Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Banyan Tree Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Cotai, Макао (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Banyan Tree Macau Макао - Номер Люкс Banyan Tree Macau Макао - Зовнішній вид готелю Banyan Tree Macau Макао - Номер Люкс Banyan Tree Macau Макао - Номер Люкс Banyan Tree Macau Макао - Вілла Banyan Tree Macau Макао - Вітальня Banyan Tree Macau Макао - Вілла Banyan Tree Macau Макао - Вілла Banyan Tree Macau Макао - Номер Люкс Banyan Tree Macau Макао - Вілла Banyan Tree Macau Макао - Вілла Banyan Tree Macau Макао - Вілла Banyan Tree Macau Макао - Вілла Banyan Tree Macau Макао - Вілла Banyan Tree Macau Макао - Ресторан Banyan Tree Macau Макао - Спа-центр
Banyan Tree Macau Макао - Ресторан Banyan Tree Macau Макао - Ресторан Banyan Tree Macau Макао - Спа-центр Banyan Tree Macau Макао - Інтер’єр готелю Banyan Tree Macau Макао - Спа-центр Banyan Tree Macau Макао - Ресторан Banyan Tree Macau Макао - Зовнішній вид готелю Banyan Tree Macau Макао - Спа-центр Banyan Tree Macau Макао - Спа-центр Banyan Tree Macau Макао - Басейн Banyan Tree Macau Макао - Спа-центр Banyan Tree Macau Макао - Ресторан
Місцезнаходження Cotai Кількість номерів: 256

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,9

із 1931 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,3
Розташування
8,7
Робота персоналу:
9,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,3
Комфортність номерів/Стандарт:
9,3
Страви/Організація харчування:
8,4
Усі відгуки (1931)
Відсортувати за:
Vladimir S. Поїздка вдвох Russia, 3 грудня 2014 р.
Эпично

Сервис, Интерьер, Цена-Качество
9,7
Буду краток - если Вы любите смотреть Орел и Решка, так вот - больше половины их отелей с золотой картой и рядом не стоят с этим чудом. Постоянные лазерные шоу и шоу фонтанов (кристал лодж), кучей ресторанов и несколько бассейнов как снаружи так и в каждом корпусе, номера напичканы тонной крутых мелочей. Небольшой лайфхак - в ресторанах просите винную карту Баньян Трии, там ассортимент вин из винотеки комплекса и дешевле. Трансфер до/из лодочного терминала бесплатный. Обязательно посмотрите все рестораны и всякие фишки в каждом корпусе отеля! (в лифтах соответствующие кнопки с названиями мест) везде они разные! Были в номере с бассейном внутри, выходить совсем не хотелось хотя нужно было) Завтраки шведский стол, но выбор как в хорошем ресторане. Большой шоппинг-центр. Этот комплекс стоит того, какую бы сумму не потратил там - не жалеешь об этом, впечатлений на всю жизнь .)
Повідомити про цей вігук
Olga P. Поїздка вдвох Russia, 12 березня 2013 р.
очень расслабляющая атмосфера

спа,ресторан,шампанское на завтрак,интерьер отеля
10
Выбрала этот отель,чтобы отметить свой юбилей, и не пожалела ни потраченного времени на выбор,ни потраченных денег в этом отеле.Привлек размер номера,бассейн в номере,новизна отеля,спа и прекрасный ресторан с изысканной кухней,стильным интерьером,отличными свежими устрицами и прекрасной винной картой.Завтрак в уютном тайском ресторане тоже не разочаровал.Это был настоящий праздник для меня и моей семьи.
Повідомити про цей вігук
Cheng Y. Сім"я зі старшими дітьми Taiwan, 2 лютого 2016 р.
Wonderful experience

It's quiet, elegant and the employees were more than willing to solve any problems we got
10
Wonderful, I would definitely recommend it to my friends.
Повідомити про цей вігук
Lucky L. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 16 січня 2016 р.
another level of service, outstanding!

staff service from every department, quality of rooms
9,3
very memorable stay over at banyan tree. very helpful and friendly staff, quality of rooms and amenities are luxurious. definitly an experience hard to forget
Повідомити про цей вігук
Ying H. Сім"я з малими дітьми United States of America, 5 січня 2016 р.
Comfortable

Spacious comfortable and good services
9,7
Wonderfully
Повідомити про цей вігук
Tso H. Група Hong Kong, 3 січня 2016 р.
The staff is fantastic

the staff, spacious, romantic
8,3
it was romantic and comfy
Повідомити про цей вігук
Hoi F. Поїздка вдвох Australia, 24 грудня 2015 р.
Best hotel in macau

Large private pool, friendly and helpful staff
9,7
Повідомити про цей вігук
Sia K. Ділова поїздка Malaysia, 20 листопада 2015 р.
super great

free upgrade , well staff , super clean
9
Thank alot to banyan tree upgrade my room to president room , very well staff and clean .
Повідомити про цей вігук
Luca V. Індивідуальний мандрівник Italy, 19 листопада 2015 р.
Great stay as usual

room ,service staff
9,3
My short holiday was amazing and for the second time they gave me the upgrade for the room !! i love this place everything perfect
Повідомити про цей вігук
Kristine A. Сім"я з малими дітьми Philippines, 8 листопада 2015 р.
I can stay all day in the room.

The lobby, particularly the scent, it's so calming. Second, the ambience and atmosphere of the hotel is one of a kind. Last and the best of all is the signature pool suite. We all know why.
8,3
Our stay was unforgettable and one of the best, actually the best hotel we've checked in. The uniqueness of the signature pool suite took our breaths away. We can stay all day in the room relaxing in the pool and sleeping because of the calming atmosphere. Oh and we were so grateful that they upgraded our room automatically and without any charge. It was a big surprise for us since we were celebrating my husband's birthday. We will definitely come back.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Banyan Tree Macau МакаоBanyan Tree Macau Макао - Номер ЛюксBanyan Tree Macau Макао - Зовнішній вид готелю Banyan Tree Macau Макао - Номер ЛюксBanyan Tree Macau Макао - Номер ЛюксBanyan Tree Macau Макао - ВіллаBanyan Tree Macau Макао - ВітальняBanyan Tree Macau Макао - ВіллаBanyan Tree Macau Макао - ВіллаBanyan Tree Macau Макао - Номер ЛюксBanyan Tree Macau Макао - ВіллаBanyan Tree Macau Макао - ВіллаBanyan Tree Macau Макао - ВіллаBanyan Tree Macau Макао - ВіллаBanyan Tree Macau Макао - ВіллаBanyan Tree Macau Макао - РесторанBanyan Tree Macau Макао - Спа-центрBanyan Tree Macau Макао - РесторанBanyan Tree Macau Макао - РесторанBanyan Tree Macau Макао - Спа-центрBanyan Tree Macau Макао - Інтер’єр готелюBanyan Tree Macau Макао - Спа-центрBanyan Tree Macau Макао - РесторанBanyan Tree Macau Макао - Зовнішній вид готелю Banyan Tree Macau Макао - Спа-центрBanyan Tree Macau Макао - Спа-центрBanyan Tree Macau Макао - БасейнBanyan Tree Macau Макао - Спа-центрBanyan Tree Macau Макао - РесторанBanyan Tree Macau Макао - ФойєBanyan Tree Macau Макао - РесторанBanyan Tree Macau Макао - Номер ЛюксBanyan Tree Macau Макао - БасейнBanyan Tree Macau Макао - Зовнішній вид готелю Banyan Tree Macau Макао - БасейнBanyan Tree Macau Макао - План поверхів


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A03