чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Кута / Тубан, Балі, Індонезія 80361 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Bemo Corner Guest House Балі - Вітальня Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Оточення Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Оточення Bemo Corner Guest House Балі - Інтер’єр готелю Bemo Corner Guest House Балі - Інтер’єр готелю Bemo Corner Guest House Балі - Цікаві місця поруч Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Вітальня Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Оточення Bemo Corner Guest House Балі - Інтер’єр готелю Bemo Corner Guest House Балі - Цікаві місця поруч Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Кута / Тубан Кількість номерів: 20
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,0

із 439 відгуків

Ціна-якість:
7,6
Розташування
8,3
Робота персоналу:
6,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,0
Комфортність номерів/Стандарт:
7,0
Страви/Організація харчування:
4,9
Усі відгуки (439)
Відсортувати за:
Natalia S. Індивідуальний мандрівник Russia, 4 січня 2013 р.
Красивый отель

Приветливый персонал, бюджетно
8
отель не большой, располагается в красивом здании. сигнал wi-fi странный, если есть то хороший, но ловить мы могли его не часто и только на лестнице. до пляжа пешком 5 минут. персонал приветливый, но не особо говорящий на английском. номера просторные: есть холодильник, телевизор, новая сантехника, большие кровати. касаемо шума за окном, он есть, но к нему быстро привыкаешь.
Nightlife Tip: Выйти из отеля повернуть на право, пройти 100 метров и вот она: ночная жизнь на Бали, на любой вкус и возраст.
Yuriy T. Індивідуальний мандрівник Russia, 28 вересня 2012 р.
Неплохое расположение, но нет окон

Расположение
6,3
Владелец у отеля тот же что и у Матахари гест хаус. По сравнению с Матахари - нет холодильника, обещают сейф, но его нет, нет шкафа - только крючки на стене. Из плюсов - хороший обменник в том же здании, что и отель.
Hotel Feature Tip: Лучше ехать за эти же деньги в Матахари гест хаус.
Stanislav I. Поїздка вдвох Russia, 22 вересня 2012 р.
Хорошие номера, но очень шумно.

При выходе из номера не отключается электричество)))
6,3
Номер нам понравился, но классу Deluxe его никак отнести нельзя, у отеля нет собственной территории, и очень шумно, так как отель расположен на перекрестке, нормально заснуть даже при закрытых окнах не удалось:(((( И почему то нам отказали в завтраке, так мы его бронировали через agoda, нам это очень не понравилось, так как на сайте при пронировании было написано что завтрак включен. Так как мы останавливались всего на пару ночей, шум пережили))) Но останавливаться на более длинный срок не рекомендую, да и цена качество не соответствует, хотя так можно сказать про всю индонезию.
Hotel Feature Tip: шумно
Aleksandra B. Поїздка вдвох Poland, 22 березня 2014 р.
tanio, blisko centrum i to koniec plusów

tanio, blisko, łazienka
4,7
Bemo Corner Guest House to zdecydowanie "hotel" dla osób, których głównym priorytetem jest cena i zakwaterowanie blisko centrum. Obiekt ten znajduje się przy ulicy pełnej straganów i sklepików, z której łatwo i szybko można dostać się na plażę, do głównej ulicy w Kucie i do wielu restauracji, ma to jednak taki minus, że jest głośno cały czas, bo ruch na ulicy jest ogromny. Ma łazienkę i dostęp do wifi. Niestety w czasie mojego pobytu nie było dostępu do internetu z powodu problemów technicznych. Łazienka ma prysznic z ciepłą woda, jednak znajduje się balkonie przesłoniętym od ulicy tylko dyktą. W pokoju było duże łóżko - wygodne i z czystą pościelą i płaski telewizor na ścianie (to akurat minus, po co komu telewizor na wakacjach),nie było niestety okna, oprócz kratki w łazience przy suficie. Pokój był pełen pajęczyn i śmierdział (smrodem tym przesiąkły wszystkie ciuchy). Polecam ten pokój tylko osobom którym zależy na najtańszym zakwaterowaniu blisko centrum. Hotel ten NIE oferuje dowozu z lotniska, mimo, że na stronie agoda.com.pl można wybrać taką opcję, to przysporzyło nam trochę zmartwień, gdy okazało się, że niestety nikt na nas nie czeka.
Sucipto A. Ділова поїздка Indonesia, 21 серпня 2014 р.
Good Value for Money Guest House

Cheap and Good Location
8
Laurie C. Індивідуальний мандрівник Australia, 20 серпня 2014 р.
comfortable and convenient

location facilities accessibility
6,7
Its good value for the price and close to all restaurants,bars and transport easily obtained from the front.also a good moneychanger and cafe right next door.Some of the rooms a little noisy facing the street,so choose your room carefully i would suggest
Laurie C. Індивідуальний мандрівник Australia, 19 серпня 2014 р.
comfort and value

location facilities accessibility
7
If you read my previous I was in a room at top with a dirty wooden floor!Well I asked to be transferred and staff only to happy to oblige.This room was much quieter and private even it did lack a wardrobe.Had a view of temple behind me was much nicer.Very enjoyable to stay you just have to choose your room carefully if possible.Good value for the money all bars,restaurants nearby.The beach is appx a 10 minute walk if you prefer not take your life in your hands here and rent a motor bike.
Laurie C. Індивідуальний мандрівник Australia, 18 серпня 2014 р.
good value if you can handle a bit of noise

location value accessibility
7
the first room I was in had a wooden floor (unusual for here)and looked like it hadn't been scrubbed for a while obviously dust from the busy road outside.Also quiet noisy with constant passing traffic and late night party goers returning from the bars further down Legian st.Other than that if you are able to handle a bit of noise,and thats pretty much everywhere in Kuta these days it was fine.
Nur H. Поїздка вдвох Malaysia, 31 липня 2014 р.
good for round bali

near shop beach and restaurant
10
good for budget hotel and best for round town in Bali.
Mohd A. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 21 липня 2014 р.
Good location poor facility

Cheap room, convenient location, good aircond
4,3
Room has no window but aircondition functioning well. Good for very short stay or to have your shower or short rest before moving on. Decided to check out on same day and move to another hotel nearby,

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Bemo Corner Guest House БаліBemo Corner Guest House Балі - ВітальняBemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - ОточенняBemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - ОточенняBemo Corner Guest House Балі - Інтер’єр готелюBemo Corner Guest House Балі - Інтер’єр готелюBemo Corner Guest House Балі - Цікаві місця поручBemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - ВітальняBemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - ОточенняBemo Corner Guest House Балі - Інтер’єр готелюBemo Corner Guest House Балі - Цікаві місця поручBemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3C07