чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Кута / Тубан, Балі, Індонезія 80361 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Bemo Corner Guest House Балі - Вітальня Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Оточення Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Оточення Bemo Corner Guest House Балі - Інтер’єр готелю Bemo Corner Guest House Балі - Інтер’єр готелю Bemo Corner Guest House Балі - Цікаві місця поруч Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Вітальня Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Оточення Bemo Corner Guest House Балі - Інтер’єр готелю Bemo Corner Guest House Балі - Цікаві місця поруч Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю
Bemo Corner Guest House Балі - Пляж
Місцезнаходження Кута / Тубан Кількість номерів: 20
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,9

із 491 відгуків

Ціна-якість:
7,6
Розташування
8,3
Робота персоналу:
6,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,0
Комфортність номерів/Стандарт:
6,9
Страви/Організація харчування:
4,9
Усі відгуки (491)
Відсортувати за:
Natalia S. Індивідуальний мандрівник Russia, 4 січня 2013 р.
Красивый отель

Приветливый персонал, бюджетно
8
отель не большой, располагается в красивом здании. сигнал wi-fi странный, если есть то хороший, но ловить мы могли его не часто и только на лестнице. до пляжа пешком 5 минут. персонал приветливый, но не особо говорящий на английском. номера просторные: есть холодильник, телевизор, новая сантехника, большие кровати. касаемо шума за окном, он есть, но к нему быстро привыкаешь.
Nightlife Tip: Выйти из отеля повернуть на право, пройти 100 метров и вот она: ночная жизнь на Бали, на любой вкус и возраст.
Yuriy T. Індивідуальний мандрівник Russia, 28 вересня 2012 р.
Неплохое расположение, но нет окон

Расположение
6,3
Владелец у отеля тот же что и у Матахари гест хаус. По сравнению с Матахари - нет холодильника, обещают сейф, но его нет, нет шкафа - только крючки на стене. Из плюсов - хороший обменник в том же здании, что и отель.
Hotel Feature Tip: Лучше ехать за эти же деньги в Матахари гест хаус.
Stanislav I. Поїздка вдвох Russia, 22 вересня 2012 р.
Хорошие номера, но очень шумно.

При выходе из номера не отключается электричество)))
6,3
Номер нам понравился, но классу Deluxe его никак отнести нельзя, у отеля нет собственной территории, и очень шумно, так как отель расположен на перекрестке, нормально заснуть даже при закрытых окнах не удалось:(((( И почему то нам отказали в завтраке, так мы его бронировали через agoda, нам это очень не понравилось, так как на сайте при пронировании было написано что завтрак включен. Так как мы останавливались всего на пару ночей, шум пережили))) Но останавливаться на более длинный срок не рекомендую, да и цена качество не соответствует, хотя так можно сказать про всю индонезию.
Hotel Feature Tip: шумно
Aleksandra B. Поїздка вдвох Poland, 22 березня 2014 р.
tanio, blisko centrum i to koniec plusów

tanio, blisko, łazienka
4,7
Bemo Corner Guest House to zdecydowanie "hotel" dla osób, których głównym priorytetem jest cena i zakwaterowanie blisko centrum. Obiekt ten znajduje się przy ulicy pełnej straganów i sklepików, z której łatwo i szybko można dostać się na plażę, do głównej ulicy w Kucie i do wielu restauracji, ma to jednak taki minus, że jest głośno cały czas, bo ruch na ulicy jest ogromny. Ma łazienkę i dostęp do wifi. Niestety w czasie mojego pobytu nie było dostępu do internetu z powodu problemów technicznych. Łazienka ma prysznic z ciepłą woda, jednak znajduje się balkonie przesłoniętym od ulicy tylko dyktą. W pokoju było duże łóżko - wygodne i z czystą pościelą i płaski telewizor na ścianie (to akurat minus, po co komu telewizor na wakacjach),nie było niestety okna, oprócz kratki w łazience przy suficie. Pokój był pełen pajęczyn i śmierdział (smrodem tym przesiąkły wszystkie ciuchy). Polecam ten pokój tylko osobom którym zależy na najtańszym zakwaterowaniu blisko centrum. Hotel ten NIE oferuje dowozu z lotniska, mimo, że na stronie agoda.com.pl można wybrać taką opcję, to przysporzyło nam trochę zmartwień, gdy okazało się, że niestety nikt na nas nie czeka.
Laurie C. Індивідуальний мандрівник Australia, 19 березня 2015 р.
strategic and value

location convenient staff
7
I've stayed here often for convenience and access friendly staff.only criticism , WiFi still not fixed
Laurie C. Індивідуальний мандрівник Australia, 15 березня 2015 р.
location strategic helpful staff

as above
7
As per previous reviews
Laurie C. Індивідуальний мандрівник Australia, 14 березня 2015 р.
pleasant and convenient

location convenience staff
7
As per previous review only fault I can mention is the WiFi still not running
Laurie C. Індивідуальний мандрівник Australia, 13 березня 2015 р.
good value and location

value location staff
6,7
Pleasant and good value.bit disappointed about the WiFi.seems to have been out for months and no effort made to rectify
Laurie C. Індивідуальний мандрівник Australia, 9 березня 2015 р.
well located in heart of kuta

staff ,location,convenience
7,3
A good stay.staff were extremely helpful as always.The best money changer in kuta is down stairs and a nice cafe next to that for a coffee or snack
Michelle K. Індивідуальний мандрівник Australia, 6 березня 2015 р.
not what I expect

nothing
3,7
I booked to stay at Bemo Corner and requested early check in but when I arrived was told that I had to wait til 12 to check in. I sat and waited from 6 am til 9 and was then told that they were fullt booked and I was staying in their sister hotel and that o couldn't check in there until 2 pm . Got to the other hotel to find no hot water and a small musty smelling room .

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Bemo Corner Guest House БаліBemo Corner Guest House Балі - ВітальняBemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - ОточенняBemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - ОточенняBemo Corner Guest House Балі - Інтер’єр готелюBemo Corner Guest House Балі - Інтер’єр готелюBemo Corner Guest House Балі - Цікаві місця поручBemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - ВітальняBemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - ОточенняBemo Corner Guest House Балі - Інтер’єр готелюBemo Corner Guest House Балі - Цікаві місця поручBemo Corner Guest House Балі - Зовнішній вид готелю Bemo Corner Guest House Балі - Пляж


AS-AGWEB-3C01