чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Baltic Hotel Imperial

Nunne 14, Старе місто Таллінна, Таллінн, Естонія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Baltic Hotel Imperial Таллінн - Гаряча ванна Baltic Hotel Imperial Таллінн - Зовнішній вид готелю Baltic Hotel Imperial Таллінн - Вітальня Baltic Hotel Imperial Таллінн - Вітальня Baltic Hotel Imperial Таллінн - Номер Люкс Baltic Hotel Imperial Таллінн - Номер Люкс Baltic Hotel Imperial Таллінн - Буфет
Місцезнаходження Старе місто Таллінна Кількість номерів: 32

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,7

із 30 відгуків

Ціна-якість:
8,7
Розташування
9,1
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,6
Страви/Організація харчування:
8,1
Усі відгуки (30)
Відсортувати за:
Aleksandr M. Група Russia, 18 грудня 2011 р.
Красивый отель

Красивый отель
10
как вам понравилось в отеле baltic hotel imperial? пожалуйста, найдите минутку и поделитесь вашими впечатлениями с миллионом наших участников, щелкнув по приведенной ниже ссылке:
Konstantin L. Поїздка вдвох Russia, 30 серпня 2010 р.
поездка - конец августа

интересный интерьер, удобное расположение (особенно, к ж/д вокзалу и паромному терминалу)
7,7
Ездили вдвоем в конце августа. Некоторое удивление вызвала звездность отеля - 4 (как написано при входе), а не 5 - как на сайте. Соответвенно, завтрак тоже был ближе к отелю 4 звезды, а именно: некоторая ограниченность блюд, приходится ждать, когда персонал донесет новые взамен съеденных. В остальном, все положительно - персонал достаточно гостеприимный, в большинстве, свободно говорящий по русски. в отеле имеется уютный ресторан, Возможно заказать сауну. Стандартные номера хорошего качества.
Hotel Feature Tip: При заказе сауны лучше обговорить заранее температуру сауны (нам было прохладно).
Zilvinas Z. Ділова поїздка Lithuania, 19 лютого 2014 р.
Good

Quiet surrounding, in Old city, good price.
8
Ingeborg W. Поїздка вдвох United Kingdom, 16 грудня 2013 р.
We had a lovely weekend

1) location, 2) value for money, 3) nice atmosphere
8,7
We were completely satisfied and have no complaints at all
Bengt-Olof B. Група Sweden, 5 вересня 2013 р.
Nice Hotell near the old town

Near the old town, good rooms and a friendly personal
8,3
Wolfgang R. Поїздка вдвох Germany, 28 грудня 2012 р.
Very nice hotel in the old town.. Best location!

This hotel is perfectly located in the old town, clean rooms and best service!
8,7
We had a very nice stay for the Christmas days! Super hotel and even better location!
Tatsuya U. Індивідуальний мандрівник Japan, 6 листопада 2012 р.
Good hotel with top level breakfast.

This hotel is the hotel I will visit again.
9,3
I enjoyed its good value of breakfast, location, interior decoration and facilities. Attached restaurant has a cozy atmosphere to the detail. I do not think there are many hotels as well as this hotel at this value price.
Jani H. Індивідуальний мандрівник Finland, 4 березня 2012 р.
Comfy little hotel.

Quiet location, located slightly away from all the noise.
8,7
hotel is quite easy to find. it felt like all roads lead to the entrance. in the room i noticed the total quietness. my room was located in the east side on a quiet street. one of the room walls was also thick medieval brick wall, which certainly keeps the noise out. clean room, bathroom with a very hot floor (almost burning, but i liked it in the winter). breakfast was typical, seen in most of the hotels i visit.
Hotel Feature Tip: Pick a high floor from Väike-Kloostri-side.
Frank R. Індивідуальний мандрівник Germany, 2 вересня 2011 р.
A very wonderful and cosy place !

very close to the old town, about 5 min. walk to the town hall square
9
It is really a nice place with friendly people. Nice pub inside and a restaurant. 200 m from the train station (Airport Bus Stop + 2 tram lines - a few trolley bus routes and many other buses). A much nicer place than the big hotels outside old town. I will stay there again next time I am in Tallinn.
Janne L. Поїздка вдвох Finland, 7 травня 2011 р.
Nice hotel and good breakfast

Location, breakfast
8,3
this hotel is located inside the old town. very comfortable with clean rooms, nice architecture and helpfull staff. the breakfast was very good. i have heard that both of them are also very nice. maybe next time.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Baltic Hotel Imperial Таллінн - Зовнішній вид готелю Baltic Hotel Imperial Таллінн - Гаряча ваннаBaltic Hotel Imperial Таллінн - Зовнішній вид готелю Baltic Hotel Imperial Таллінн - ВітальняBaltic Hotel Imperial Таллінн - ВітальняBaltic Hotel Imperial Таллінн - Номер ЛюксBaltic Hotel Imperial Таллінн - Номер ЛюксBaltic Hotel Imperial Таллінн - Буфет


AS-AGWEB-3B04