядом центр, пляж, все под рукой
7,3
Останавливались на 2 ночи, номера доволно убогие, хотя все очень чисто, никто не предупредил о москитах, пришлось брать на респшене аэрозоль и обрабатывать комнату. обстановка в комнатах доовльно убогая, но большой холодильник. Бассейн не очень чистый и пахнет хлоркой, завтрак континентальный, персонал приветливый. Но в целом все понравилось
Lidia M. Індивідуальний мандрівник Russia, 26 жовтня 2011 р.
красивый отель и приветливый персонал

расположение у моря
9,3
Соответствие цены и качества, близость к морю. Удобные номера, небольшая, но симпатичная территория, красивый, ухоженный сад. Спокойный тип отдыха, отель был заполнен менее чем на 50 процентов, поэтому было тихо и уютно.очень удачное расположение пляжа, так как середина бухты и не сильно ощутимы приливы и отливы. Можно купаться в любое время суток.
Restaurant Tip: Рядом на дороге недорогой с очень вкусной едой ресторанчик.
Yulia G. Поїздка вдвох Russia, 13 жовтня 2011 р.
Красивейший сад

Внешний вид, бассейн
8
Снаружи необычайно красивые двухэтажные бунгало. Симпатичный сад внутри. Номера простенькие, особенно ванные комнаты, иногда даже без шторки, но довольно прилично. Белье достаточно чистое. Балконы либо веранды (если на первом этаже). Бассейн очень удобный, плавать ночью не запрещали. Т.к. море грязноватое, то бассейн очень кстати. Завтраки обычные, но меню в ресторане дорогое по отношению в объему и качеству еды. Если пройти подальше от отеля, есть отличные заведения.
Порада туристам: Рядом есть отличный спа-салон, очень приятная обстановка. Тут цены были, правда, выше чем в других городах, где мы были за эту поездку, но все равно очень хорошее место.
Laura H. Поїздка вдвох Poland, 7 листопада 2010 р.
Dobra Lokalizacja hotelu.

tylko lokalizacja
5,7
Dla mnie był to hotel na jedną noc. W stosunku do hoteli na południu Bali jest mniej atrakcyjny. Słabe śniadanie.
Порада туристам: W tym rejonie preferują płatnosci w USD. Ceny za usługi są niśze. Można przejechac z Lowiny do Sanur za 50 USD.
Marc S. Поїздка вдвох France, 28 вересня 2014 р.
it stinsk ! chemical smelling in bathroom .

access to a white beach, not too far from center, beautifull sunset
4,7
hotel decreasing, staff always friendly. bathroom with horrible smell. we tell staff but nothing done. one night enough. beach sellers catch you till u go out the hotel. close to lovina center. we do not recommand this hotel but we recommand the warung aria on the main street at 10' walk with local people.
Marini S. Група Indonesia, 21 вересня 2014 р.
Will stay again

Very friendly staff, chief even the owner; best location; comfort room
9,3
We booked with extra bed, and when we arrived everything already prepared and done. The staff was very friendly, the chief also make some joke for us. When we have breakfast, the owner come to our table and make some greeting and asking our story about our trip. Everyone are nice. The room was clean, comfortable, the balcony was beautiful, and we can go to the beach directly behind the hotel. Minimarket just about 2 minutes besides the hotel. The food just enough, its not what "all you can eat" but u have to choose there are fried noodle, fried rice or toast. The disappointing part was about the bathroom. The toilet doesn't work well. The shower also doesn't work well.
Heng C. Група Malaysia, 18 вересня 2014 р.
magnificent view

Best three things are view, pool & friendly staff (manager)
7,3
stay overall is good. hotel room abit worned down / old, but still can used. clean & comfort still. Like the ocean view & friendly staff here (with present of their Manager) for USD32/night/room, it's very good value hotel.
Julie R. Поїздка вдвох Australia, 25 серпня 2014 р.
Room in a tropical garden

Very friendly staff, colourful garden & location on Lovina beach
10
An excellent place for us to, over our 2 week stay, get to know the staff & get friendly with the local cats. We spent much time sitting on our front porch, enjoying the cats, the garden, talking to passing people - both guests & staff, & entertaining our local Balinese friends. The Bali Lovina (as it is locally known)is a friendly, laid-back place that none-the-less, meets your needs. We enjoyed a great stay & will definitely stay here again.
Julie R. Поїздка вдвох Australia, 25 серпня 2014 р.
Relaxing in a tropical garden

the staff being friendly, helpful & flexible; the great location in a garden by the beach; the ability for our local friends to come into the hotel as we wished
10
Excellent - we will certainly stay here again.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Bali Lovina Beach Cottages БаліBali Lovina Beach Cottages Балі - Балкон/ТерасаBali Lovina Beach Cottages Балі - Інтер’єр готелюBali Lovina Beach Cottages Балі - ВітальняBali Lovina Beach Cottages Балі - Зовнішній вид готелю Bali Lovina Beach Cottages Балі - Зовнішній вид готелю Bali Lovina Beach Cottages Балі - Інтер’єр готелюBali Lovina Beach Cottages Балі - ФойєBali Lovina Beach Cottages Балі - БасейнBali Lovina Beach Cottages Балі - Інтер’єр готелюBali Lovina Beach Cottages Балі - СадBali Lovina Beach Cottages Балі - СадBali Lovina Beach Cottages Балі - СадBali Lovina Beach Cottages Балі - СадBali Lovina Beach Cottages Балі - ОточенняBali Lovina Beach Cottages Балі - РесторанBali Lovina Beach Cottages Балі - РесторанBali Lovina Beach Cottages Балі - СадBali Lovina Beach Cottages Балі - СадBali Lovina Beach Cottages Балі - СадBali Lovina Beach Cottages Балі - СадBali Lovina Beach Cottages Балі - Зовнішній вид готелю Bali Lovina Beach Cottages Балі - Зовнішній вид готелю Bali Lovina Beach Cottages Балі - Зовнішній вид готелю Bali Lovina Beach Cottages Балі - Зовнішній вид готелю Bali Lovina Beach Cottages Балі - Зовнішній вид готелю Bali Lovina Beach Cottages Балі - ВітальняBali Lovina Beach Cottages Балі - ВітальняBali Lovina Beach Cottages Балі - Ванна кімнатаBali Lovina Beach Cottages Балі - БасейнBali Lovina Beach Cottages Балі - БасейнBali Lovina Beach Cottages Балі - БасейнBali Lovina Beach Cottages Балі - Ванна кімнатаBali Lovina Beach Cottages Балі - РецепціяBali Lovina Beach Cottages Балі - СадBali Lovina Beach Cottages Балі - Ванна кімнатаBali Lovina Beach Cottages Балі - СадBali Lovina Beach Cottages Балі - Ванна кімнатаBali Lovina Beach Cottages Балі - ОточенняBali Lovina Beach Cottages Балі - Інтер’єр готелюBali Lovina Beach Cottages Балі - Інтер’єр готелюBali Lovina Beach Cottages Балі - Інтер’єр готелюBali Lovina Beach Cottages Балі - Інтер’єр готелюBali Lovina Beach Cottages Балі - Інтер’єр готелюBali Lovina Beach Cottages Балі - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3C01