чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Кута / Тубан, Балі, Індонезія 80361 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Bemo Corner Guest House Балі - Вітальня Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Оточення Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Оточення Bemo Corner Guest House Балі - Інтер’єр готелю Bemo Corner Guest House Балі - Інтер’єр готелю Bemo Corner Guest House Балі - Цікаві місця поруч Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Вітальня Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Оточення Bemo Corner Guest House Балі - Інтер’єр готелю Bemo Corner Guest House Балі - Цікаві місця поруч Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю
Bemo Corner Guest House Балі - Пляж Bemo Corner Guest House Балі - Пляж Bemo Corner Guest House Балі - Пляж
Місцезнаходження Кута / Тубан Кількість номерів: 20
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,9

із 473 відгуків

Ціна-якість:
7,6
Розташування
8,3
Робота персоналу:
6,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,0
Комфортність номерів/Стандарт:
6,9
Страви/Організація харчування:
4,9
Усі відгуки (473)
Відсортувати за:
Natalia S. Індивідуальний мандрівник Russia, 4 січня 2013 р.
Красивый отель

Приветливый персонал, бюджетно
8
отель не большой, располагается в красивом здании. сигнал wi-fi странный, если есть то хороший, но ловить мы могли его не часто и только на лестнице. до пляжа пешком 5 минут. персонал приветливый, но не особо говорящий на английском. номера просторные: есть холодильник, телевизор, новая сантехника, большие кровати. касаемо шума за окном, он есть, но к нему быстро привыкаешь.
Nightlife Tip: Выйти из отеля повернуть на право, пройти 100 метров и вот она: ночная жизнь на Бали, на любой вкус и возраст.
Yuriy T. Індивідуальний мандрівник Russia, 28 вересня 2012 р.
Неплохое расположение, но нет окон

Расположение
6,3
Владелец у отеля тот же что и у Матахари гест хаус. По сравнению с Матахари - нет холодильника, обещают сейф, но его нет, нет шкафа - только крючки на стене. Из плюсов - хороший обменник в том же здании, что и отель.
Hotel Feature Tip: Лучше ехать за эти же деньги в Матахари гест хаус.
Stanislav I. Поїздка вдвох Russia, 22 вересня 2012 р.
Хорошие номера, но очень шумно.

При выходе из номера не отключается электричество)))
6,3
Номер нам понравился, но классу Deluxe его никак отнести нельзя, у отеля нет собственной территории, и очень шумно, так как отель расположен на перекрестке, нормально заснуть даже при закрытых окнах не удалось:(((( И почему то нам отказали в завтраке, так мы его бронировали через agoda, нам это очень не понравилось, так как на сайте при пронировании было написано что завтрак включен. Так как мы останавливались всего на пару ночей, шум пережили))) Но останавливаться на более длинный срок не рекомендую, да и цена качество не соответствует, хотя так можно сказать про всю индонезию.
Hotel Feature Tip: шумно
Aleksandra B. Поїздка вдвох Poland, 22 березня 2014 р.
tanio, blisko centrum i to koniec plusów

tanio, blisko, łazienka
4,7
Bemo Corner Guest House to zdecydowanie "hotel" dla osób, których głównym priorytetem jest cena i zakwaterowanie blisko centrum. Obiekt ten znajduje się przy ulicy pełnej straganów i sklepików, z której łatwo i szybko można dostać się na plażę, do głównej ulicy w Kucie i do wielu restauracji, ma to jednak taki minus, że jest głośno cały czas, bo ruch na ulicy jest ogromny. Ma łazienkę i dostęp do wifi. Niestety w czasie mojego pobytu nie było dostępu do internetu z powodu problemów technicznych. Łazienka ma prysznic z ciepłą woda, jednak znajduje się balkonie przesłoniętym od ulicy tylko dyktą. W pokoju było duże łóżko - wygodne i z czystą pościelą i płaski telewizor na ścianie (to akurat minus, po co komu telewizor na wakacjach),nie było niestety okna, oprócz kratki w łazience przy suficie. Pokój był pełen pajęczyn i śmierdział (smrodem tym przesiąkły wszystkie ciuchy). Polecam ten pokój tylko osobom którym zależy na najtańszym zakwaterowaniu blisko centrum. Hotel ten NIE oferuje dowozu z lotniska, mimo, że na stronie agoda.com.pl można wybrać taką opcję, to przysporzyło nam trochę zmartwień, gdy okazało się, że niestety nikt na nas nie czeka.
Emma R. Індивідуальний мандрівник Canada, 20 січня 2015 р.
if it wasn't for location I wouldn't stay

Location.
4,7
Room didn't have any towels, no a/c remote, no toilet paper, no duvet or even a sheet, had to go back down to reception a number of times to get each of these items
Quang L. Індивідуальний мандрівник Australia, 11 січня 2015 р.
Main traffic hub.

Location, room size
4,7
My room face the main road, which absorb all traffic noise. Need to pay for parking if you have a motor vehicle. Grumpy female staff when asked for information..avoid to make the holiday more enjoyable. Room was spacious with fridge, airconditioning was cool...stay was ok, but over price, can find better.
Ma K. Поїздка вдвох Philippines, 6 січня 2015 р.
good location but don't expect more

good location, near legian street and kuta beach
6
1. Room needs to be cleaned and desanitized. 2. Room was smelly, and reeked with cigarette smoke from hallway. 3. Bed was smelly and I felt itchy sleeping on it, so I'd have to use my sarong while sleeping. 4. Noise was bearable despite our room being by the street. 5. There's no window. 6. Tiles needed to be scrubbed, they were moldy. 7. I'd have to clean the toilet bowl with alcohol and wet wipes before using it. 8. I think fridge inside the room is unnecessary because it takes so much space. 9. You can barely move the toilet door.
Soomin K. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 6 січня 2015 р.
not bad

the room was big enough. There are many channels on TV and refrigertor, too.
5
It wasn't bad and pretty confortable.
Septifany P. Сім"я зі старшими дітьми United States of America, 4 січня 2015 р.
No parking 😒

Comfort, clean, peacefull
6,3
Im so dissapointed because no parking area here.
Emma R. Індивідуальний мандрівник Canada, 6 грудня 2014 р.
Good location needs to be cleaned.

Location, clean bed.. I think
6
My sheets, pillow cases, and towels were clean. That's about it. The garbage wasn't even emptied. When the guy was checking me in he said "one minute I'll just go clean the room" then came back 3 minutes later after I saw him wrestling with sheets. Nice guy though!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Bemo Corner Guest House БаліBemo Corner Guest House Балі - ВітальняBemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - ОточенняBemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - ОточенняBemo Corner Guest House Балі - Інтер’єр готелюBemo Corner Guest House Балі - Інтер’єр готелюBemo Corner Guest House Балі - Цікаві місця поручBemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - ВітальняBemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - ОточенняBemo Corner Guest House Балі - Інтер’єр готелюBemo Corner Guest House Балі - Цікаві місця поручBemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - ПляжBemo Corner Guest House Балі - ПляжBemo Corner Guest House Балі - Пляж


AS-AGWEB-3A07