чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Be My Guest Hip Hotel

110/188 Moo 3 Hat Surin 4, Cherngtalay,Thalang,, Сурін, Пхукет, Таїланд (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Вітальня Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Вітальня Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Вітальня Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Вітальня Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Вітальня Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Інтер’єр готелю Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Ванна кімната Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Інтер’єр готелю Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Вітальня Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Інтер’єр готелю Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Інтер’єр готелю Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Балкон/Тераса Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Інтер’єр готелю Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Інтер’єр готелю
Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Вид Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Вид Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Інтер’єр готелю Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Інтер’єр готелю Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Вхід Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Інтер’єр готелю Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Вид Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Вітальня Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Вид
Місцезнаходження Сурін Кількість номерів: 18
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,1

із 46 відгуків

Ціна-якість:
8,5
Розташування
6,7
Робота персоналу:
7,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,1
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
4,7
Усі відгуки (46)
Відсортувати за:
Oleg L. Індивідуальний мандрівник Russia, 2 жовтня 2013 р.
цена качество

дизайн,персонал,расположение,тихо ,спокойно
8,3
отлично, заказывал трансфер а он не приехал,оригинальный дизайн.
Alexey S. Поїздка вдвох Russia, 12 січня 2013 р.
Уютный, чистый, находящийся в тихом месте

Приветливый персонал, добротные номера
9,3
Отель находится в тихом, спокойном переулке в 40 метрах от дороги, номера отеля новые не потертые, как в самом отеле так и в номерах - чисто. Персонал очень приветливый и дружелюбный. Территория компактная, есть бассейн. Нет в отеле бара, однако 7-11 в трех минутах ходьбы. Небольшой недостаток заключается в том, что рядом нет пляжа, нужно ехать минут 10, но если вы управляете мотобайком это проблемой не будет. До мест тусовок очень далеко и дорого - мотобайк в данном случае не поможет. В общем отель для спокойного и тихого отдыха, для тех кто не ищет продажной любви.
David K. Індивідуальний мандрівник Australia, 5 січня 2014 р.
Good budget option

Close to Surin, cafes nearby
6,7
Good option during high season, simple and nice sized room
Shannon L. Індивідуальний мандрівник Canada, 29 грудня 2013 р.
Beautiful Beach Pad

Lovely decor, comfortable bed, colorful and happy
8,7
I saw the photos online and I thought this looks promising, but in person I really thought it was fabulous! It was really nice quiet place but very close to the beach and all the action going on there. Surin beach is a bit more posh than some of the other beaches on Phuket so prices for food etc were a little bit higher so keep that in mind. The plus side is that you can do shopping that is above the regular fluorescent silly t-shirt variety. Be My Guest Hip Hotel was the best part of my stay in Surin. The staff were friendly, and the room was so cozy and comfortable. I highly recommend it! One thing I would suggest to the hotel is to work with the municipality to get a couple lights on that street, there were some short dark pockets on the walk back at night, and as a solo female - I try to avoid those ;)
Robert P. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 30 вересня 2013 р.
Good value

The price and the cleanliness of the room.
7
The room and the amenities were great considering the price. The staff were helpful and friendly. The only drawback was the building work that was ongoing whilst I was there.
Jakeh W. Сім"я з малими дітьми Australia, 28 вересня 2013 р.
clean, cheap, friendly

clean, price, friendly, internet
7,7
Daniel K. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 9 серпня 2013 р.
Got even better

Staff location design
7,7
Great, rent a bike and its a great base. No elevator so you get fitter. Nit the manager is very helpful. Make sure Internet TV works
Daniel K. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 8 серпня 2013 р.
Perfect great value

Value and design and staff
7,3
Brilliant. Large room. Clean comfy bed. Internet tv. Staff and manager so friendly and helpful. For a ridiculously low cost. Great
Naritsara P. Сім"я зі старшими дітьми Thailand, 15 липня 2013 р.
Nice design and Big room good price

Good price, nice big room, good location
7,7
Everything good I love the room and design can walk to surin beach easy near 7/11 and food shop. But the staff they are not Thai but they very nice to me. I will stay there again when my next trip to Phuket
Adam C. Поїздка вдвох United Kingdom, 14 липня 2013 р.
Great hotel but needs a tiny bit of work

Great price, large comfortable rooms, great view
6,3
We booked 4 nights through agoda but ended up staying for 7. Rooms were great size, comfortable, well designed and clean. Staff were very friendly and accommodating.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Be My Guest Hip Hotel ПхукетBe My Guest Hip Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю Be My Guest Hip Hotel Пхукет - ВітальняBe My Guest Hip Hotel Пхукет - ВітальняBe My Guest Hip Hotel Пхукет - ВітальняBe My Guest Hip Hotel Пхукет - ВітальняBe My Guest Hip Hotel Пхукет - ВітальняBe My Guest Hip Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюBe My Guest Hip Hotel Пхукет - Ванна кімнатаBe My Guest Hip Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюBe My Guest Hip Hotel Пхукет - ВітальняBe My Guest Hip Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюBe My Guest Hip Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюBe My Guest Hip Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Балкон/ТерасаBe My Guest Hip Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюBe My Guest Hip Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюBe My Guest Hip Hotel Пхукет - ВидBe My Guest Hip Hotel Пхукет - ВидBe My Guest Hip Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюBe My Guest Hip Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю Be My Guest Hip Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюBe My Guest Hip Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю Be My Guest Hip Hotel Пхукет - ВхідBe My Guest Hip Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюBe My Guest Hip Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю Be My Guest Hip Hotel Пхукет - ВидBe My Guest Hip Hotel Пхукет - ВітальняBe My Guest Hip Hotel Пхукет - ВидBe My Guest Hip Hotel Пхукет - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3A03