Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Кута, Балі, Індонезія 80361 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Bemo Corner Guest House Балі - Вітальня Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Оточення Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Оточення Bemo Corner Guest House Балі - Інтер’єр готелю Bemo Corner Guest House Балі - Інтер’єр готелю Bemo Corner Guest House Балі - Цікаві місця поруч Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Вітальня Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Оточення Bemo Corner Guest House Балі - Інтер’єр готелю Bemo Corner Guest House Балі - Цікаві місця поруч Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю
Bemo Corner Guest House Балі - Пляж
Місцезнаходження Кута Кількість номерів: 20

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,9

із 557 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,5
Розташування
8,2
Робота персоналу:
6,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,9
Комфортність номерів/Стандарт:
6,8
Страви/Організація харчування:
4,9
Усі відгуки (557)
Відсортувати за:
Natalia S. Індивідуальний мандрівник Russia, 4 січня 2013 р.
Красивый отель

Приветливый персонал, бюджетно
8
отель не большой, располагается в красивом здании. сигнал wi-fi странный, если есть то хороший, но ловить мы могли его не часто и только на лестнице. до пляжа пешком 5 минут. персонал приветливый, но не особо говорящий на английском. номера просторные: есть холодильник, телевизор, новая сантехника, большие кровати. касаемо шума за окном, он есть, но к нему быстро привыкаешь.
Nightlife Tip: Выйти из отеля повернуть на право, пройти 100 метров и вот она: ночная жизнь на Бали, на любой вкус и возраст.
Повідомити про цей вігук
Yuriy T. Індивідуальний мандрівник Russia, 28 вересня 2012 р.
Неплохое расположение, но нет окон

Расположение
6,3
Владелец у отеля тот же что и у Матахари гест хаус. По сравнению с Матахари - нет холодильника, обещают сейф, но его нет, нет шкафа - только крючки на стене. Из плюсов - хороший обменник в том же здании, что и отель.
Hotel Feature Tip: Лучше ехать за эти же деньги в Матахари гест хаус.
Повідомити про цей вігук
Stanislav I. Поїздка вдвох Russia, 22 вересня 2012 р.
Хорошие номера, но очень шумно.

При выходе из номера не отключается электричество)))
6,3
Номер нам понравился, но классу Deluxe его никак отнести нельзя, у отеля нет собственной территории, и очень шумно, так как отель расположен на перекрестке, нормально заснуть даже при закрытых окнах не удалось:(((( И почему то нам отказали в завтраке, так мы его бронировали через agoda, нам это очень не понравилось, так как на сайте при пронировании было написано что завтрак включен. Так как мы останавливались всего на пару ночей, шум пережили))) Но останавливаться на более длинный срок не рекомендую, да и цена качество не соответствует, хотя так можно сказать про всю индонезию.
Hotel Feature Tip: шумно
Повідомити про цей вігук
Aleksandra B. Поїздка вдвох Poland, 22 березня 2014 р.
tanio, blisko centrum i to koniec plusów

tanio, blisko, łazienka
4,7
Bemo Corner Guest House to zdecydowanie "hotel" dla osób, których głównym priorytetem jest cena i zakwaterowanie blisko centrum. Obiekt ten znajduje się przy ulicy pełnej straganów i sklepików, z której łatwo i szybko można dostać się na plażę, do głównej ulicy w Kucie i do wielu restauracji, ma to jednak taki minus, że jest głośno cały czas, bo ruch na ulicy jest ogromny. Ma łazienkę i dostęp do wifi. Niestety w czasie mojego pobytu nie było dostępu do internetu z powodu problemów technicznych. Łazienka ma prysznic z ciepłą woda, jednak znajduje się balkonie przesłoniętym od ulicy tylko dyktą. W pokoju było duże łóżko - wygodne i z czystą pościelą i płaski telewizor na ścianie (to akurat minus, po co komu telewizor na wakacjach),nie było niestety okna, oprócz kratki w łazience przy suficie. Pokój był pełen pajęczyn i śmierdział (smrodem tym przesiąkły wszystkie ciuchy). Polecam ten pokój tylko osobom którym zależy na najtańszym zakwaterowaniu blisko centrum. Hotel ten NIE oferuje dowozu z lotniska, mimo, że na stronie agoda.com.pl można wybrać taką opcję, to przysporzyło nam trochę zmartwień, gdy okazało się, że niestety nikt na nas nie czeka.
Повідомити про цей вігук
Laurie C. Індивідуальний мандрівник Australia, 18 січня 2016 р.
good value and location

price staff access to transport
6,3
Good value for the money.staff friendly and helpful
Повідомити про цей вігук
Laurie C. Індивідуальний мандрівник Australia, 17 грудня 2015 р.
good cheap stay

value location staff
6
Good
Повідомити про цей вігук
Laurie C. Індивідуальний мандрівник Australia, 15 грудня 2015 р.
cheap price

location price staff
6
No complaints
Повідомити про цей вігук
Laurie C. Індивідуальний мандрівник Australia, 14 грудня 2015 р.
reasonable budget option

location value accessibility
5,7
Reasonable for the money
Повідомити про цей вігук
Laurie C. Індивідуальний мандрівник Australia, 13 грудня 2015 р.
enjoyable stay

location price value
7
Good stay no complaints
Повідомити про цей вігук
Laurie C. Індивідуальний мандрівник Australia, 12 грудня 2015 р.
good value choice

value location accessibility
9
Great stay good budget option
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Bemo Corner Guest House БаліBemo Corner Guest House Балі - ВітальняBemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - ОточенняBemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - ОточенняBemo Corner Guest House Балі - Інтер’єр готелюBemo Corner Guest House Балі - Інтер’єр готелюBemo Corner Guest House Балі - Цікаві місця поручBemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - ВітальняBemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - ОточенняBemo Corner Guest House Балі - Інтер’єр готелюBemo Corner Guest House Балі - Цікаві місця поручBemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Пляж


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C04